Şimdi Ara

VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.230
Cevap
57
Favori
329.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    liberter1 bende bugün 2010 model vw cc 1.8 tsı aldım sonunda hayellerim gerçek oldu ancak benzin fiyatı malum ancak aracıma tattıracağım sisteminde okadar emekle alınan bi araca zarar vermemesi bi scirocco kullanıcısı olarak bu en iyi siz bilirsiniz bu sistemin 1.8 tsi ye uyumu nedir gönül rahatlığıyla taktırabilirmiyim o bahsettiğiniz listede benim aracımda varmı birde hiç benzin kullanılmıyor olması pistonlara zarar vermiyormu kafamı karıştıran bu. son olarak sistemin şu anki fiyatı nedir. vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: köksal060606

Selam
    liberter1 bende bugün 2010 model vw cc 1.8 tsı aldım sonunda hayellerim gerçek oldu ancak benzin fiyatı malum ancak aracıma tattıracağım sisteminde okadar emekle alınan bi araca zarar vermemesi bi scirocco kullanıcısı olarak bu en iyi siz bilirsiniz bu sistemin 1.8 tsi ye uyumu nedir gönül rahatlığıyla taktırabilirmiyim o bahsettiğiniz listede benim aracımda varmı birde hiç benzin kullanılmıyor olması pistonlara zarar vermiyormu kafamı karıştıran bu. son olarak sistemin şu anki fiyatı nedir. vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba
    Oncelikle hayırlı olsun arabanız.

1.2 ve 1.8 TSI arabalarda LPdi modifikasyonu en az. Ki sizinki 1.8 zaten. Bu yuzden guvenle kullanabilirsiniz. Ruhsat uzerinde motor kodu yazıyor sizin sizinki CDAA veya BZB olmalı. Alttaki listeden bulabilirsiniz.

http://www.vialle.nl/fileadmin/user_upload/Consument_Catalogus_NL.pdf

11000 kmyi gectim ben Lpdi ile bir sıkıntı yok. Arabanın motor omrunu 500.000 km diye dusunelim. Diyelim Lpdi pistonları 400.000 de bitirdi. Ki sanmıyorum ama 100.000 ekstra aşınma olsun hadi.

Arabanın sıfır sandık motorunu serviste taktırsanız 20.000 TL eder. Rakamı bilmiyorum emin degilim tabi..

Ama kesin emin oldugum hesap su: Siz 500.000 km icinde km bası 25 kurus kar edince 125.000 TL tasarruf edersiniz.

Ankarada veya yakınlarındaysanız Memduh ustaya taktırın derim.

• Teşekkür ederim.
    Aklıma takılan sıralı sistemlerde benzinle çalıştığı için sorun olmuyo bundada gaz sıvı halde geldiği için bi nevi benzin görevini üstleniyor doğru anlamışmıyım bu konularda pek bilgim yok çünkü.sistemi kesin tavsiye ediyorsunuz yani içim rahat taktırabilirim anladığım kadarıyla uyum sorunu olmaz değilmi. bilgiler için çok teşekkür ederim. aracın motor kodu CDAA. Ben ankaradayım memduh usta montaj konusunda iyimidir forumda geç çalısıyor tekleme stop falan dedıler bu durum basıma gelirse çok üzülürüm gerçekten usta güvenilrimi. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

Motor mars alma sıkıntısı bende yok cunku bendeki modifikasyon 1.2 ve 1.8 motorlarınkine dondu. Sizinkinde de hicbir sıkıntı olmaz. Hepsini anlatırım merak etmeyin.

Ankara'daysanız. Bir ara gorusuruz. Arabada gosteririm herseyi.

Bir kahve ısmarlarsınız artk :) Kafes coffee shop americano

pm'den iletisim bilgilerinizi gonderin haberleselim.

Arabanızı VagCom aktive olmamıs ise ozelliklerini de actırırz. Yagmur yagdıgında tavanın kapanması, welcome screen, xenon, amerikan parki far ayarları vs. bilmiyorum CCde baska seyler de vardır zaten.. belki sizin arabada da XDS (Torque vectoring en basit tanımıyla virajlarda rocco R gibi donebilmek demek) vardır.

vialle beni maasa baglamalı

• quote:

Orijinalden alıntı: liberter1

@lider

hocam yok aslında yeni a3'un tanıtım videosundaki ozelliklerin hemen hemen hepsi benim aracta var zaten. benimkisi keyfe keder satılık aslında.

bekar kalmaya devam edersem R alırdım. Ona da bizim Lpdi takılmıyor :) Eh 100 K vericeksen arabaya artık sehirici 15 litreye de aglamayacaksın.

Şu sıralar ecu remap işini arastırmalara devam... 210 Hp yazılımdan, 15 Hp egozdan, 5-10 HP hava filtresinden 230-240 HPlere cıksam mı diye dusunmekteyim? Tabi

DSGyede yazılım atarak ! Bu da Lpdi gibi zamanımı alır 3 ay kadar.. Sonra bakarsın bi anda gozumu karartıp yaptırmısım yine lpdi gibi..

DSG mekatronik degisti. Kavramayı da degistircem belki. Bu yuzden sıfır meka ve kavramayla ecu remap yapasım var :)

15hp egzozdan güç alman çok zor hele hava filtresinde 5 10hp alman çok çok zor

• hocam ben performanstan cok yazılım ile daha cok tasarruf edermiyim diye onu dusunuyorum aslında.

yani yazılımdan baska bisey de yapmayabilirim.

bilmiyorm arastırmaya devam

@merk07 adlı arkadaşın aracından olan 2012 Vw Tiguan 1.4 122hp CAXB motor kodlu araca sahibim. aracım 7500 km'de, ankarada kullanıyorum.

%100 lpg ile çalışan bir sistem düşünüyorum karışım olanlardan ziyade.

viallenin %100 lpg ile çalışan sisteminin bu araçta randımanı nasıl? arkadaki yakıt tankından yüksek bir ses çıktığı söyleniyordu doğru mudur? Tank kaç litredir, simit takınca bagaj içindeki taban örtülüyor mu? lpg dolum yeri tampon altı mı benzinin yanında mı?

Peşin ve taksitli fiyat nedir lütfen kısaca, kullanan ve bilgisi olan bi arkadaş yardımcı olabilirse çok sevinirim, ciddi ciddi düşünüyorum çünkü.
  • tiguan 1.4 tsi vialle lpdi montajı 118 kw
  • _____________________________
  • _____________________________

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERİMOTOGAZ -- 27 Aralık 2012; 17:32:25 >

Orijinalden alıntı: majezik06

arkadaşlar selamlar,

@merk07 adlı arkadaşın aracından olan 2012 Vw Tiguan 1.4 122hp CAXB motor kodlu araca sahibim. aracım 7500 km'de, ankarada kullanıyorum.

%100 lpg ile çalışan bir sistem düşünüyorum karışım olanlardan ziyade.

viallenin %100 lpg ile çalışan sisteminin bu araçta randımanı nasıl? arkadaki yakıt tankından yüksek bir ses çıktığı söyleniyordu doğru mudur? Tank kaç litredir, simit takınca bagaj içindeki taban örtülüyor mu? lpg dolum yeri tampon altı mı benzinin yanında mı?

Peşin ve taksitli fiyat nedir lütfen kısaca, kullanan ve bilgisi olan bi arkadaş yardımcı olabilirse çok sevinirim, ciddi ciddi düşünüyorum çünkü.

viallenin %100 lpg ile çalışan sisteminin bu araçta randımanı nasıl? benzinden daha iyi bir performansa sahip(denedim otobanda lpg bitti benzin ile 36 km gittim lpg de daha iyi sonuç)
    arkadaki yakıt tankından yüksek bir ses çıktığı söyleniyordu doğru mudur? ilk çalıştırmada yaklaşık 5-10 sn arası saç kurutma makinesi gibi bir ses sonrasında ses yok, birde kırmızı ışıklarda dur kalkta 2-3 saniye başka zamanlarda ses yok)
    Tank kaç litredir, 55,59,65,70 lt tanklar mevcut hangisini istersen,tankın içinda pompa olduğunda ve pompa koruması 6-8 lt depoda kaldığından %75-80 i kadar lpg alıyor benim tank 59 luk yaz aylarırda 39lt kı aylarında 44 lt alıyor
    simit takınca bagaj içindeki taban örtülüyor mu? tank büyüklüğüne göre yükseklik fark ediyor benim tavsiyem 59 luk ama karar sizin benim bagaj düz duruyor.marangozdan sunta kestirdim pompanın olduğu yeri yuvarlak bir şekilde kestirdim tam oturdu döşemecide kaplattım çok güzel oldu maliyeti 20+15=35 tl
    lpg dolum yeri tampon altı mı benzinin yanında mı?benimki tampon altı, bulunduğun ilin muayeneden geçme durumuna göre değişiyor.(altta yada yanda olması beni ilgilendirmiyor yakıt aldığım yer düşünsün)

Peşin ve taksitli fiyat nedir peşin 4500, 10 taksit 4900 tl

• yukarıdakilerin tamamı dogrudur..

Orijinalden alıntı: drakyuz

forester almayı düşünüyorum vialle taktırmayı da...2010 dan beri bakarım vialle forumuna heralde prinsle beraber en iyisidir vialle

VİALLE
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.