Evet Arkadaşlar VIA/S3G Unichrome Pro IGP 32 bit ekran kartım var ve nfs 2 sorunsuz oynuyordum.
18 Wheels of Steel Pedal to the Metal kurdum fakat grafik ile ilqili hata verdi...
ßende geçen gün bir sitede dolasırken ram in bir kısmını ekran kartına ayırma diye birşey qördüm...Bendede 1gb ram oldugu için 256 mb sini anlattıkları olaya qöre ayarladım fakat şimdi 18 Wheels of Steel Pedal to the Metal oyun hiç açılmıyor hata bile vermiyor...
Sizce neden olabilir... Ve böyLe bir olay olabilir mi ram in bir kısmını ekrantı olarak kullanmak qibi...
tam olarak sistemin nedir? daha rahat yorum yapabiliriz böylece, ayrıca 18 wos opengl kullanıyordu ondan kaynaklı olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: comrade_tefo
tam olarak sistemin nedir? daha rahat yorum yapabiliriz böylece, ayrıca 18 wos opengl kullanıyordu ondan kaynaklı olabilir.
p4 3,06 ghz 1 gb ram .msi anakart
quote:
Orjinalden alıntı: xyu
Sizce neden olabilir... Ve böyLe bir olay olabilir mi ram in bir kısmını ekrantı olarak kullanmak qibi...
Elbette olabilir. Çünkü grafik kartınız onboard. Benimki gibi. Benimki de VIA/S3G Unichrome yonga setini kullanıyor. Ayrı bir grafik kartı olmadığı için ram'den yiyor. Oyundaki hatayla ilgili ise bir bilgim yok. Ancak ram'den yer açarken bir hata yapmış olmayasınız??
quote:
Orjinalden alıntı: Strat76
quote:
Orjinalden alıntı: xyu
Elbette olabilir. Çünkü grafik kartınız onboard. Benimki gibi. Benimki de VIA/S3G Unichrome yonga setini kullanıyor. Ayrı bir grafik kartı olmadığı için ram'den yiyor. Oyundaki hatayla ilgili ise bir bilgim yok. Ancak ram'den yer açarken bir hata yapmış olmayasınız??
Hata yaptıgımı sanmıyorum çünkü anlatılan olaya qöre bios tan açtım...