Şimdi Ara

Vi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sanırım oyunda ki favori şampiyonumu buldum sonunda Vi çok hoşuma gitti, solo top offtank oynamayı çok seviyorum. Ayrıca piltover a karşı ayrı bir sevgim var. Şimdi sormak istediğim şunlar.

~ Skini yakınlarda indirime girer mi ?

~ item buildimi ayarladım fakat skill build de biraz kararsızım. İlk önce E mi fullesem yoksa Q mu ? Bir kaç video izledim kimi Q fullüyor kimi E. Ne önerirsiniz. Arada jungle da yaptığım olucaktır illa ki. Jungle dönerken skill build nasıl olmalı onuda söylerseniz sevinirim.

Fikrini söyleyen herkese şimdiden teşekkür ediyorum

• Black cleaver + Warmog core item diyebilirim gönlünce bloodthirster ya da karşıya göre dizersin dediklerimi aldıktan sonra e fullemende yarar var çünkü range içindeki herkeze aynı damageyi vuruyor buda iyi bir haras yöntemi jungle dönerkende warmog rush duruma göre iyi olabilir
  • Yeni champion olduğu için skini yakın zamanda indirime girmez.
    Ben e fullüyorum daha etkili oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jungle daha iyi bence.Skini indirime girmez yeni champ zaten.Atak olarak bc al yeter.Ufak as istersen trinity(cok pahali jungle icin) veya wits end cik.Ilk e fulle sonra w sonra q.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 11 Şubat 2013; 22:12:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jungle oynamanı tavsiye ederim. Skill order olarak R-E-Q-W kullanıyorum. Jungle oynarken ise spirit of the elder lizard rushlamak en mantıklısı zira E vurduğun zaman aoe true damage vuruyorsun. Geriye kalan itemlar ise klasik bruiser itemları. BC-Warmog. Geriye kalan itemlar ise karşıya göre alınır genelde fakat olabildiğince tanky kasmaya çalış çünkü passive inden gelen shield hp ne göre çoğalıyor.
  • Teşekkürler hepinize
  • Jungle git derim, warmog ve bc kesin al. TF veya Iceborn al. GA al. Bot rakibe göre. Son item sana kalmış, damage az diyorsan LW öneririm, rakipteki apc fazla kastıysa MoM, adc çok kastıysa Randuin olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SideBlast -- 11 Şubat 2013; 22:57:44 >
  • ilk önce bot al sonra pot başlarken.
  • Fazladan CC ve daha rahat gank için Q, daha fazla burst damage için E, karşıda armor çıkan çoksa W. Bir de arkadaşların dediği gibi jungle'a daha uygun bir champ ama lane'de E'siyle harrass yapabildiği için ben ilk E maxlıyorum lane'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SideBlast

Jungle git derim, warmog ve bc kesin al. TF veya Iceborn al. GA al. Bot rakibe göre. Son item sana kalmış, damage az diyorsan LW öneririm, rakipteki apc fazla kastıysa MoM, adc çok kastıysa Randuin olabilir

hocam jungle oynayıp warmog bc tf/iceborn ga lw nasıl alcaz ? top için yazsan neyse jungle için locket of iron solari warmog wriggle aegis bunları falan al araya lw veya bc sıkıştrıabilirsin ama bence gerek yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.