Şimdi Ara

VGA TO HDMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PC m de sadece VGA ve USB çıkışı var...plazmamda ise hdmı,dıgıtal audio out,component,AV1 , AV2 , AV3 (side panel of the tv ) çıkışlar var..

BEN PC mi PLAZMAMA EN UCUZ VE EN İYİ ŞEKİLDE NASIL BAĞLARIM ARKADAŞLAR BİLENİNİZ VAR M ???

Plazma modeli....,: PANASONİC TX-PF 42S20
    LAPTOP MODELİ : HP ELİTE BOOK 6930p
    VE : ACER Aspire 5715 z..........

YARDIMCI OLURSANIZ ÇOOOOOKKK SEVİNİRİM....ÇOK ARAŞTIRDIM ÇÖZÜMÜ BULAMADIM...

• Vga - vga kablosu yardımı ile bağlayabilirsin. Ekran kartının sadece analog çıkışı olduğundan dolayı Hdmi çıkış alamazsın . Eğer televizyonunda vga girişi yoksa vga kablosu dönüştürücü ile scart hale getirip çıkış alabilirsin...Görüntü çok güzel olmayacaktır tavsiyem dvi ve ya hdmi çıkışlı ekran kartı almandır...
  • arkadaşım teşekkürler,fakat varolan sistem üzerinden birşey yapılamaz mı ?

YOK MU ARKADAŞLAR BİR BİLGİSİ OLAN::::
  • vga çıkış analogtur yani dijital değildir, vga-hdmı kablo olsa bile bi anlamı olmaz neticede sinyal analogsa hdmı'den bağlasan da analogdur.
  • iki türlü kabloda mevcut vga to hdmi ya da vga to vga önemli olan alacağınız yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSP Go

iki türlü kabloda mevcut vga to hdmi ya da vga to vga önemli olan alacağınız yer.

kesinllikle gidip vga-hdmi kablo almayın çalışmayacaktır..zaten bir mantığıda yoktur vga analog veri taşır hdmi dijital yani böyle bir kablo var olamaz :)

mesajda belirtilmemiş ama plazmanızda vga çıkış olması gerekir.

vga-vga kablo alıp gayet net ve güzel bir şekilde filmlerinizi izleyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.