Şimdi Ara

VF3000F SOĞUTUCULU ****GTX480****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EKRAN KARTI--530 TL--1536 MB NVIDIA GTX 480 384 BİT DDR5 DVI - HDMI YURTDIŞI

EKRAN KARTINI 450 TL YE
    SOGUTUCUSUNU 152 TL YE ALDIM

EKRAN KARTINI serdardiego nikli Arkadaşımızdan 5 ay kadar önce aldım kendi soğutucusunu çıkarıp sıfır olarak satın aldığım VF300F soğutucuyu taktım istediğiniz kadar zorlayın kartı ısıtamıyorsunuz :D Aynı zamanda VF300F üzerinde fan kontrol ile geldiği için tadına doyum olmuyor fakat bu 2 liyi satmak zorundayım
    GTX480 DEN çıkardığım fanı vf3000f kutusu ile teslim edeceğim
    RAKAM SONDUR fakat azda olsa pazarlık payı vardır
    kendi resmidir...
     VF3000F SOĞUTUCULU  ****GTX480****

***************************************************************************************************
    COŞKUN BAYSAL
    KARGO : ANKARA içi elden teslim satış için tercih sebebidir değilse karşı taraf ödemeli kargo yapılır... Fillo Ve Yurtiçi Kargo VEYA İSTEDİĞİNİZ KARGO İLE Gönderilebilir
    ÖDEME : İşbankası Hesabıma Havale Yada Eft
    TAKAS : MEVCUT DEĞİL
    İLETİŞİM : 532 598 60 27 Yada PM
    MSN : cocobaysal@hotmail.com
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• Serdar'ın kartlarından bende almıştım ve birsürü Gtx480 denememe rağmen Serdar'dan aldığım GTx480 gibi Oc alan bi GTx480'e daha denk gelmedim arkadaşlar sakın gözardı etmeyin...

Diğer mevzu şu Zalman VF3000F, acaba bunun gibi bir soğutucu daha üretilirmi gerçekten çok merak ediyorum, bu soğutucu gerçek bir efsane, sırf bu soğutucu için kart alınır, bence daha fazla söze gerek yok, hayırlı satışlar hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

Serdar'ın kartlarından bende almıştım ve birsürü Gtx480 denememe rağmen Serdar'dan aldığım GTx480 gibi Oc alan bi GTx480'e daha denk gelmedim arkadaşlar sakın gözardı etmeyin...

Diğer mevzu şu Zalman VF3000F, acaba bunun gibi bir soğutucu daha üretilirmi gerçekten çok merak ediyorum, bu soğutucu gerçek bir efsane, sırf bu soğutucu için kart alınır, bence daha fazla söze gerek yok, hayırlı satışlar hocam

ağzına sağlık teşekkür ederim yorum için...
    kartın değerini ancak kullanan bilebiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZOTAC GTX 1070 AMP Extreme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.