EKRAN KARTINI 450 TL YE SOGUTUCUSUNU 152 TL YE ALDIM
EKRAN KARTINI serdardiego nikli Arkadaşımızdan 5 ay kadar önce aldım kendi soğutucusunu çıkarıp sıfır olarak satın aldığım VF300F soğutucuyu taktım istediğiniz kadar zorlayın kartı ısıtamıyorsunuz :D Aynı zamanda VF300F üzerinde fan kontrol ile geldiği için tadına doyum olmuyor fakat bu 2 liyi satmak zorundayım GTX480 DEN çıkardığım fanı vf3000f kutusu ile teslim edeceğim RAKAM SONDUR fakat azda olsa pazarlık payı vardır kendi resmidir...
*************************************************************************************************** COŞKUN BAYSAL KARGO : ANKARA içi elden teslim satış için tercih sebebidir değilse karşı taraf ödemeli kargo yapılır... Fillo Ve Yurtiçi Kargo VEYA İSTEDİĞİNİZ KARGO İLE Gönderilebilir ÖDEME : İşbankası Hesabıma Havale Yada Eft TAKAS : MEVCUT DEĞİL İLETİŞİM : 532 598 60 27 Yada PM MSN : cocobaysal@hotmail.comSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
Serdar'ın kartlarından bende almıştım ve birsürü Gtx480 denememe rağmen Serdar'dan aldığım GTx480 gibi Oc alan bi GTx480'e daha denk gelmedim arkadaşlar sakın gözardı etmeyin...
Diğer mevzu şu Zalman VF3000F, acaba bunun gibi bir soğutucu daha üretilirmi gerçekten çok merak ediyorum, bu soğutucu gerçek bir efsane, sırf bu soğutucu için kart alınır, bence daha fazla söze gerek yok, hayırlı satışlar hocam
quote:
Orijinalden alıntı: edacsac
Serdar'ın kartlarından bende almıştım ve birsürü Gtx480 denememe rağmen Serdar'dan aldığım GTx480 gibi Oc alan bi GTx480'e daha denk gelmedim arkadaşlar sakın gözardı etmeyin...
Diğer mevzu şu Zalman VF3000F, acaba bunun gibi bir soğutucu daha üretilirmi gerçekten çok merak ediyorum, bu soğutucu gerçek bir efsane, sırf bu soğutucu için kart alınır, bence daha fazla söze gerek yok, hayırlı satışlar hocam
ağzına sağlık teşekkür ederim yorum için... kartın değerini ancak kullanan bilebiliyor.