Şimdi Ara

Veterinerin kukalarını çaldım SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece 1:30 içecek almak için abimle dışarı çıktık evin yokuşun çıkarken caminin orda oturan bi kangal türünde köpek gördük bize kitlenmiş abime dedimki abi gülerek geçelim bişe yapmaz gülüyorum yanına geldik köpeğin havlayarak beni bi kovalamaya başladı cadde kadar koştum köpeğin nefesini hissettim elimi kapıyodu benim kadar bişeydi zaten caddeye çıktım abime döndü eve kadar kovaladı eski yerine geldi bende sokağın başından abimin kaçışını izliyorum abim başka sokaktan döndü yanıma geldi aldık alacağınızı yan sokaktan döndük eve dönerken tembih olsun diye veterinerin kulalarını çaldık köpekten korunmak için gece gece yaşadığımız aksiyon arkadaşlar not kulakları yarın geri götürecem.
     Veterinerin kukalarını çaldım SS'li
    Edit: olay dün gece yaşandı arkadaşlar kulaları geri götürdüm adam güldü saolasın dedi geçti :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranodn12 -- 14 Aralık 2014; 18:57:41 >

• türkçe çeviri ne zaman gelir ?
  • OKUMAYIN

Zebani Gulyabaniye dönüşen kangal
  • Yucuklu Sumurta kullanıcısına yanıt
    artık okadar çok zebani görmüşsün ki doğru hikayeye bile zebani ekledin helal
  • yeminle mala bağladım resme bakıyorum iki tane koni görüyorum kulaadıyla onları mı çaldınız
  • Kulaklarini anladim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranodn12

artık okadar çok zebani görmüşsün ki doğru hikayeye bile zebani ekledin helal

Her 2 konudan birinde olunca ister istemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yucuklu Sumurta -- 14 Aralık 2014; 16:19:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekmekten böcek çıktı (SS'li)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o çaldıklarınızla köpekten nası korunmayı düşünüyodunuz yere koyup burdan geçmek yasakmı dicektiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simos

o çaldıklarınızla köpekten nası korunmayı düşünüyodunuz yere koyup burdan geçmek yasakmı dicektiniz

+1

• Kulalarini
    Kulaklarini

• Onların ismi 'KUKA'

• Merhaba hanımefendi, adınızı öğrenebilir miyim? Bu arada çok iyi yapmışsınız kulaları geri götürerek. Kulanın ne olduğunuda bilmiyorum ama siz söylüyorsanız çok iyi birşeydir eminim.
  • Yukarıdaki paragrafa anlatımın akışını hangi cümle bozmaktadır?

A) '' evin yokuşun çıkarken caminin orda ''OTURAN'' bi kangal türünde köpek gördük''

B) '' abime dedimki abi gülerek geçelim bişe yapmaz gülüyorum yanına geldik köpeğin''

C) ''eve dönerken tembih olsun diye veterinerin kulalarını çaldık'' (bkz:tembih) (bkz:tedbir) (bkz:kula) (bkz:Trafik kukası)

D) Hepsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.can.tas -- 14 Aralık 2014; 16:48:58 >
  • Kulaları niye almışlar anlamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özet: köpek ağızlarına vermiş kulakları şinav çekmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebepsizce güldüm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokalp.

Yukarıdaki paragrafa anlatımın akışını hangi cümle bozmaktadır?

A) '' evin yokuşun çıkarken caminin orda ''OTURAN'' bi kangal türünde köpek gördük''

B) '' abime dedimki abi gülerek geçelim bişe yapmaz gülüyorum yanına geldik köpeğin''

C) ''eve dönerken tembih olsun diye veterinerin kulalarını çaldık'' (bkz:tembih) (bkz:tedbir) (bkz:kula) (bkz:Trafik kukası)

D) Hepsi

4 şık olduğuna göre teog öğrencisi detected
  • Fregoli kullanıcısına yanıt
    kula yerine kulak yazmışım ama aslında onlar kukaymış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.