< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Nasıl yani ? Ayda 345 bin TL mi kazaniyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen öyle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ulan cengaverler o kadar kazanmıyor awk Edit: hangi üni mezunu hocam ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EF684BB6 -- 5 Ağustos 2022; 14:52:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kardeşim ben kasaya giren parayi söylüyorum, 3 hekim 3 tekiner çalıştırıyor adam 2 klinikte.Maaşlardı ilaçti diğer giderlerdi derken yanına kalan 100 150 civarıdır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Klinik sahibi Ankara mezunu hocam diğer hekimler İstanbul ve konya. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Büyükbaş stajımi da yaptım ama o pet klinigi kadar uzun olmadı seneye devam edicem. Ordaki hekim de aylık 30 civarı kazanıyordu ama yılların hekimii olduğu için baya rahat davranan biriydi sabah 2 saat akşam 2 saat sahaya çıkıyor. Gün içinde gelen telefonları biriktiriyor belli saattlerde calisiyodu.Bence o da zorlasa 60 70 leri görürdü. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |