Şimdi Ara

Veteriner hekim mi diş hekimi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar sizden dürüstçe seçim yapmanızı istiyorum. Ben 9.sinifa kadar veteriner olmak istiyordum, 11.sinifta kararımı değiştirip diş hekimi olmaya karar verdim ve yaz tatilinden beridir ders çalışıyorum.
    Ben dün düşündüm ve hayvanlar için her şeyi yapabileceğimi anladım. İyi bir puan alsamda gönlüm veterinerlige çok sıcak bakıyor. İleride benim yüzümü güldürecek kadar maaşımın olmasını ben de isterim tabii. Veteriner olursam işsiz kalmam değil mi? Bu soruyu sormak istemezdim ama hiç bir fikrim yok , fikir edinmem lazım.
    Sizin yorumlarınızı merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam cevabınız için teşekkür ederim öncelikle.

Diğer insanlar öyle düşünüyor olabilir tabii ama ben inanın insanları tanıdıkça diş hekimliğinden soğudum. Bu devirde insanlara yaranılmaz hocam.

Ailemde diş hekimi olmamı istiyor ve hâla benim diş istediğimi sanıyorlar ama benim fikirlerim değişti sanırım hocam.
  • Bence Veterinerlik daha güzel.

• diş 20 21k, ankara veterinerlik 45k falan.oldu ki işler ters gitti sınavda çok güzel bi üniversitede çok güzel bi bölüm seni bekliyor.hem ilgin ve sevgin de varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prince Hydron

Bence Veterinerlik daha güzel.

Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Bana da öyle geliyor ☺

• eüzerixinintegrali kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Peki 20k ya girersem hâla veterinerligi tavsiye eder misiniz? Yani aksilik olmazsa.

• Hocam iki meslek de iş bulma konusunda rahat çevremdeki veterinerler iyi kazanıyorlar devlette de ataması çok kolay ki onların hiç bi iş yaptığını görmedim ben
  • diş fakat tutmazsa veterinerlik xd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DİŞ HEKİMLERİ BURAYA
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Veterinerlik yazanlarin dusundugu : Insan doktoru olamadik bari hayvan doktoru olalim

• hoist H kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Faydalı bir cevap olduğunu düşünüyorum hem benim için hem de benden sonra bu konuya bakacaklar için. ☺

• Hocam ama öylede olmaz ki :) Biri hedefimiz olmalı ☺

Cevabınız için teşekkür ederim 😊

• What You Mean LPOOL FAN kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız için teşekkür ederim öncelikle.

Diğer insanlar öyle düşünüyor olabilir tabii ama ben inanın insanları tanıdıkça diş hekimliğinden soğudum. Bu devirde insanlara yaranılmaz hocam.

Ailemde diş hekimi olmamı istiyor ve hâla benim diş istediğimi sanıyorlar ama benim fikirlerim değişti sanırım hocam.

• Veterinerlik çok güzel bir meslek bence. Kazançları da hiç fena değil. İdealinse gerçekten onu yazmalısın, diş de idealinse ikisi arasında karar vermelisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: What You Mean LPOOL FAN

Veterinerlik yazanlarin dusundugu : Insan doktoru olamadik bari hayvan doktoru olalim

Alakası bile yok şahsen ben insanlarla uğraşacağıma hayvanlarla uğraşmıyı tercih ederim. Tabi sizin IQ'nuz 10-20 arasında değiskenlik gosterdigi için "Insan doktoru olamadik bari hayvan doktoru olalim xdxdxd qomiiqqq" gibi seyler soylemenizi doğal karsiliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gene sen bilirsin de dis hekimliginde katiliyorum benim bu yil puanim yetmesine ragmen dis yazmadim mezuna kaldim daha cok calisip doktor ol hocam tavsiyem

• Dedi 1 milyondan mezuna kalan blOCk

• quote:

Hocam gene sen bilirsin de dis hekimliginde katiliyorum benim bu yil puanim yetmesine ragmen dis yazmadim mezuna kaldim daha cok calisip doktor ol hocam tavsiyem

Hey allahım her şeye niye tıp tutmadığı için yazdı, tutsa herkes tıp yazar diye bakıyorsunuz? ideal meselesi adam diş veya veterinerlik diyor arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: coreytoddgray

Veterinerlik çok güzel bir meslek bence. Kazançları da hiç fena değil. İdealinse gerçekten onu yazmalısın, diş de idealinse ikisi arasında karar vermelisin.

Hocam teşekkür ederim düşüncelerinizi benimle paylaştığınız için. Yorumlarınızı okumak beni mutlu ediyor 😌

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCgn

quote:

Veterinerlik yazanlarin dusundugu : Insan doktoru olamadik bari hayvan doktoru olalim

Alakası bile yok şahsen ben insanlarla uğraşacağıma hayvanlarla uğraşmıyı tercih ederim. Tabi sizin IQ'nuz 10-20 arasında değiskenlik gosterdigi için "Insan doktoru olamadik bari hayvan doktoru olalim xdxdxd qomiiqqq" gibi seyler soylemenizi doğal karsiliyorum.

Size de teşekkür ederim hocam yorumunuzu esirgemeyip yazdığınız için. Dün kuşum öldü ve yumurtası kaldı elimizde. Kuşu olanlar anlar sanırım benı bu noktada. Ne kadar güzün verici bir durum. Herkes diyor ki yumurtayı yaşatamazsın...
    Ama dünden beridir yumurtayı elimde taşıyorum sıcaklık kaybolmasın , güzel kuşumun hatırası diye. Daha sonra farkettim ki yumurtanın içinde bulutumun(kuşumun) yavrusunun kalbi atıyor. Az önce tekrar ışıkla kontrol ettim nabzı biraz yavaşlamış. Ona üzüldüm hocam. Sonra farkkettim işte böyle uşraşırken çok mutlu oluyorum...
    Sonra aniden bu mesleği tekrar düşünmeye başladım...

• What You Mean LPOOL FAN kullanıcısına yanıt
    Hocam tıp bana göre değil ya ne biliyim hiç düşünmedim , hedeflerim arasınada hiç girmedi şimdiye kadar. İdeal meselesi sanırım bu... Çevremdekilerde çocuk dıktorluğu çok yakışır falan diyip duruyorlar. Ya mimarlık diyordum ya da diş hekimliği. Sonra eskilere döndüm veterinerlik düşünmeye başladım işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I'mGroot -- 22 Aralık 2017; 21:19:15 >
  • Aman cocuk doktorlugundan uzak dur , hocam gidenler belli yastan sonra cekilmez oldugunu dusunuyor , neyi seveceksen onu yap hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.