Şimdi Ara

Vestel Venus 5.5 & 5 Akıllı Telefonlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
4
Favori
13.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sadece yuh diyorum.
    tmm yerlı malı yurdun malı da..
    bizi niye "mal" yerıne koyuyorsunuz..
    eskı teknolojıyı dusuk malıyetle ımal et sonra yuksek fıyata sat !..
    xiaomi oppo vs. gelsın de gorecegız sızın yuzunuzdekı acı tebessumu ...
    o zaman buzdolabların ç.makınalarının altına takoz nıyetıne koyarsınız "venus"unuzu...

  • Evvela belirteyim adında vestel olan bir çekimi izlemem bu videoda olduğu gibi.. Bir yorumda arkadaş evlat olsa sevilmez demiş düşüncelerime ortak olmuş yada ben onunkine ..

    Neyse.. Vestelde mühendis mi çalışıyormuş ?? şaşırdım..

    Acaba neyi tasarlamış bunlar.. işlemciyi mi? Ekran panelini mi? Yoksa kullanılan bellekleri onlar mı tasarlayıp üretmişler.. Cevap hayırsa neyi tasarlamışlar? Üretici firmaya telefonda x olsun, işlemcisi 16GB olsun kamera bilmem kaç megapiksellik bir kamera olsun diye sipariş verince mühendisler mi tasarlamış oluyor telefonu.. O zaman bende kendi PCmi topladığım zaman bu PCyi ben mi üretmiş oluyorum... Vay anasına... Şuna yerli üretim deyipte milleti enayi yerine koymayın, siz editörlerde buna alet , maşa olmayın.. Buna yerli üretim değil yerli montaj denir. Sipariş denir.. bırakın .ötünüz yiyorsa kendi işlemcinizi tasarlayın sonra Türk mühendisi deyin bilmem ne deyin.. Ülkemdeki en nefret edilen marka... daha 2 parçayı birleştirip buzdolabı kapağını yerine oturtamayan bir firmasın işte....





  • Aynı atağı arçeliktende bekliyoruz :)

  • akıllı telefon pazarı artık en yüksek noktasına geldi.
    Vole vuran zaten vurdu.Milyonlarca akıllı telefon sattılar 3-4 yılda.
    Cinliler girince işin içine yavaş yavaş sarsılmaya başladılar.
    sadece Xiaomi asyada en çok satan telefon üreticilerinden biri oldu.daha bunun opposu,zoposu bilmem kimi var.

    En üst seviyesine çıkmış artık yüzlerce markanın gezdiği bir pazara sıfırdan girmeye çalışıyorsun.Hemde fiyat/ performans oranın diplerde iken.

    Baba firmalar artık giyilebilir teknolojiye deli paralar yatırıyor.çünkü anladılar akıllı telefon pazarı şişti patlayacak bir yerde.

    vestel tabiiki bu işten kar edecektir.illa birileri alır bu telefonları.Ama iş işten geçti.geç kaldınız....

    Voleyi vuran Koreli firmalar başka teknolojiye yöneliyor.başka pazara yönelmeye başlıyacak.bizim firmalarda buradan seyretsin...

  • İlk kez ÇÖP kelimesi anlam buldu benim hayatımda.

  • Olmamış ama destekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ithalat vergileri yüksek olduğu için montajla vergiden kurtarıyorlar kendilerini. Yarın ekran bozulsa gidip çinden ithal edilecek yine. Bu kafayla ancak cari açığımıza çare arar dururuz. Rahmetli Erbakan hocanın dediği gibi "fabrika yapan fabrikalar " kurmalıyız...

  • casperden yine iyidir. inşallah:)

  • Telefonlar ptt kargo ile gelen 139? lik ixperia ları bile aratacak görünüme sahip. Eski SQNY walkmanlere benziyor malzeme kalitesi..

  • videonun sonuna doğru soldaki gri tshirt'lü kız güzelmiş

  • ablam fotosunu yollamıştı sana ilk partiden test örneğinden falan bir tane ayarlayım mı diye gerek yok demiştim... Öngörü.

  • T50'ye s400 koydukları için mana bulurduk buna s200 koyup resmen öldürmüşler telefonu
  • tasarım tırt

  • O kadar reklam yaptılar ki, şu mega pazara meydan okurcasına güçlü donanım ve lg nin g2 dkei fiyat politikası ile çıkacak iyi bir şey olacak herhalde dedim. Gerçekten umutluydum ama maalesef yanılmışım.

    Hayır niye bu kadar küçük düşünüyor vestel.... 4 tane yerine 2 tane adam gibi bir şey yapaydın. Birini yüksek donanıma sahip yap diğerini de ucuz ve düşük donanımda. mini modasını sen de yap....

    Büyük arge diyorlar ama kenardaki o kıytırık metalik çıtayı hangi tasarımcı koymayı akıl etmiş tebrik ediyorum. Ya da o kadar kalın olmasını nasıl becermişler.

    Her şeyin bir başlangıcı vardır diyorlar ilerde daha iyi olur gibi yorumlar var hatta eleştirilere kızıyorlar ama kendisini eleştirilecek ve dalga düşürecek duruma sokan vestel malesef. Yıl olmuş 2014 kutu içireğine kıytırık pazar malı kulaklık koymuşlar en basitinden. Büyük marka olduğunu düşünüyor ve telefon piasasına girecem diyorsan şahsen ben olsam daha iddalı bir model ve tasarımla ortaya çıkmak isterdim ki, samsungla htc ile lg ile yarışayım.

    Şahsen ben almam bu telefonu. Bir tel alıp uzun süre kullanan biri olarak dönemin iyi modelini almayı planlarım hep. Güleceksiniz ama ilk çıktığında aldığım desire HD yi kullanıyorum halen :) Bu yüzden benim gibi düşünenler ve çok parası olan keyfi alıcılarda vestele yönelmezler. Peki kim alacak , kullanıcının aklını hangi özelliği ile çelmeyi düşünüyorlar merak ediyor ayrıntılı incelemeyi merakla bekliyorum. Satış sonrası destekte kafalarda soru işareti.




  • türk mühendislerin tasarladığı derken, kafasında tasarladığı demek istedi galiba. bir de 20 milyon satış beklentisi içindeymişler. bu piyasada bir casper bir de vestel'den bedava ürün verseler kullanmam. zaten 5,5 inç 899 demiş ki git general mobile al en azından kafan rahat olsun.
    şu ana kadar ürün tanıtımı yapan hiçbir web sitesi ürün hakkında olumlu birşey söyleyemedi. zaten firma yetkilileri de oldukça duyarsız. hiçbir yerde adam gibi bir pazarlama müdürü vs. çıkıp ürün hakkında konuşmuyor. yani parayla bile tanıtım yaptırsalar bunu mantıklı hiçbir insan övemez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinduw -- 8 Eylül 2014; 9:41:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dante1000

    Merhabalar burdaki donanım haber YÖNETİCİLERİNE sesleniyorum... Bu site donanım haber mi? yoksa Mobil Haber mi? İntel x99 chip seti ve Asus x99 Chip setlerini çıkardı intel yeni 6 ve 8 çekirdekli işlemcilerini çıkardı ve ddr4 bellekler ortaya çıktı siz halen mobil haber yapıyorsunuz lütfen sizden rica ediyorum şu siteyi mobil haber değil de donanım haber'e yakışır şekilde donanım incelemelerini yapın.

    + sonsuz işareti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsaf be kardeşim yorumların çoğunu okudum insaf ! neyle neyi karşılaştırıyorsunuz ? Vestel son teknoloji telefon mu yapacağım dedi ? Vestel çok ucuza mı satacağım dedi ? Herkes kafasındakini yazmış. Adamlar yerli telefon yapacağız dediler ve birçok bileşeniyle bunu yaptılar helal olsun. Evet donanımı vasat ancak orta sınıfa hitap ediyor zaten bu cihazlar. Malzeme kalitesini de fotoğraftan teşhis edenler var aramızda PES diyorum.

  • Vestel mobil telefon piyasasına epey geç kaldı fakat gönül isterdi ki en azından tasarım anlamında rakipleriyle rekabet edebilecek bir telefon üretsin. Daha öncede Turkcell T30 faciası vardı hatırlarsanız onlarca mühendisin üzerinde çalışıp ürettiği. Ben şahsen anlamakta zorluk çekiyorum nasıl bir arge çalışmasıyla bunları üretiyorlar. Mühendis yerine güzel sanatlar mezunu birine yaptırsalar keşke kasayı. Hiçbirimiz yabancı marka almak istemiyoruz fakat şu an kullanmış olduğumuz telefonların yanına bile yaklaşamıyor bu ürünler maalesef. Adeta zamanda yolculuk yaptırıyorlar bize, bilmem kaç sene öncesinin tasarım ve donanımıyla..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arayüz berbat görünüyor

  • Görüldüğü üzere amaçları ürün pazarına girmek değil, gelişim değil sadece günü kurtarmak. Kendimizi tanıtmak, daha iyi yerlere gelmek istiyoruz deseydiniz tasarıma, malzeme kalitesine, donanıma biraz daha önem verip, gerekirse minimun kar marjıyla satışınızı yapardınız. En azından sonraki çıkaracağınız telefona karşı olumlu bir önyargı oluşurdu. Ayrıca o telefonun çevresindeki metal görümünlü plastik boya nedir abi.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.