Şimdi Ara

Vestel SMART 50PF7055 Önerir misiniz ? (ALINDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar annem ve babam kullanıcak büyük ekranlı dahili uydu alıcılı tv bakıyordum bunu buldum.3D ve smart gibi teknolojik özellikler kullanılmayacak.Sizce normal tv SD HD yayınlar için yeterli midir ? Başka önerilerinizede açıgım tesekkur ederım sımdıden

    http://www.vestel.com.tr/vestel-smart-50pf7055-50-led-tv



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wuc -- 14 Temmuz 2013; 12:08:44 >



  • up
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tacimmüdür

    up

    Bugün siparişi geçtim kargo dahil 1510 tl ye geldi.İnşallah kargoda vs. bir sorun olmaz kurulum olunca inceleme yaparım.
  • wuc kullanıcısına yanıt
    hayirli olsun cok uygun fiyata almişsin nerden aldın
  • http://www.cazipalisveris.com/?urun-10330-VESTEL-SMART-50PF7055-LED-TELEViZYON.html

    Kayseri firması vestelin kendi sitesinden teyit ettim yetkili bayisi telefondada bilgi aldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wuc

    http://www.cazipalisveris.com/?urun-10330-VESTEL-SMART-50PF7055-LED-TELEViZYON.html

    Kayseri firması vestelin kendi sitesinden teyit ettim yetkili bayisi telefondada bilgi aldım.

    ne hakkinda bilgi aldiniz??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tacimmüdür

    quote:

    Orijinalden alıntı: wuc

    http://www.cazipalisveris.com/?urun-10330-VESTEL-SMART-50PF7055-LED-TELEViZYON.html

    Kayseri firması vestelin kendi sitesinden teyit ettim yetkili bayisi telefondada bilgi aldım.

    ne hakkinda bilgi aldiniz??

    yetklili bayisi olup olmadığını sordum ve kaç yıl garanti verdiklerini..




  • UPS kargo sorunsuz getirdi bugün,yarın servis kuruluma gelecek bakalım kurulum sonrası fotoğraf çekeceğim.
  • n zmn fotoğraf paylaşicaksınız??
  • http://i.imgur.com/tTHQqxq.jpg
    http://i.imgur.com/nv0l4X5.jpg
    http://i.imgur.com/3EFyohR.jpg
    http://i.imgur.com/Ip2vZ6b.jpg
    http://i.imgur.com/v5taRgz.jpg
    http://i.imgur.com/5GEg6TS.jpg

    Link olarak sıraladım umarım açılır.Şuana kadar tvden memnunum HD kanallar atv trt haliyle daha iyi gösteriyor.Atv ile fox u karşılaştırmak ıstedım gormenız ıcın.Dahili uydu alıcısı tahmın ettıgımden hızlı ve güzel.Annem ve babam için büyük ekranlı alıcısı dahili güzel bir tv oldu :)




  • Hocam ben de aynı siteden aynı tvyi almak istiyorum. Hem de annemle babama :) Memnun musunuz Tvden? Bir de duvar askı aparatı fiyata dahil midir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catafalq -- 14 Temmuz 2013; 1:30:12 >
  • Şuanlık memnunuz bir sorun yok.Tv benim istediğim özelliklerdeydi.3D siz büyük ekranlı ve uygun fıyatlı.Cazipalısveris kayseri firması vestelin kayserideki büyük bayilerinden biri.Bende alırken biraz terettüd ettim ama yersizmiş.Tv zaten depolarında oldugu ıcın aynı gunde gonderıyolar.Askı aparatı içinden çıkıyor.Yetkili servis gelip kurulum yapıyor.
  • Yanıt için teşekkürler. Ben de şimdi siparişi vereceğim.
  • Dün Vestel bayisine gidip incelediğimde HD yayın yapan kanalların kalitesinin iyi olduğunu gördüm. Diğerleri için görünü çok iyi değildi. Vaktim olmadığı için kısa süreli birkaç kanala baktım. NTV'de maç yayını denk geldi ve görüntü tatminkar sayılırdı. Konuyu açan arkadaşın aldığı yerle görüştüm ve Vestel'i aradım, yetkili satıcı olduğunu teyit ettirdim. 3 yıl garanti var. Kurulum ücretsiz. 12 taksit olarak 1505 TL birçok karta taksit mevut. 20 TL kargo ücreti var. Vestel 444 den aradıklarında internet üzerinden hizlial.com ve hepsiburada.com yetkili satıcı olduğunu söyledi. Bu arada benim gibi araştıracak olanlar için cazipalisveris.com yetkili satıcı olarak gözükmüyor. Ancak şu linktenhttp://www.vestel.com.tr/tr-tr/Destek/VestelMagazalar.aspx Şehir Kayseri ve İlçe Melikgazi seçip aratırsanız HİLAL DAY.TÜK.MAMÜLLERİ TİCARET VE SAN.LTD.ŞTİ. adı altında firma çıkıyor. Firma aslında bu ve fatura bu firma adına kesiliyor. Yine benim gibi bu Tv'yi araştığı bu mesajı okuyan arkadaş olursa yorulmasın bahsi geçen firmanın adresihttp://www.hilalticaret.com.tr/ :)

    Forumdan çoğu kişi bilir Andy Hoca site açtı ve oraya yorum olarak kendisine danıştım linkihttp://www.anlayanbiri.com/vestelteknolojide-dunya-devleri-arasinda#comment-4108

    Tv için yorumları şöyle oldu :
    andy1
    24 Temmuz 2013, 19:14
    Bahsettiğiniz panel açıkcası yenileme hızı olarak düşük, kaliteli görüntü almak için, hd recivier kaliteli olması gerekir, hdmi kablonuz en az 10 gmbit sinyal taşıması lazım, voltaj ve harici cihazları mutlaka ölçtürmelisiniz, yorum size tuaf gelebilir fakat SD yayınlarda paneller sanıldığı kadar üst düzey performansa çıkamazlar, kaldıki 300 veya 400 mls panellerde bu durum zordur, örnek kaliteli serilerin tamamı 70 mls altına düşmez buda ekran yenileme hızı olarak idealdir.
    Fakat bahsettiğim detayları yaparsanız, sizi keyifli zaman geçirtecektir, televizyon ve pc üzerinden izleyecekseniz tavsiyem palazma serilerini tercih edin, LcdLed panellerde çıkabilecek sorunların hiç birini yaşamssınız.

    Gerekli ölçümleri yaptırıp, kaliteli bir hdmi kablo alıp bu Tv'yi sorunsuz kullanmayı umut ediyorum.




  • Daha fazla beklemedim ve konuyu açan arkadaşın dediği siteden 12 taksit kargo dahil olmak üzere 1528 TL olarak ürünü aldım. Bugün kargoya verileceği bilgisi verildi. İki güne kadar bana gelir sanırım. Aldığım yerle yaptığım görüşmede kargo görevlileri ürünü getirdiği zaman paneli kutudan çıkarıp inceleyen ve kırılma, çatlama gibi bir durum tespit ederseniz tutanak tutturup iade edin ve bize de bilgi verin yenisini göndeririz dedi. Takriben 2 ay sonra ürün kullanılmaya başlayacağı için geldiğinde inceleyip yorum yapma şansım olmayacak. Başlığı açan arkadaşa teşekkür ederim.
  • Bugun itibariyle 5 yil oldu. TV nin ledleri sönmeye başladi. Ekran karariyor ses geliyor goruntu yok. Tv tamircisine sordum led tamiri 350 tl veya 550 tl dedi. Yaptirmayi dusunuyorum bakalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.