Şimdi Ara

vestel flora inverter 9000-12000 btu yorum? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
24.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2016 da aldığım Raindrop 12.000Btu klimadan genel olarak çok memnundum, sadece ısıtma modunda dış ünite bazen klimayı kapamama neden olacak kadar gürültülü çalışabiliyor.

    Şimdi 2018 de yenilendiğini okuduğum Flora 18.000Btu alacağım, umarım memnun kalırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 6for6

    Merhabalar,

    Klimanın mekanik tasarımını yapanlardan biri olarak söyleyebilirim ki hem ses hem de performans anlamında fiyat/performans ürünüdür. Ses ve hava debisi performansı için ben ve arkadaşlarım ciddi mesai harcadık. Hava akış kesidi, akışkanlar dinamiği ve parçacık görüntüleme yöntemleri kullanılarak tasarlandı. Bir büyük boyu yani 18000 ve 24000 BTU'luğu 2018 yaz sezonunda piyasada olacak. Sunduğu hava debisine oranla ses seviyesi(yani sessizlik) bakımından piyasadaki en iyi klimalardan biri olacak.

    Uyku modunda klimanın sesini kolay kolay duyamazsınız ama etkin bir şekilde soğutmaya ve ısıtmaya devam eder. Gizli displayi de son dönemlerin trendlerinden. Minimal tasarımın bir parçası olarak sadece çalışırken displayi görebilirsiniz. Çalışmıyorken herhangi bir yerinde display alanı yoktur. Minik, sade ve sevimli bir klima kısacası. Önümüzdeki senelerde yeni estetik tasarımları da gelecek.

    Bir sorun yaşayan olursa da burdan bana bildirebilirler.
    Özel mesaj olarakta yazabilirdim ama buradan sormak istedim benim gibi bilmeyenler icin.

    Evimde 24btu flora var led isigini ancak uyku moduna aldigimda kapaniyor o da belli saat sonra harbi klima uykuya dalip kapaniyor ve ev soguyor bu yuzden klima sabah saatlerinde kumanda ile acilinca yuksek calisiyor stabilide bozuluyor. Yokmudur bu klilamanin led isigini kapatma calesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vestel Flora 12000 Klima dış ünite içeriye yoldan kamyon geçer gibi baş ağrıtıcı kulak tıkayıcı ses veriyor. Telefonun kamerası bu frekanstaki sesi almıyor. Ayrıca bahar ayında klima defrost moduna giriyor. Göreceğiniz üzere hava karlı falan da değil...


    https://www.youtube.com/watch?v=JDKj-7mt5mk




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.