Şimdi Ara

vestel 840ci için yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asagidi baska bir baslik altinda sorunumu anlattim ama basliktan dolayi sanrim pek ilgi cekmedi. aynen buraya aliyorum ve mesaj kirliliginden dolayi ozur diliyorum.

yeni aldigim vestel dvb 840 ci cihaza "www.adoroom" dan aldigim [emu 1.1.1]yazlimi yukledim cihaz yeniden basladi ama keyleri girecegim yer (1903)' a tuslara basinca acilmasi gereken yer acilmadi. dolayisiyle key giremedim. bu gun birsekilde arizalandirdigim cihazi servise goturdum sifre cozmek icin ne yapmam lazim diye sordum. O da bunun flashi dagisecek oyun menüsü gidecek ondan sonra sifreli kanallari seyredebilirsin dedi. bu is icinde 40YTL sitedi. gercekten bu is flash degismeden olmaz mi? yazilimi yuklerken hatami yaptim da acaba "key al "komutu verebilecegim yer acilmadi... yardimlariniza tesekkurler

• 1 ncisi emuyu aldığın yer güvenli mi? değilse cihazına zarar vermiştir ama sonuçta cihaz hala çalılıyor ise flash sağlam demektir.. doğru emuyu atarak sorun ortadan kalkabilir.. ayrıca cihazında daha önceden key menusu varmıydı yada sen açabiliyormuydun.. yeni emu ile gelen yeni bir özellik ise nasıl açıldıığını iyi öğren..

vestellerde key menusu açma yöntemi hepsinde aynıdır.. Menü +1903 yazılarak açılır key menüleri.. açılmıyorsa bilki emuda sorun var bence flash ile alakası yok.. gittiğin yer kar etmek için sana böyle bi teklif sunmuş bana kalırsa flashı felan değiştireceği yok.. iki gün sonra sana aynı cihazı vercek flahda aynı olcak yapacağı doru emuyu atmak o kadar.. bu işi kendine halledebilirsin pek tabi..

2 nci flash gerçekten yanmışsa o para normal bence...
  • cihaz garantili emuyu ise appro'lu emu lardan yukledim yeri de "depo" daha once key falan atilmiyordu cunku daha yeni aldim 15 gunluk. baska bir yerde emu falan yukletmedim.sifre alma yeri emuyla gelen bir ozellik olmali ki sifre yuklemesi yapilabilmeli. flash saglam oldugunu ben de dusunuyorum cunku cihaz normal calisiyor. bu emuyu aldigim yerde herkes bunu yukleyip sifreli kanallari seyredebildiklerini soyluyordu ondan denedim. neyse tesekkur ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.