Şimdi Ara

Vestel 55CA9550 4K Curve tv , Deneyimler Testler. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
3
Favori
4.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Usta onu da denedim, ama yüklenemedi diyor çıkıyor. Tv yi kapa aç yaptım öylede olmuyor. Usb özelliklerine bakıyorum, dosya sistemi fat32 de. Servis menüsünde v 0.1.33.11 gösteriyor. Tv ye hiçbir şey yüklemedim, yükseltme yapmadım. En baştan, nerden hangi dosyayı indirip, inen dosyayı direkt mi yoksa içindekileri mi usb ye atıp yükleme yapmak gerekir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın Apollo, 1 haftadır TRT4K'da görüntü var ses yok, (Vestel 55CA9550) D-Smarttan mı, Yayından mı, TV versiyonundan mı anlayamadım. (V.0.1.33.11) Bir kaç gün önce sizin bu yazınızdaki PVR-DTS ayarlarını güncellemiştim, Orada (sizden farklı olarak) SATTELITE PROVIDER'da D-smart'ı seçmiştim. ondan olabilir mi acaba..? Yardımcı olursanız sevinirim. Selamlar. Vestel 55CA9550 4K Curve tv , Deneyimler Testler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djitalist -- 7 Mart 2017; 13:52:34 >

• djitalist kullanıcısına yanıt
    Hocam trt 4k ses ve görüntü sorunsuz benim kullandığım tv de.

Siz trt 4k en son frekansı manuel olarak kaydedin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, TRT4K kanalını listeden sildim ve manuel olarak 10980/V/12500 girerek tekrar frekansı buldum, yükledim. Ama hala ses yok ,görüntü var sadece...
    Neyse uğraşmaya, araştırmaya devam. İlginize teşekkür ederim.

*Düzeltme*

Yukarıdaki işlemleri iptal edip patch işlemlerini eski haline getirdim. TRT4K yayınının sesi geldi, (sorunum da buydu, düzeldi) Sadece PVR FUNCTIONS kısmında değişiklik yapıp TV'yi YAYIN KAYDEDİCİ özelliğini aktifledim. Sorun yok.

Forumdaki arkadaşlara tavsiyem yukarıdaki patch işlemlerini editörün de dediği gibi, bilmiyorsanız ve/veya gerekmiyorsa yükleme / değiştirme yapmayın. Ya da illa yapacağım diyorsanız kesinlikle eski durumu yedeklemeden işlem yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djitalist -- 7 Mart 2017; 13:50:12 >
  • bu tv yi yeni eve taşınırken çalışma odsına almaya karar verdim,
    salona ise 65”+ alacağım.
    aklımda 75” vestel 9650 var,
    Lg 70” 675 serisi baktım hesaplı
    ama kalite için samsung 65” 8000 de aklımda.

bakalım sonuç ne olur.

• Benim seçimim kesinleşti,
    yazmıştım şu tv leri düşünyorum diye.
    LG 70" 675..........6750
    LG 65" 850..........6750
    Vestel 65" 8900.....3800
    Vestel 65" 9100.....4500
    Samsung 65"7400.....6400
    ancak son anda,
    samsung 65" MU8000 atak yaparak finish çizgisini geçti.

Fiyat ve performans olarak seçimim bu oldu.
    7600 TL fiyat aldım ve siparişi bugün geçiyorum.

Katkıda bulunan arkadaşlara teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar;

Bende Vestel CA9550 TV var. MB100 anakart yazılımlı, netfilix yüklenebiliyor mu? Ve de mümkünse nasıl yükleyebilirim?

İlginiz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: urunok

Merhabalar;

Bende Vestel CA9550 TV var. MB100 anakart yazılımlı, netfilix yüklenebiliyor mu? Ve de mümkünse nasıl yükleyebilirim?

İlginiz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ederim.
    17MB100 2.7.0.0 sürümünü kurun o sürümde Netflix mevcut.
    https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-mb82-kurtarma-mb100-mb110-mb120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/

• Teşekkür ederim

• merhaba;
    Dediğiniz gibi 2.7.0.0 ı yükledim ama maalesef gelmedi netflix. Başka yöntem varmıdır??? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

17MB100 2.7.0.0 sürümünü kurun o sürümde Netflix mevcut.
    https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-mb82-kurtarma-mb100-mb110-mb120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/

Alıntıları Göster
    Hocam simdi bu yazilim 55 ca9550 icin cikan son orjinal yazilimmidir.simdiden tesekkur ederim.

• urunok U kullanıcısına yanıt
    2.7.0 ile gelmediyse modlama yapmanız gerekmektedir. Bu modlama ile aktif olmayan bir çok özellikde açılabiliyor. VESTEL 55CA9550 'nin anakartı 17MB100 diye geçer. Bütün sorumluluk işlemleri yapana aittir.
    https://tavsiyeforumu.com/konu/ilk-mesaj-guncel-vestel-hi-level-nexon-seg-telefunken-tv-yazilim-modlama.898/
  • omfarcan kullanıcısına yanıt
    Ben v2.7.0'ı kullanıyorum ama v2.15.14 'de arayüz değişmiş sanırım. TV'de problem yoksa uğraşmana gerek yok. Modlama yapabilirsin ama aktif olmayan özellikleri açmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Ben v2.7.0'ı kullanıyorum ama v2.15.14 'de arayüz değişmiş sanırım. TV'de problem yoksa uğraşmana gerek yok. Modlama yapabilirsin ama aktif olmayan özellikleri açmak için.
    Peki hocam bu dediginiz yazilimlarla iptv kullanabiliyormuyuz.birde hangisi stabil bu yazilimlarin.goruntu kalitesinde iyilesmeler varmi.tesekkurler hocam

• omfarcan kullanıcısına yanıt
    Görüntü iyileştirmesini çok farkedemedim. Verdiğim sitede IP TV için kurulması gereken programları da anlatıyorlar. Bende bir kaç tane korsan iptv şifresi vardı denedim ve ben çok verim alamadım, az bişey bağlantıda gecikme olunca ekranı karartıyor.
  • apollonx kullanıcısına yanıt
    Hepinize teşekkür ediyorum. Sorun çözülüp yüklenmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

teşekkürler.

şiödi geçmiş 12 yılı kısaca özetliyeyim.

2004 öncesi, siyah beyaz tv den son 84 ekran Arçelik tüplüye kadar geldikten sonra, fiyatlarıyla display televizyonlarım,
    - 2004, 42" LG 854x480 hd olmayan Plazma, 8 yıl sonra anakart yandı çöpe gitti.....3000₺
    - 2006, 37" Toshiba 1920x1080 ama 720p hd ready, o da 6-7 yıl sonra, ekran renkleri mavi yeşile döndü atıldı 2400₺
    - 2007, 37" LG hd ready lcd, sonraları anneme verdim, şimdi renkler biraz solgun ama çatıarası odada kullanılıyor. 2000₺
    - 2009, 46" Samsung c750, efsane lcd, hala ofiste kullanıyorum, taş gibi, gelmiş geçmiş en iyi Lcd seçilebilir 3800₺
    - 2010, 50" Panasonic plazma tv, 1024x768 hd ready, salonda hala, plazma renkleri dehşet ama pixeller danagözü gibi ortada. 1600₺
    - 2012, 42" Vestel 9060 serisi full hd, full bir tv ama smart işi olmamış, paneli en iyi panellerden, yazlıkta kullanıyorum hala 1600₺
    - 2014, 47" Vestel 9060 serisi, bu da çok kaliteli paneli var, evde oturma odasında kullanıyorum. 2000₺
    - 2015, 42" Vestel 8300 serisi lcd annemin tv sini yenildim, vasat bir tv, 1500₺
    - 2016, 55CA9550 curve 4k siperiş verildi, 2680₺

2005 de , arada 10 gün kullandığım, aslında ofiste monitör olurmu acaba diye Tansaştan aldığım, Vestelin yan markası 32" tv var, ancak hemen sattım, çok rezil bir lcd....

işte böyle, led/lcd/plazma önemli olan panelin kalitesi olduğunu gördüm.
    diğer 3d, smart tv, facebook, youtube vs...... önemli değil.
    önemli olan seyrederken keyif alacağınız tv.
    adı üstünde televizyon, diğer işleri Atv3, Ipad, Imac, Pc, Ps3 ile zaten yapabiliyoruz.

iyi forumlar

Hey gidi günler hey…..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.