Şimdi Ara

Vestel 43FA9000 İnceleme [Ana Konu] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
3
Favori
17.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vestel bildiğim kadarıyla tek bir parçasını o da tv nin içerisinde bir parça varmış ki bu parça zaten birçok firma ya samsungdan ya da lg firmasından temin ediyormuş. Bu parçanın dışında diğer parçaları Türk malı olduğundan dolayı Vesteli tavsiye edebilirim televizyon markaları içerisinde Türk malı olması da ayrı bir gurur kaynağı benim için. Neyse konuya gelecek olursak verilen bilgiler için teşekkür ederim gayet aydınlatıcı bilgi olmuş , televizyonu çeşitli sitelerde de araştırdım .Gayet güzel televizyon ve fiyat olarak ta fiyat-performans açısından ucuz televizyon diyebilirim. televizyonlarla ilgili ufak bir de bilgi vermek isterim ,

Türkiye'de televizyon yayınları ilk kez İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından 9 Temmuz 1952 günü başlatıldı. 1. banttan 100 watt güçle yayın yapan İTÜ TV vericisi Philips şirketinden edinilmiştir. Türkiye'nin televizyon ile tanışması 1 Mayıs 1964 tarihli TRT Yasası'nın yürürlüğe girmesiyle birlikte, Türkiye sınırları dahilinde TRT dışındaki kurumların radyo ve televizyon yayınları yapması yasaklandığından, İTÜ TV, 1970 yılında yayınına son verdi ve vericileri de 1971 yılında TRT'ye devredildi.

ufak bir eleştiri; demekki insanlarımız TV kölesi olmaya 1964 yılında başlamış :)

• vestel 43 fa 9000 tv üzerinde, cep telefonundaki (LG G3) , resim video vs. nasıl görüntüleriz. İki cihazda wifi üzerinden internete bağlı olmasına rağmen çok ugraştım ama olmadı. Tv de böyle bir özellik yokmu acaba. Eğer yardımcı olmak isteyen arkadaş varsa lütfen biraz ayrıntılı anlatırsa çok memnun olurum çünkü biraz teknoloji özürlüyüm.
  • fireman52 F kullanıcısına yanıt
    Kardeşim o özellik mevcuttur. Çalıştırmak için menülerden giriş yapman lazım. Hemen yardımcı olamaya çalışayım.

Kardeşim telefon da ekran yansıtma özelliği var ise önce onu seçlili hale getir. Daha sonra televizyonunuzun kumadasında 3D Tuşunun yanında kaynak seçme tuşu var ona bas. Daha sonra en alt da wireless display yi şeçili hale getir. Telefonun ekranı direk olarak televizyona yansayacaktır.

Telefonun ekran yansıtma özelliğini bilmiyorsan LG çağrı merkezini arayıp öğrenebilirsin.
  • uykusuz66 U kullanıcısına yanıt
    Bende 43 w aldım ses mükemmel görüntü gerçek renkler x realite Pro hiç bir tv de yok kasa şık vestel onun yanında düdüklü tencere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim televizyon 1.2 haftadır bir kaç saatte bir kendi kendine kapanıyor açılıyor otomatik kapanma kapalıdır neden olabilir ve güncelleme nasıl oluyor anlatabilirmisiniz tskler şimdiden herkese
  • Karakurt63700 kullanıcısına yanıt
    Servise söyleyin.

• Merhaba arkadaşlar benim televizyon bir kaç aydır vestel smart center de televizyonu hic görmüyor ve telefonun galerisinden bile resim paylaşamıyorum tv görmüyor bir türlü neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.