Şimdi Ara

vestel 42vf8022 3d lcd tv birkaç foto ile inceleme yeni fotolar eklendi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
3
Favori
40.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: axkaan

quote:

Orijinalden alıntı: egomencim

@axkaan ve @eto177 hayırlı olsun güle güle kullanın.Yalnız hiçbir tvnin bluray iso oynatacağını sanmıyorum.

teşekkürler hocam. iso bilgi için ayrıca teşekkürler. hdd den oynatım yapıyor. her mkv yi desteklemiyor ama bu konu başlığı altında forumda mkvtool nix ile çözüm anlatılmış zaten yabancısı değilim encode işine. benim için iyi bir extra bilgi oldu. 3D film peşine düştüm şimdi. bence samsung lara lg lere toshibalara philipslere para saymayın diyorum. bu alet zaten içi tamamen samsung olan bir panelmiş. üzerine tr destekli yazılım atmışlar kasayada vesterli vurup 1/3 fiyattan vermişler piyasaya :))

renkler konusunda bi sıkıntı yok dinamik te kontrastlık fazla geldiği için eğer yayında HD değilse parlamalar filan normaldir. doğal diye bir seçeneği var sanırım. bu sorunu çözüyor. tr deki yayın kalitesi zaten evlere şenlik bu tarz tv ler HD film seyretmek için alınır. illa ntv den haber seyredecem sonrada ezel e kuzey güneye dizilere saracam diyorsanız gidin bi tüplü alın derim ben. yayınlarınız HD ise zaten bi sorun olmamalı.

3D olarak da azda olsa çiftleme yapmayan panel ben görmedim. samsung smart 40" de de yapıyordu. evin içinde de IMAX olacak değil ya bunu beklemek de biraz tuhaf.

bir takım yorumlara bakıyorum sanki birazda "aldım bunu ama vestel beni huylandırıyor azcık daha üzerine koysam (burası 700 tl den başlıyor 3000 Tl ye kadar olu var artık) şöyle güzel kasalı, janjanlı LG yi salonun baş köşesine koysam huzura ersem gurulansam iştahım yerine gelse, zaten bu kadar saydım az daha kasarım" havaları var sanki. LED olayıda kaşıyor sanki insanları.

Benim diyeceğim o ki bu fiyata bu aleti tutun kendinizde. Adam gibi köşeye 2500-3500 tl düşünmeden veririm noktasına gelince istediğiniz hayalinizde o günkü en iyisi neyse gidin alın. bunu da başka odaya koyarsınız. bu kadar sıkıntıya girmeye gerek yok canınıza yazık.

alan herkesin iyi günlerde kullanmasını diliyorum

çok güzel açıklamışsın, sana katılıyorum, bundan sonrada artık bu konulara girmeyelim bence, daha çok tv den maximum şekilde nasıl yararlanırızı konuşalım

• az önce mediamark a gittim, lg 50pm6800 plazma tv bakayım dedim, herzamanki gibi trt1 hd açık, dedimki sd yayın açarmısın, tamam dediler, ne göreyim sd yayınlar aynı vestel hatta acayip görüntü bozukluğu var, alet 50inch olunca dahada berbat görüntü, yanında başka bir sürü değişik led plazma lcd vardı hepsinde aynı yayın tabi, tek bir tanesi çok güzel görüntü veriyordu oda sony bilmem kaç serisi fiyatı 5.000tl, diğerleri inanın benim lcd den farklı değillerdi, sd yayınlar türkiyede kötü yapacak bir şey yok. lg nin bir modeli vardı oda 4.000tl fakat 3d mükemmeldi tabi parasıda, bende işimi garantiye almak için hızlıal iade açmıştım, kararsızdım fakat şimdi kesin kararımı verdim, iade etmiyeceğim

• Garantie24 Vestel TV`ler Almanya Telefunken marka altinda satiliyor. Senin dediklerine katiliyorum. Vestel SD ve HD kalitesi yabanca markalarla rekabet edebilir
  • sd önemli değil bence ömrü çok uzun değil çünkü ayrıca tvde sd kanallarda reklamlı sansürlü kaç kişi var film seyreden
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto177

sd önemli değil bence ömrü çok uzun değil çünkü ayrıca tvde sd kanallarda reklamlı sansürlü kaç kişi var film seyreden

tabiki sd kanallarda film seyretmiyoruz fakat haberleri ve dizileri sd olarak izliyoruz, hd yayına geçilse çok çok iyi olur, ben film indirirken bile full hd indiriyorum, 3d filmler zaten full hd,
  • quote:

Orijinalden alıntı: garanti24

quote:

sd önemli değil bence ömrü çok uzun değil çünkü ayrıca tvde sd kanallarda reklamlı sansürlü kaç kişi var film seyreden

tabiki sd kanallarda film seyretmiyoruz fakat haberleri ve dizileri sd olarak izliyoruz, hd yayına geçilse çok çok iyi olur, ben film indirirken bile full hd indiriyorum, 3d filmler zaten full hd,

hd receiverının markasını öğrenebilirmiyim
  • az önce vatan bilgisayara gittim ve LG 50 PM6800 full hd 3d plazma tv yi inceledim, hd yayın vardı yine, hd yayın olmasına rağmen benim vesteldeki sd yayın gibi görüntü vardı, olay çok açık ekran büyüdükçe görüntü kötüleşiyor, aynı yayını 32 inch tv de izledim çok netti, baya kafayı kasmıştım bu plazma için, iyiki gidip görmüşüm, şimdi iyicene kafam rahatladı.

uydu cihazım amstrad 19400,
  • quote:

az önce vatan bilgisayara gittim ve LG 50 PM6800 full hd 3d plazma tv yi inceledim, hd yayın vardı yine, hd yayın olmasına rağmen benim vesteldeki sd yayın gibi görüntü vardı, olay çok açık ekran büyüdükçe görüntü kötüleşiyor, aynı yayını 32 inch tv de izledim çok netti, baya kafayı kasmıştım bu plazma için, iyiki gidip görmüşüm, şimdi iyicene kafam rahatladı.

Sizin kafanızda karışmış ki 8011 iade etmeyi düşünmüşsünüz . Biryerde okudum dünyada ciddi bir şekilde plazmaya dönüş varmış plazma da tek geçilen markada panasonıc daha öncede yazmıştım dubaide panasonıc plazma izlemiştim süperdi üç hafta kadar ama yakın ama uzak görüntü kusursuzdu yanlız lcd tv lerde süper netlik olamıyor sd yayınlardaki problem hepsinde var vesteli bugün iadeye gönderdim eski tv yi kurdum gene ama ufak ekranda olsa dikkatli bakınca aynı kusur bundada var demekki ekran büyüyünce kusurlar göze daha çok batıyor servis için gelen çocuk 8022 de ençok panel yanması oluyor bu hafta içinde fabrikaya iki tane yolladık dedi benden duymuş olamayın size tavsiyem lg led tv almanız ben bile kendime lg led aldım dedi kafamı allak bullak etti şaşırdım ya

• quote:

Orijinalden alıntı: tulii

quote:

az önce vatan bilgisayara gittim ve LG 50 PM6800 full hd 3d plazma tv yi inceledim, hd yayın vardı yine, hd yayın olmasına rağmen benim vesteldeki sd yayın gibi görüntü vardı, olay çok açık ekran büyüdükçe görüntü kötüleşiyor, aynı yayını 32 inch tv de izledim çok netti, baya kafayı kasmıştım bu plazma için, iyiki gidip görmüşüm, şimdi iyicene kafam rahatladı.

Sizin kafanızda karışmış ki 8011 iade etmeyi düşünmüşsünüz . Biryerde okudum dünyada ciddi bir şekilde plazmaya dönüş varmış plazma da tek geçilen markada panasonıc daha öncede yazmıştım dubaide panasonıc plazma izlemiştim süperdi üç hafta kadar ama yakın ama uzak görüntü kusursuzdu yanlız lcd tv lerde süper netlik olamıyor sd yayınlardaki problem hepsinde var vesteli bugün iadeye gönderdim eski tv yi kurdum gene ama ufak ekranda olsa dikkatli bakınca aynı kusur bundada var demekki ekran büyüyünce kusurlar göze daha çok batıyor servis için gelen çocuk 8022 de ençok panel yanması oluyor bu hafta içinde fabrikaya iki tane yolladık dedi benden duymuş olamayın size tavsiyem lg led tv almanız ben bile kendime lg led aldım dedi kafamı allak bullak etti şaşırdım ya

evet karışmıştı, fakat şimdi eminim artık, geri vermeyeceğim, benimde kuzenim lg almıştı garantisi biteli 1 hafta oldu ekran gitti, 32 inch panele 1000tl istemişler, 1 hafta önce olsaymış garantiden değişirdi demişler, elektronik dediğim gibi biraz şans işi, fakat gerçekten bu gün hem mediamarkt gittim hemde vatan bilgisayara, kafamdaki tv lere baktım sd yayına geçittirdim ve hepsinde aynı şey mevcut, iyi olan yokmuydu tabiki vardı fakat fiyatları 4000 yukarısındaydı,

sizinde hayırlısı olsun, umarım iyi bir tv alırsınız

• Bir arkadaşım mesaj atmış tv aradığımı biliyor bu tv yi bir arkadaşı almış süpermiş hd yayınlar sd yayınlar oldukça iyiymiş sd yayınları düzelten bir özelliği varmış hem smart hemde 3d imiş gözlükte veriyorlarmış sihirli nedemekse kumandası varmış fiyat 2000tl civarındaymış modelde bu LG 50PM6800 50 INCH FULL HD PLAZMA TV bi git bak dedi yarın kısmet gidip bir gezeyim beğenirsem alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tulii

Bir arkadaşım mesaj atmış tv aradığımı biliyor bu tv yi bir arkadaşı almış süpermiş hd yayınlar sd yayınlar oldukça iyiymiş sd yayınları düzelten bir özelliği varmış hem smart hemde 3d imiş gözlükte veriyorlarmış sihirli nedemekse kumandası varmış fiyat 2000tl civarındaymış modelde bu LG 50PM6800 50 INCH FULL HD PLAZMA TV bi git bak dedi yarın kısmet gidip bir gezeyim beğenirsem alayım

dediğin plazmayı akşam vatan bilgisayarda inceledim, inan vesteli mumla ararsın, aşağıdaki linkte bu tv ile görüşler var bende izlenimlerimi yazdım, ayrıca 1 gözlük fiyatı 150tl

http://forum.donanimhaber.com/m_60381781/mpage_2//tm.htm#61010317

• lg servis işi hikaye lk serisi sl serisi toz aldı içine yapmıyolar yapsalarda bidaha bozulursa açarken içini panel kırılır panel parası verirsin diyolar plazma da kanal logosu iz yapar ömrü az olur fazla elektrik tüketir filan diyolar gerçi bu sorunlar plazma için azaldı fakat bana hala cazip gelmiyo ayrıca aktif gözlüğün de kullanışlı olmadığını biliyoruz zaten şimdilik vestel ii görünüyo bu arada benim kargo pazartesine kaldı :(

@garanti 24 başka bi uydu alıcıyla mı bi denesen acaba benim lg de uydu alıcımı jak şeklinde olan av girişinden bağlayınca görüntü muazzam farkediyodu bide uydu alıcıda da 576i yapınca ayarlardan varsa ayar kısmı yada belki otomatik yapıyo onuda bi denesen
  • quote:

lg servis işi hikaye lk serisi sl serisi toz aldı içine yapmıyolar yapsalarda bidaha bozulursa açarken içini panel kırılır panel parası verirsin diyolar plazma da kanal logosu iz yapar ömrü az olur fazla elektrik tüketir filan diyolar gerçi bu sorunlar plazma için azaldı fakat bana hala cazip gelmiyo ayrıca aktif gözlüğün de kullanışlı olmadığını biliyoruz zaten şimdilik vestel ii görünüyo bu arada benim kargo pazartesine kaldı :(

@garanti 24 başka bi uydu alıcıyla mı bi denesen acaba benim lg de uydu alıcımı jak şeklinde olan av girişinden bağlayınca görüntü muazzam farkediyodu bide uydu alıcıda da 576i yapınca ayarlardan varsa ayar kısmı yada belki otomatik yapıyo onuda bi denesen

şu anda en iyisi dediğiniz gibi vestel, uydu cihazı şu anda otomatik olarak 1080i 50hz te, hd yayınlar çok çok iyi, hiç bir problem yok cam gibi, sd yayınlarada alıştık artık, bir de dikkat ettim, hd yayın seyrettikten sonra sd yayına bakınca güzel gözükmüyor, ben memnunum açıkçası, fakat bir 5000 tl lik tv kadar da güzel bir şey beklemek hata olur.

plazmanın en büyük derdi ekranın parlak olması, pencerenin karşısına veya yanına koyarsanız hiç bir şey göremezsiniz, benim tv de pencerenin karşısında lcd mat ekran olduğu için yansıma yapmıyor, ayrıca çok elektrik harcıyor ve dediğiniz gibi kanal logoları olan bölgelerde iz kalıyor.

• az önce iade talebimin iptal edilmesini istedim
  • quote:

az önce iade talebimin iptal edilmesini istedim

:) biranönce benimkide gelse gerçek paylaşımlara başlasak
  • vatan bilgisayarda Vestel / Arcelik / Beko / Grundig Tvler satiliyormu yoksa sadece Yabanci ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurbetci_Almanya

vatan bilgisayarda Vestel / Arcelik / Beko / Grundig Tvler satiliyormu yoksa sadece Yabanci ?

sadece yabancı, lg,sony,panasonic,samsung vs.....
  • @axkaan aynen dediklerine bende katılıyorum.
    @garanti24 hocam aynen sd yayınlar için tvnin yapabileceği pek birşey yok zaten 4000 liralık tv alan adam hd recevier kullanır.
    @Gurbetci_Almanya telefunken adı altında satıldığını bilmiyordum ama general elektrik adına türkiyede buzdolabı yaptığını duymuştum.Doğru yada yanlış olabilir
    @eto177 aynen dediğin gibi bence tv sektörü bitme noktasına gelmiştir çünkü reklamsız dizi 1:30 reklamlı özetle birlikte bazı diziler 3:30 saat sürüyor.Geçenlerde okan bayülgende bahsetmişti smart tvlerden falan artık kimse sizin istediğinizi yada verdiğinizi izlemek zorunda değil istediği diziyi yada videoyu yada vs. izleyebilir.Yalnız okanın programındaki samsung smart tv hakikaten tasarım olarak hoş duruyor.Benim için tv güzel göstersin isterse çerçevesi 10 cm olsun farketmez.
    plazma olayı garanti24'ün de dediği gibi yansıma çok fazla nerdeyse evde aynaya gerek kalmayacak.Ama gerçekten en doğal görüntüyü plazmalar veriyor diye düşünüyorum.

• çoğu insan bizim gibi bile seçmiyo tv sini onlar hd sd yi bile ayırd edemeyen var bizim gibi bilinçli parasının hakkını aldığı üründen çıkarmak isteyenler de zaten tv izlemiyo ben sevdiğim dizileri bile en az 720p indiriyorum
    smart tv de bilgisayarı hdmi ile bağlayabilen herkes için lüzumsuz diye düşünüyorum hem bilgisayarın hddsini dierk kullanmış oluyosun hemde istediğin siteden istediğini izle yada indir izle yada 3d oyun oyna sınırlarını zorlamak sana kalmış
  • TRThd vardı frekensları değişmiş ayarladım trt hd nin yanına trt1 hd test eklenmiş çok beğendim keşke bütün kanallar hd olsa olanda para istiyor inat ettim alıpta para verip hd izlemem tv iade olsun 8011 alacağım çocuklar iade işine çok bozuldu illa 3d al diyorlar plazmaya aradaki farka baktım 800tl küsür fark var değmez yanlız yeni nesil neoplazmalar az elektirik harcıyor lcd az yakmıyor kataloğa bakın yazmışlar
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.