Şimdi Ara

vestel 42vf8022 3d lcd tv birkaç foto ile inceleme yeni fotolar eklendi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
3
Favori
40.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hızlıal'dan bugune kadar 4 kez alışveriş yaptım 2 cep telefonu 2tanede hafıza kartı aldım biri haric diğerlerinde hiç bir sorun yasamadım 2 gün içinde istediğim ürünleri gönderdiler fakat cep telefonumun biri satın alırken stokta ve hızlı gönderide gözükmesine rahmen 1 haftada zor geldi sebebin sorduğumda da stok sorunu olduğu söylendi oysa satın alırken stok ve hızlı gönderideydi bunun harici cok sorun yasayan kişiler yok etrafımda,sanırım bu biraz şanş işi arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryjesus

Hızlıal'dan bugune kadar 4 kez alışveriş yaptım 2 cep telefonu 2tanede hafıza kartı aldım biri haric diğerlerinde hiç bir sorun yasamadım 2 gün içinde istediğim ürünleri gönderdiler fakat cep telefonumun biri satın alırken stokta ve hızlı gönderide gözükmesine rahmen 1 haftada zor geldi sebebin sorduğumda da stok sorunu olduğu söylendi oysa satın alırken stok ve hızlı gönderideydi bunun harici cok sorun yasayan kişiler yok etrafımda,sanırım bu biraz şanş işi arkadaslar.

Ürün sorunsuz geldi aldığımda. Sorun hiç kullanmadan değişim için gönderdiğimde ortaya çıktı muhatap olacağınız kimse yok telefonda bekeltiliyorsunuz mesaj atıyorsunuz siz ne soruyorsunuz onlar ne cevap veriyor tam arap saçı .Nasıl çözülecek bilmiyorum nasıl böyle bir hata yaptım gelen ürünü değişime yolladım ama bir daha asla alış veriş yok HIZLIAL.COM LAAAA

• @mengele71 hocam kısa kısa info bilgilerini bekliyorum dediğin gibi çözünürlükle alakalıda olabilir videoların orantılı birşekilde üstüste binmemesiyle deolabilir yada tv ile ilgili olabilir
    @tulii arkadaşım hala çözülmedi mi sorunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomencim

@mengele71 hocam kısa kısa info bilgilerini bekliyorum dediğin gibi çözünürlükle alakalıda olabilir videoların orantılı birşekilde üstüste binmemesiyle deolabilir yada tv ile ilgili olabilir
    @tulii arkadaşım hala çözülmedi mi sorunun?

Yok daha çözülmedi bu gün cevap verecekler.En güzeli ürünü görüp almak sonra sorun oluyor ama Hızlıal .com hiç ciddi bir kuruluş değil çalışanların birbirinden haberi yok biri birine diğeri öbürüne yönlendiriyor sonuç yok paranla rezil ol sinir harbi ol
  • En sonunda değişimi başarabildim, çok uğraştım ama ben kazandım sonunda, pixellence özellikli tv yi sipariş geçtim, cumartesi elimde olacak büyük bir ihtimalle, azmin zaferi, hemde 50tl indirmle, gerçi lg düşünüyordum fakat son anda vazgeçtim, inşallah iyi etmişizdir,
  • Bende başardım param kredi kartıma iade edilmiş.televizyon için karasız kaldım sipariş versemmi vermesemmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: garanti24

En sonunda değişimi başarabildim, çok uğraştım ama ben kazandım sonunda, pixellence özellikli tv yi sipariş geçtim, cumartesi elimde olacak büyük bir ihtimalle, azmin zaferi, hemde 50tl indirmle, gerçi lg düşünüyordum fakat son anda vazgeçtim, inşallah iyi etmişizdir,

Sizin ürün gelsinde bir test edin çünkü bana fiyat çok ucuz geldi bir sakatlık olmasın sonra üzülmeyelim
  • vestel 42pf8011 42 model mağzalarda yok en azından benim baktığım mağzalarda yok hızlıalda fiyatı yine gerilemiş neden acaba bir tuaflık var hazır param geri gelmişken bulaşmasammı
  • Rekabet bu kadar yüksek ki, fiyatlari baya düsüyor.

Vestel kampanyalar var
  • pixellence özelliğini siteden inceledim, baya bir fark var görüntüde, öncekinden daha iyi olacağı kesin yani 8022'den, bu paraya 3d full hd ve pixellence özelliği yok maalesef, benim değişimi 15 olmasına rağmen yaptılar yani 7 günü çok geçmiştim, bastırınca kabul ettiler, evde 42 inch lcd tv'ye ihtiyaç var 3d çok çok önemli değil çünkü projeksiyon var zaten, bu parayada 3 yıl garantili tv bulmak zor, benim kızdığım şuydu; tv yi aldıktan 6 gün sonra pixellence tv yi aynı paraya sattılar acayip kızdım hızlıal.com a, yoksa tv çok iyi değil ama fena da sayılmaz, ayrıca diğer sitelere baktığımızda en ucuz 1.500tl, ve vestelin resmi sitesinde 8011 gözüküyor sadece demekki yeni bir ürün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garanti24 -- 10 Mayıs 2012; 23:20:51 >
  • quote:

pixellence özelliğini siteden inceledim, baya bir fark var görüntüde, öncekinden daha iyi olacağı kesin yani 8022'den, bu paraya 3d full hd ve pixellence özelliği yok maalesef, benim değişimi 15 olmasına rağmen yaptılar yani 7 günü çok geçmiştim, bastırınca kabul ettiler, evde 42 inch lcd tv'ye ihtiyaç var 3d çok çok önemli değil çünkü projeksiyon var zaten, bu parayada 3 yıl garantili tv bulmak zor, benim kızdığım şuydu; tv yi aldıktan 6 gün sonra pixellence tv yi aynı paraya sattılar acayip kızdım hızlıal.com a, yoksa tv çok iyi değil ama fena da sayılmaz, ayrıca diğer sitelere baktığımızda en ucuz 1.500tl, ve vestelin resmi sitesinde 8011 gözüküyor sadece demekki yeni bir ürün

Ürün yeni vestel kendisi 1799 tl ye satıyor korkum iade ettiğimiz tv yi göndermeleri çünki bana gönderdikleri faturada 8022 yazıyordu hızlıal daki hesabımdaki faturada 8011 yazıyor buda beni ürkütüyor 8022 göndermiyeceklerinin garantisi ne olur bilemiyorum aynı stresi yaşamak istemem yoksa allah var ilk gönderdikleri ürün kapalı kutu ve sıfırdı

• quote:

Orijinalden alıntı: tulii

quote:

pixellence özelliğini siteden inceledim, baya bir fark var görüntüde, öncekinden daha iyi olacağı kesin yani 8022'den, bu paraya 3d full hd ve pixellence özelliği yok maalesef, benim değişimi 15 olmasına rağmen yaptılar yani 7 günü çok geçmiştim, bastırınca kabul ettiler, evde 42 inch lcd tv'ye ihtiyaç var 3d çok çok önemli değil çünkü projeksiyon var zaten, bu parayada 3 yıl garantili tv bulmak zor, benim kızdığım şuydu; tv yi aldıktan 6 gün sonra pixellence tv yi aynı paraya sattılar acayip kızdım hızlıal.com a, yoksa tv çok iyi değil ama fena da sayılmaz, ayrıca diğer sitelere baktığımızda en ucuz 1.500tl, ve vestelin resmi sitesinde 8011 gözüküyor sadece demekki yeni bir ürün

Ürün yeni vestel kendisi 1799 tl ye satıyor korkum iade ettiğimiz tv yi göndermeleri çünki bana gönderdikleri faturada 8022 yazıyordu hızlıal daki hesabımdaki faturada 8011 yazıyor buda beni ürkütüyor 8022 göndermiyeceklerinin garantisi ne olur bilemiyorum aynı stresi yaşamak istemem yoksa allah var ilk gönderdikleri ürün kapalı kutu ve sıfırdı

bir ara her ikisinde satıyorlardı aynı menüde 8022/8011 diye yazıyordu, ben alırken sadece 8022 yazıyordu, faturada tv de aynı 8022, şimdi sitede sadece 8011 satışta ve siparişlerim bölümünde de 8011 gözüküyor, 8022 göndermeleri mümkün değil, ki dediğim gibi ben tv'yi servise kurdurdum ve 7. günü geçmesine rağmen değişimi yaptılar, bekle istersen bana bir gelsin ben deneyeyim olumlu olumsuz yönlerini aktarayım sonra karar verirsin, ben değişimin yapılacağına ihtimal vermiyordum yinde deneyeyim dedim,

• Kredi kartı hesabımı kontrol ettim eksik para göndermişler şimdi bununla uğraşmam lazım
  • @garanti24 ve @tulii ikinizinde gözü aydın.İnşallah yeni gelen tvden memnun kalırsınız.tulii arkadaşım ne kadar eksik göndermişler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomencim

@garanti24 ve @tulii ikinizinde gözü aydın.İnşallah yeni gelen tvden memnun kalırsınız.tulii arkadaşım ne kadar eksik göndermişler?

Çok bir para değil 37tl ama sonuçta eksik .Televizyon aynı gün kargo diyorlar ama alanların ortak şikayeti aynı gün kargoya vermiyorlar oyalıyorlar deniyor gözüm korktu
  • Korktuğum başıma geldi tekrar siperiş verdim iade ettiğim modelin aynısını gönderdiler yani 8022 aynen geri gönderdim kargoyu dahil almadım sinir harbi hızlıal ı aradım neymiş ürünün adı değişmiş çalışanlar insanı kendileri gibi saf zannediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tulii

Korktuğum başıma geldi tekrar siperiş verdim iade ettiğim modelin aynısını gönderdiler yani 8022 aynen geri gönderdim kargoyu dahil almadım sinir harbi hızlıal ı aradım neymiş ürünün adı değişmiş çalışanlar insanı kendileri gibi saf zannediyorlar

eyvah, bende sipariş verdim, p.tesi gelecek kargoya verilmiş, banada aynısı gelir büyük ihtimalle, anasını ağlatırım bunların vallahi, siz geri gönderdmişsiniz, size nasıl bir açıklama yaptılar, aynı ürün dememişlerdir inşallah, ne yapacaz bunlaral anlamadım, bakalım bana ne gelecek çok merak ediyorum
  • Ayrıca buradan 8022 kullanan arkadaşların bilmesini istediğim bir konu var bu hepimiz için önemli ve tv leri değiştirme veya para iadesi almamızı sağlayacak, kullanma kılavuzunun 23. sayfasında pixellence özelliği olduğu yazılı fakat bu özellik tv de yok, görüştüğüm tüketici derneği yetkilileri kesin davanın kazanılacağını söyledi, ancak fatura tarihinin 1 ayı geçmemesi gerekliymiş, 1 ayı geçenlerinde bunu denemelerini öneririm çünkü burada bir aldatmaca var, ben bu sebebe dayandırarak tv nin değişimini sağladım, yoksa kabul edilmidi değişim talebim, hem vestele hem hızlıal.com'a sizleri mahkemeye vereceğim dedim, hakkınızı sonuna kadar arayın,
  • az önce mesaj attım hızlıal!a 8011 sipariş ettim sakın 8022 göndermeyin almam dedim, cevaplarında 8011 gönderildiğini yazmışlar, bakalım ne gelecek?
  • quote:

az önce mesaj attım hızlıal!a 8011 sipariş ettim sakın 8022 göndermeyin almam dedim, cevaplarında 8011 gönderildiğini yazmışlar, bakalım ne gelecek?

Umarım istediğiniz olur ama sanmıyorum o sinirle aradım m hizmetlerini cevap ürünün adı değişmiş resmen yüzünüze siz aptalsınız demek istiyorlar ben istanbuldayım ürün 24 saatte elimde oldu sorun yok ama sitede 8011 görünüyor gelen model 8022 hemen iade ettim iadem kabul edilmiş kargoyu dahil almadım yukarıda demiştim zaten 8011 vestelin sitesinde 1799.00 tl görünüyor sitede 1146.00 tl nerdeyse arada bir 32 inç tv kadar fark var dediğimde oldu gelen hızlıa hesabımdaki faturada 8011 görünüyor gelen 8022 faturada dahi 8022 yazıyor iade kısacası yersen yanii grantı24 arkadaşım galiba boşa uğraştık kuzenim vestel servisi iki model kesinlikle aynı değil isim değişikliğide yok dedi

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.