Şimdi Ara

VESTEL 40UB8900 4K LED TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
3.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bende merak ettim deneyip çıkayım en iyisi boşa para gitmesin
  • bsn33 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen odur hocam. Bir kaç test daha varmış sanırım tvler içi. Pixel testini duydum ama nedir bilmiyorum.
  • Arkadaslar smart ozelligi kullanirken kablosuz mouse alip taksak ise yarar mi. Kumandadan yazmak ve bur web sitesinde gezinmek cok zor oluyor. Ya da baska kolay bir yol var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • calwincalwin kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğinize katılıyorum.Hakikakten çok zor kumanda ile yazmak ve ekranda dolaşmak.
    Ben kendi mouseumu taktım ama görmedi mi yada ben mi yapamadım tam çalışmadı. Tv ye yaklaştım biraz algıladı gibi. Klavye hiç denemedim ama kablosuz klavye + mouse set alınabilir ya da ayrı ayrı.
    İlaveten telefon ile tvyi kablosuz ekran özelliği ile bağlayıp kullanayım desek o zamanda telefon wifiye(tv ve telefon arasındaki ağa yani) bağlı oluyor ve evdeki wifiye bağlanamıyor haliyle, mecburen mobili açmak lazım internete bağlanmak için.

Edit: Hocam telefon Wifiye bağlı iken aynı zamanda tvyede bağlı kalabiliyormuş bugün farkettim. Bazen hata gibi uyarı mesajı geldi telefondan ama tvye olan bağlantıda kopma yapmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilgan1 -- 14 Aralık 2017; 23:37:34 >
  • Arkadaslar bende trt4k gitti bayadir yok. Digerlerinde problem yok bir tek 4k yayinin gitti. Turksat kullaniyorum. Anten kablosundan midir acaba. Fikri olan var mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tkgs ile güncelleme mi yaptınız da gitti 4K?

Eğer öyleyse trt ultra HD diye 200 lü civarlara atıyor güncelleme sonrası. Çözümü ise kanalları sıralamaya girip T harfine göre dedikten sonra trt ultra HD kaçta ise onu geri eskisi gibi 1. kanala taşıyın.

• atilgan1 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam öyle yapmadım. 1.sırada TRT4K vardı. sonra görüntü gitti. Trt1 hd de karıncalanma yapıyor. Kabloyla alakalı olabilir diye dusunuyorum. Kanal listesini de kontrol ettim TRT4k sadece bir tane gördüm.
  • Hocam hayırlı olsun. ben de 43fb7500den var ama curved almayı düşünüyorum. Vestelin curved televizyonu yok sanırım ya da ben bulamadım

Almışken yerli alalım para dışarıya gitmesin bi de vestel servisinden memnunum

Pardon hocam ben sandım kanalınız listede kayboldu. Çünkü başıma geldi tkgs ile güncelleme yapınca
    aklınızda bulunsun.

Bizde hala var trt4k ve arada kesildiğini hatırlamıyorum. Acaba kablo bağlantılarında mı sorun varda ondan mı çekmiyor.
    Şu an çekiyor mu hala mı aynı?
  • Swonz kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam teşekkür ederim darısı başınıza.

Vestel curved tv yok diye biliyorum ama emin değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilgan1 -- 6 Şubat 2018; 15:57:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilgan1

Pardon hocam ben sandım kanalınız listede kayboldu. Çünkü başıma geldi tkgs ile güncelleme yapınca
    aklınızda bulunsun.

Bizde hala var trt4k ve arada kesildiğini hatırlamıyorum. Acaba kablo bağlantılarında mı sorun varda ondan mı çekmiyor.
    Şu an çekiyor mu hala mı aynı?

Hocam galiba benim kabloda yada bağlantı noktasında problem var gibi. Bazı kanallar sinyal almıyor. Trt 4k-trt hd ve show tv göstermiyor. ilgilenemedim. kablo- priz falan değiştirsem düzelecek gibi sanki.
    Kusura bakmayın hocam geç oldu cevap.

Muhtemelen etkilemiş olabilir kablo lnb hocam sinyal seviyeniz ve kaliteniz ne durum yüzde kaç?

• Benim 40ub8900 u babama kaptirdik :) yeni bir tane daha almam lazim. 48-50inch arasi bakiyorum bu defa. Tavsiyesi olan varsa degerlendiririz arkadaslar

Hocam geçmiş olsun

Ben bu tvyi aldıktan sonra araştırmayı bıraktım yoksa söylemek isterdim öneri. Olmadı Ado hocama sorun onun bilgisi kuvvetli ama forumda değil kendisi şu başka yerden devam ediyor.

• atilgan1 kullanıcısına yanıt
    Evet tavsiyeforumda devam ediyor galiba. Buradaki tavsiye firumuna bakiyorum samsung ve sony den baska bisey soylemiyorlar. Benim kafamda su an 49ud 9300 ve 9400 var. Arastirmalar devam ediyor. Ayin 15 inden sonra n11 veya GG de kart kampanyasi yakalarsak aliriz insallah.

Hocam baktığınız iki model, bu 40ub8900 den ekran büyüklüğü ve daha fazla ses video codece sahip onun dışında hepsi aynı sanki. AYRICA 9300 modeli ile 9400 modeli arasında ne fark var onuda pek anlamadım nerdeyse 600 tl fazla 9400 modeli. Muhtemelen 9400 ün ekran tipi başkadır yoksa bu kadar fark normal değil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.