Sonuçta italyan malı abicim.Benimde var 92 model bir kırmızı vespa arıza nedir bilmedim 92den beri birkez motor rektefiye gördü ön teker hala orjinal dağ taş heryeri gezdim çıkamayacağı rampa yok tabiki asfalt olacak.Diğer scoterlar ile lütfen karıştırmayın vespa bu kıyas kabul etmez
quote:
Orjinalden alıntı: akayogullari
Sonuçta italyan malı abicim.Benimde var 92 model bir kırmızı vespa arıza nedir bilmedim 92den beri birkez motor rektefiye gördü ön teker hala orjinal dağ taş heryeri gezdim çıkamayacağı rampa yok tabiki asfalt olacak.Diğer scoterlar ile lütfen karıştırmayın vespa bu kıyas kabul etmez
+1
çok sağlamlar ya gerçek scooter bunlar işte
quote:
Orjinalden alıntı: akayogullari
dediğin doğru. yanlız vespa da olursa seninki gibi vitesli modellerden olacak yoksa yeni otomatik vespa'lara ısınamadım bi türlü. allah kaza bela vermesin.
vespa ya bi şey dediğimiz yokta. video 40 sn. ye de kafa şeediyo...