Şimdi Ara

Versatil kalemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize selamlar bu konuda Versatill kalemler hakkinda her şeyi anlatacağım😀😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluWtr -- 3 Ocak 2021; 15:6:7 >

• Ilk incelememizin konusu tombow monotech 1000
    Bu kalem vintage sınıfında bir kalem bulunması diğer kalemlere göre daha zor ama yurtdışı sitelerinden fiyatları yüksek olmasına rağmen temin edebilirsiniz ben bu kalemi türkiyede şans eseri denk getirdim normalde 0.5 ciyim ama böyle nadir bir kalemin 0.7sini görünce kaçırmakta istemedim
    Kaleme geçelim kalem 4 mm uzunluğunda kılavuz uç borusuna sahip ucunu malesef saklayamıyoruz aman dikkat dik düşürürseniz kalem pert olur o yüzden dikkatli kullanın. Kalem hafif bir gövdeye sahip toplam agirligi 15 gram civarı tutma kısmı güzel elden çok kaymıyor. Tutma yerinden uç kısmına kademeli bir şekilde geçiş var ki bu da cetvelle bir şeyler çizdiğinizde çizdiğiniz yeri daha iyi görmenizi sağlıyor. Kalem genel itibariyle şık ve güzel bulunduğu zaman koleksiyona eklenmesi gereken bir kalem olduğunu düşünüyorum Versatil kalemler Versatil kalemler Versatil kalemler

• Mavit'in kalem konusu vardı, oraya yazsaydın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba selamlar öncelikle o grupta pek aktiflik olmuyor ben de bir kaç koleksiyoner arkadaşımla bu konuyu açmak istedik burada aktif olmaya karar verdik saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluWtr

Hocam merhaba selamlar öncelikle o grupta pek aktiflik olmuyor ben de bir kaç koleksiyoner arkadaşımla bu konuyu açmak istedik burada aktif olmaya karar verdik saygılarımla

Tamam hocam saygılar kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ olun teşekkür ederim
  • Kalemi ucuna yakın tuttuğum için çok tercih ettiğim bir model değil ama şık duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalem
    3 yıl önce açıldı
    ROTRİNG TİKKY HAKKINDA (KALEM)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adanavalısi kullanıcısına yanıt
    Evet uçtan tutunca böyle kademeli uç şekline sahip olan kalemlerde sorun oluyor
  • arkadaş ne psikopat adamlar var kalem incelemesi yapmıssın harbiden inanamadım bir an :D

demkki kaleminde fanatiği varmış

• Teşekkürler, yararlı konu.

• Pilot s 20
    Pilot bu modelinde ahşabın verdiğı şık görüntüyle karşımıza cıkartiyor bu modeli bu model gayet hafif ve yazı işlemlerinde eli yormuyor. Kalemin 4mm kılavuz borusuna sahip mümkün olduğunca kalemi taşırken dikkatli taşıyın yere düşerse pert olur kalemin ucu. Dedigim gibi çok şık ve hafif bir kalem malesrf ülkemizde resmi satışı yok ama ülkemize yurtdışından getirebilirsiniz Versatil kalemler

• Sağ olun teşekkür ederim
  • Pilot automac
    Pilotun bu modeli automatic feeling yani otomatik uç beslemesine sahip penyel orenz nero daki gibi
    Ucunu saklayabiliyor olması da bir avantaj ağırlık olarak ne çok ağır ne çok hagif ortalama bir ağırlıkta gayet şık ve güzel bir kalem öneririm Versatil kalemler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.