Şimdi Ara

Verilen Hediyelere Dair Açıklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HEDiYE VERILEN IKI INSANIN BU HEDIYELERI ALMASININ TEK SEBEBI ELLERINDEKI ENERGY ROCKLARI TALIMATIMIZ UZERINE GERI VERMELERIDIR. 2 KISI DISINDA HIC KIMSE BU ESYAYI ZAMANINDA GERI VERMEMISTIR. EGER NEDEN BENDE BU ESYALAR YOK DIYOR VE SINIRLENIYORSANIZ CEVABINI BU KAYALARI TESLIM ETMEYEN KENDINIZE ARAMALISINIZ..

• Bence Çok doğru bende energy rock olsaydı ben verirdim...Harbi harbi diyorum verirdim..Energy rock vermeyenler ise de k2 ne vericek verir bize 1920lik pot dediler içlerinden vermediler...Zaten uyarıyı yaptıkdan sonra database den silineceği belli bende olsaydı verirdim...
  • HaKLısın Millet +6 Str Takı verirler die Vermediler Vermeyenler Pişman Suan
  • Adamlar demediki "ne istiyorsanız yapıcam" Zaten bir kadınları birde K2'yi anlayamadım ben. Hani K2'nin vukuatı 1 değil 2 değil arkadaş. Ben olsam bende vermezdim. Götürür verirsin al sana int+5 belt der koyar çocuğu koynuna Kimsede kızmasın adamların yüzüne şans gülmüş biri +8 CS(C-west) diğeri +10 Krowaz swordu elde etmiş. Helal olsun demek düşer. Şu canım milletim kadar kıskanç millette görmedim. "Onda var bende neden yok?" Az kendi ekmeğini kovalasın o kızanlar, kıskananlar. Milletin malında gözü olmayana Allah daha fazlasını verir.
  • Valla Vahit Hocam ßen Baş'tada Yorum Yapmıstım HaTTA Tepki ßiLe Almıstım
    Cervus Taaaaa Ne zaman'dan ßeri Tanıyorum O ßenım Niki Tanır aSidoSt Charım Varken
    Paramun'da Azmı Kastık Onu Tekrar Diyorum Hayırlı Uğurlu Olsun ßir Türk Vatandaş'ımız K2'ye Kazık Soktu.
    Ne MutLu Ona Ne Mutlu ßize Cervus Artık Ölüm Makinası :D Cz'de Herkes Beozar Basar Gibi Büyüo :P
    Ne İtem yaf

• ama ne yalan söyleyelim k2 bu hareketiyle hepimizi mor etti
    2gb den fazlasını vermesini bekleyen varmıydı aramızda
  • Konuya Giren arkadaşlar mesajlarını paylaşsın Ltf

@Buğra sende haklısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • k2 den acikcasi bole bişi beklemezdimde bu energy rock nerrden dustu ki
  • bence k2 nin yaptıgı bu hareket güven kazanma içindi şu ana kadar kimse k2nin böle değerli itemler vereceğini tahmin etmezdi.
    k2 bu hareketiyle gelecekte olusabılcek buglardan en az zararla cıkmayı hedefelıyor bence.
    bu hareketiyle artık buglu ıtemlerı verın dedıgınde herkes verir bence

ii forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.