Şimdi Ara

veri tabanı dersi için kaynak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayar programcılığı 1. sınıf öğrencisiyim bu sene veri tabanı dersimiz var biraz zor gibi gözüküyor lisede web tasarım okumuştum ben. Algoritmaları görüyoruz ve turbo pascal da alıştırma falan yapıyoruz bunu bana temelden öğretecek bir kaynak arıyorum yardım ederseniz sevinirim

• Bir çok veri tabanı var ama hepsinde ortak olan SQL cümleleridir. Bu cümlelerle veri taanlarındaki verileri listeleyeilir veya silme ekleme ve değiştirme işlemleri yaparsın hatta veritabanın özünü oluşturan tabloları oluşturur ve değiştirirsin
    Onun için sana tavsiyem SQL dilini (çok basittir) Öğrenmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megacom

Bir çok veri tabanı var ama hepsinde ortak olan SQL cümleleridir. Bu cümlelerle veri taanlarındaki verileri listeleyeilir veya silme ekleme ve değiştirme işlemleri yaparsın hatta veritabanın özünü oluşturan tabloları oluşturur ve değiştirirsin
    Onun için sana tavsiyem SQL dilini (çok basittir) Öğrenmen.

hocam veri tabanı dediğimiz şuan bildiğiniz algoritma yani cok basitten başladık ama baya zorlaşacak geçen sene koca üni. den 1 kişi geçmiş bende temelden sağlam tutmak istiyorum bol örnekli kitap arıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.