Şimdi Ara

Veri kopyalandığında mevcut verinin bozulması hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar WD wdc wd30ezrx 00d8pb0 HDD almıştım ve değişik yerlerdeki filmleri buna kopyaladım fakat yeni film kopyaladığımda mevcut filmlerin bazılarının bozulduğunu gördüm. Mesela filme tıkladığımda sadece farklı sesler geliyor yada farklı bir filmin yarım yamalak görüntüleri oynuyor ama ses yok yada hiç açılmıyor gibi. Sanki yeni film kopyalandığında mevcut filmleri taşıyor ve taşırkende verileri karıştırıyor gibi bir durum var.

WD Data Lifeguard Diagnostic for Windows ile extended test yapıyorum hiç bir sorun bulmuyor. Bence FW sorunu var diskin kafası karışıyor kopyalama yaparken.

Böyle bir sorunla karşılaşan duyan gören oldu mu? Ne yapabilirim bu konuda?

• sasuta kullanıcısına yanıt
    hdd regenerator priblemini cozebilir wd sıkıntılı bende de var bad soktor vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bende WD 3TB Green "WDC WD30EZRX-00SPEB0" mevcut ve hicbir problem yok, 1,1Tb dolu gerci

bendeki kullanim sekli
    *win 10 x64
    *anakarttan ahci mod
    *gpt file system ile format
  • canmrtcan kullanıcısına yanıt
    WD Data Lifeguard Diagnostic for Windows ile extended test yapıyorum bad sector yada herhangi bir bvaşka sorun çıkmıyor. Müsait bir zamanda verileri başka yerlere taşıyıp low level format atacağım bakalım düzelecekmi.
    Wd komple promlem 2 tane var 2 tb 1 tb garantisi dolmadan sıkıntı verdi 1 tb yi duzelttim gibi ama digeri ayni maxblast tawsiyesir low level format atacaksan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.