Şimdi Ara

VERBATIM 750GB HD MediaStation Pro Multimedya Sabit Sürücü-301.19 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

VERBATIM - 47532 750GB, MediaStation Pro Multimedya Sabit Sürücü

AYNI GÜN KARGO!

Müzik, video ve fotoğraf dahil tüm dosyal türlerini depolayın ve televizyonunuzda veya ev sinema sisteminizde oynatın.

Shoutcast veya Icecast ile internet radyosu yayını ve/veya evinizdeki kablosuz ağ yoluyla doğrudan bilgisayarınızdan multimedya içeriği alın.

Kablosuz Bağlantı:
    Yüksek kalitede kablosuz bağlantı sağlayan 5dBi antenle IEEE 892.11g (54Mbps) desteği.

İnternet Radyosu:
    Shoutcast ve Icecast uyumlu.
    Dijital kalitede yayın yapan yüzlerce çevrimiçi radyo istasyonu için radyo sunucularına internet üzerinden kolayca erişin.

HDMI - Yüksek Tanımlı Multimedya Arabirimi
    1080p video ve ses dijital bağlantısı.

FTP dosya sunucusu işlevi:
    Ağ üzerinden depolanan içeriğe erişim sağlar. Çevrimiçi başka bilgisayarlara bağlayabilir veya multimedya içeriğini doğrudan oynatabilirsiniz.

USB 2.0 Yuva İşlevi:
    Flash sürücüleri, kart okuyucuları, taşınabilir sabit sürücüleri bağlayın.

Digital Audio 5.1:
    Dolby Digital veya DTS surround ses sistemini destekleyen ev sineması aygıtlarına bağlantı için.

MediaStation Pro Kullanıcı Arayüzü:
    Dosya/klasörlerde kolay gezinme.

Gizlilik:
    Belirli içerikleri parolayla koruyun.

Video Desteği: MPEG 1,2,4 / MP4 / divx 3,4,5,6 (AVI) / HD-MPEG2 / SD-MPEG2 / XviD (GMC, Qpel seçeneğinin uygulanması hariç) / WMV9 (WMV) / TS/TP/TRP / ISO / IFO / VOB

Müzik Desteği: MP3 / WMA / WAV / OGG Vorbis / AAC

Fotoğraf Desteği: JPG / JPEG / PNG / BMP

Verbatim İki Yıl Sınırlı Garanti

Bağlantı Arabirimleri:

HDMI
    Komponent Video
    S Video
    Kompozit Video
    Stereo Ses
    Dijital Ses Optik
    Dijital Ses Koaksiyel
    USB Yuvası x2
    LAN (10/100Mbps)
    Kablosuz LAN

Link:Verbatim 750 gb Media Station

Ürün hakkında bilgisi olan var mı?
    Yabancı bir sitede yapılan incelemede Sigma Design EM8621 chip kullanıldığı firmware update ile mkv vs. desteğinin gelebileeceği söylenmiş. Ne kadar doğru bilemiyorum.

• Kimse Yok Mu
  • nerde satılıyor bu ürün
  • Webdenal yazılmış.
    Herhalde bu ürün :
    http://www.webdenal.com/store/verbatim-47532-750gb-mediastation-pro-multimedya-s_fiyat.htm?idProduct=156670&idCategory=63&topnavCategory=37

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaxy07 -- 25 Temmuz 2009; 1:48:11 >
  • NASIL HD STATİON...HD MPEG2 NE DEMEK simdi?mkv nerede.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumhurfatih -- 25 Temmuz 2009; 8:12:35 >
  • Şu anki fiyatı 288,49 tl ve anlaşmalı kartlara peşin fiyatına 6 taksit. Bu ürünün şu an için bir firmware güncellemesi mevcut değil. Ayrıca Türkiyede satılan 47532 referans numaralı üründe pro yazdığı halde wireless mevcut değil. Sadece 10/100 lan bağlantısı kullanabilirsiniz. İnternet radyolarını da bu üründe kullanamıyorsunuz. Ve arkasında bulunan mini usb bağlantısı sadece bilgisayara bağlamak için kullanılabiliyor, flash diskleri bu cihaza bağlamanız mümkün değil. Aşağıdaki linkte ürünlerin incelemesi mevcut. Türkiyede satılan ürün Media Station olması gerekiyor aslında tek fark 500 yerine 750GB disk kullanılmış olması. En azından benim anladığım kadarıyla.

http://www.pckoloji.com/sirket-haberleri/7267-verbatim-media-station-ve-media-station-pro-ile-sinema-salonunu-evinize-getirin.html

Fiyat karşılaştırması içinde ;

http://www.akakce.com/tasinabilir-disk/en-ucuz-verbatim-47532-750gb-mediastation-pro-multimedya-sabit-surucu-fiyati,022402.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16trali -- 27 Temmuz 2009; 15:09:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.