Şimdi Ara

Verbatim 500GB 2.5' USB 3.0 Taşınabilir Disk 114 tl HEPSİBURADA DA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.597
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: forcsf

Konuyu bulandirdigim icin ozur dilerim.

Renault, Samsung Motors'un ve Dacia'nin da sahibidir. Symbol RSM tarafindan tasarlanmadi ama Latitude RSM tarafindan uretiliyor. Kendilerinin SM5 modelinin ikizidir.

Ben de dağıtmayım ama benim bildiğim symbol orada (kore) tasarlandı ama burada üretiliyor. Tasarım zaten oralardan geldiğini hemen belli ediyor. Hatta orda tasarlanan safrane da var ama üretildi mi bilmiyorum.

Benden başka kimse almadı sanırım. Sıcak fırsat değil mi yahu? Vatan mesela 260 liraya atıyor. HB'da 178 lira. ihtiyacı olan kaçırmasın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

quote:

Orijinalden alıntı: vertigo.

quote:

Orijinalden alıntı: _uMaY_

quote:

Orijinalden alıntı: vertigo.

bende vatandan bi ara forumdakilerde bilir 88 liraya yazım hatasıyla almıştım. 4 ay içinde kafa vurmaya başladı içinde hitachi harddisk vardı. garantiye gitti ithalatcı firma samsung s2 yollamış bundan memnunum:))

Bu ne saçma iştir arkadaşlar, ne yani bu adamlar aynı modelin içine ürüne göre farklı farklı diskler mi koyuyorlar! Böyle saçmalık olur mu ya!

88 dolar yazılacağına 88 lira yazınca vatan:)) forumca yüklenildi ilk parti içinde hitachi vardı sonradan gönderilenlere de samsung lu olan gönderilmişti. hey gidi günler hey:))

evet ben de o zaman almıştım :) ama vatana helal olsun gönderdiler

vay be ne iyi fiyattı o günlerde 85 lira bende 2 tanesini 150 ye almıştım 20 liralık da hediye çekim vardı.saolsun vatan gıkını çıkarmadı 150 liraya ikisini de yolladı.

• vatan o günlerde resmen efsane olmuş

millet o fiyatlara alırken bakalım ben nerde ağzımı ayrıyordum
  • Bende o vatan indiriminden 75 tlye alanlardanım, benimkinin içinde toshiba var, Allaha şükür bir sorun çıkarmadı daha.
  • Ben 1TB'lık olanın siparişini iptal ettim. Dün akşamdan beri güvenliğim için kontrol ediliyormuş. Bi de süper hızlı gönderi yazmışlar. Zorla sövdürecekler. Başka bi yerden 2 TB normal harddisk siparişi verdim. Docking stationum var. Onla kullanacağım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.