Şimdi Ara

Verbatim 2.5' 320GB USB-Harici Harddisk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar ürün tamamen sorunsuz, tertemiz ve gerçekten çok az kullanılmıştır. Bimeks'den almıştım ama faturasını bulamayacağımdan emin olduğum için garantisiz olarak kabul ediniz.

İçerisinde sadece 160 GB film ve ingilizce eğitim setleri vardır.

Fiyatın çok uygun olmasının tek sebebi var o da uğraşmak istememem (başka bir sebep aramayınız), alana da satana da şimdiden hayırlı olsun diyorum.

Fiyat: 50 TL

Resmi ürün linki:
    http://www.verbatim.com.tr/tr_22/product_portable-hard-drive-usb-2-0-320gb_12045.html

Verbatim 2.5' 320GB USB-Harici Harddisk

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• pm
  • pm attım
  • Hocam elden almak için pm atmıştım, okmuşsunuz ancak cevap alamadım.

Saygılar
  • Bana da cevap vermedi. ilan war sahibi yok ya da ortak kullanılan üyelik
  • Pm attık cevap gelcekmi bakam
  • Arkadaşlar kusura bakmayın hepinize cevap yollamıştım ben aslında, ayrıca ortak üyelik falan da değil ama DH'den kaynaklı bir sorun oluştu ve tüm yolladığım mesajlar bana geri gelmiş, anlamadım nasıl olduğunu!!!

Mersin'den iki arkadaş vardı hatta telefon numaramı da yollamıştım kendilerine arayın Pozcu'da elden teslim edeyim size, laptop da getiririm dilediğiniz gibi test edersiniz diye ama dediğim gibi mesaj servisinde anlam veremediğim bir sorun oldu, hata bende diyeceğim ama 2004'den bu yana kullanıyorum DH'yi ve PM yollama konusunda hata yapmadığıma eminim.

Mesajlar konusunda gerçekten üzgünüm... Sevgili retrofit; de kusura bakma lütfen, sana ulaşmaya çalıştım ama başaramadım bahsettiğim sebeple, yinede eğer az önce mesaj attığım arkadaş (tabii yine saçma bir şey olup mesaj bana yollanmış gibi geri gelmezse... ) parayı yatırmazsa akşamüstüne kadar sana satabilirim dediğim gibi Pozcu'da buluşup gün içerisinde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ilgilenen olursa az önce açtığım ilana da baksın, kendisi kullanmayacaksa bile alıp yüksek bir fiyattan satabilir...

http://forum.donanimhaber.com/m_43058989/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • Arkadaş ürünü alacağını söyleyen arkadaş parayı yatırmadı dün gün içinde, bu yüzden ürünü tekrar listeliyim, bana mesaj atanlara da sırayla dönüyorum bilginiz olsun.
  • pm
  • ilk ilanı actıgımda da attıgım pm'i yanıtlamadın, urun tekrar satısta diyorsun yine pm attım yine yanıtlamıyorsun

Ciddiyetinden şüphe ediyorum, kusura bakma!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.