Şimdi Ara

VENOM - Haftanın filmi - 4K indirimli fiyat - Sakın kaçırma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim pilgisayarım yok. Eski modellere bakıyorum. Mac olmak için. 2012'lere falan. Lakin bu vaziyetim benjm harama yönelmeme sebep değildir.
    Aynı film, diyelim ki, ABD iTunus'unda 9.99 dolar. Çarp beş buçukla 55 liralarda olması lazımken, değil, 10 lira 15 lira. Ben eskiden korsan müzik dinlerdim. Sonra satın aldım. Üniveeaite talebesiyim. Falan. Bak misal MS office programları öğrencilere üçretsiz sunuluyor. Dahası ileride elbet, inşaallah, satın almak istiyorum. Hep korsana meyledersek yabancı yatırımcılar bizi görmezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilesenhe

Bu sitede takıla takıla... neyse.
    Benim pilgisayarım yok. Eski modellere bakıyorum. Mac olmak için. 2012'lere falan. Lakin bu vaziyetim benjm harama yönelmeme sebep değildir.
    Aynı film, diyelim ki, ABD iTunus'unda 9.99 dolar. Çarp beş buçukla 55 liralarda olması lazımken, değil, 10 lira 15 lira. Ben eskiden korsan müzik dinlerdim. Sonra satın aldım. Üniveeaite talebesiyim. Falan. Bak misal MS office programları öğrencilere üçretsiz sunuluyor. Dahası ileride elbet, inşaallah, satın almak istiyorum. Hep korsana meyledersek yabancı yatırımcılar bizi görmezler.
    Ben sana haksizsin demiyorum ama millet alamiyor diyorum her seyi. Tabi ki korsan yerine orijinal kullanmak daha guzel ama fakir bir ulkeyiz o kadar para yatiramyor kimse. Ben sana korsan daha iyidir de demiyorum sadece olan durumu ulkeyi falan soyluyorum almaz bunu kimse diye sen hirsiz diyorsun bana bence konusmayi ogren karaindakiyle kirmadan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: halilesenhe

Tamam kardeş sen korsan izlemeğe, çalmağa devam et. Etme isterim ama edecek gibisin. Ben çalmayanlara hitap ediyorum.
    O zaman herkes orjnal windows kullansın korsan haram sakın mp3 dinleme bayiden orjinal cd al yoksa haram internet sitelerinden film izlemek yok orjinalini al haram ..adam tutturmuş emek ve haram yahu sanane kardeşim isteyen istediğini eder sen elçimisin
  • Ben hiç kimseye hırsız demedim. Sadece korsan, hırsızlıktır, dedim. Kalbinizi kırdıysam özür dilerim.
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    ibternette de orijinal var. bakınız iTunes, bakınız Neyflix, Bakınız Prine falan. Hem Youtube da var. İndirilmediği sürece. Hem keşke, herkes orijinal wibdows kullansa.
  • AVM'lerdeki Burgurkıng popeyes sıralarını gördünüz nü?
  • Fiyat iyi ama film o kadar iyi değil. Tekrar tekrar izletecek bir film olmadığından arşivlik değil ve insanın satın alası gelmiyor. Zaten fiyatı da bu yüzden böyledir. Yoksa kim takar tüketiciyi.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Apple her hafta haftanın filmi yapıyor, fiyatı 5.99 oluyor. Mesela aslan kral vardı, sully vardı, sperserman vardi.

• halilesenhe H kullanıcısına yanıt
    Hiçbir Apple ürününü kullanmadığım için işime yaramıyor.

iTunes, Windows'a da kuruluyor.

• halilesenhe H kullanıcısına yanıt
    Windowsdanda arşive erişilip işlemek vaki.

Şu an ben de kullanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.