yuh ya 1 kişide çıkıp gereksiz topik yazmadı helal olsun size
gereksiz topik
gerçekler acıdır bu gerçekler seni yordu sanırım
açtığın bölümü ve açtığın konuyu karşılaştırırsan gerçeği görebilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: Watan_Tr
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
Üniversite düzeyinden alttaki öğrenciler için KO çok sakıncalı Yetişkin, çalışan falan oynarda, lise-orta okul öğrencisi falansanız KO oynamayın benden size tavsiye, ayrıca ÖSS ye hazırlanıyorsanız aklınıza bile getirmeyin.
+1
+1907 Bence de Üniversite Düzeyinin Altındakiler oynamamalı.Okulu iyi bi şekilde bitirdikten sonra oynarsınız zaten.
walla be daha ko için daha dogrusu hiç okuldan kaçmadım ve bi oyun içinde kaçmam biszim sınıfta bi cocuk vardı okuldan kacmıstı sro için geldi okula babası bişi vercekmiş baktı cocuk okulda yoq delirdi adam (sinirlendi) gitti int de buldu aldı bunu bi fiske bile vurmadı adam olacaksan okul orda olmuycaksan sanayi dedi walla cocugun daa okuldan kactıgını bilmem ama haklıydı her ne ise okudan kacmam yanlıs bence notlar düzeltirsin ama okuldan kacmömanı cok yanlıs buluyorum
quote:
Orjinalden alıntı: N_Y_C
quote:
Orjinalden alıntı: Watan_Tr
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
Üniversite düzeyinden alttaki öğrenciler için KO çok sakıncalı Yetişkin, çalışan falan oynarda, lise-orta okul öğrencisi falansanız KO oynamayın benden size tavsiye, ayrıca ÖSS ye hazırlanıyorsanız aklınıza bile getirmeyin.
+1
+1907 Bence de Üniversite Düzeyinin Altındakiler oynamamalı.Okulu iyi bi şekilde bitirdikten sonra oynarsınız zaten.
İyi hoşta onlar bitirdikten sonra oyun kalırmı bugun bi cafeye uğradım okulu asan sayısı 8 bunların 5 i 4-5 sınıf kalnıda lise 2 lise 2 ler msn de takılıyo küçüklerde koxp ile xp kasıyor
HAAHA CÜMLE KO GELSİN KURTARAMAZ DİOSUN...TİCKE AT İSTERSEN
en nefret ettigim irenç gün bu yuzden pazar gunlerini hic sevmem..
Allahtan kurtulduk
çok pis günlerdi yaa hatırlıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: ErrayN
çok pis günlerdi yaa hatırlıyorum
aynen
valla ben geçen gün yaptım veli toplantısı..yetmedi bi tane daha yapacam bu hafta..
quote:
Orjinalden alıntı: candy_caddy
valla ben geçen gün yaptım veli toplantısı..yetmedi bi tane daha yapacam bu hafta..
müdür fln mısın
quote:
quote:
müdür fln mısın
Müdürlük kesmez beni..ben Milli Eğitim bakanı olup bütün öğrencilerin ayağını kaydırcam
naaptı sana bu öğrenciler böleçok çektin galiba zamanında
quote:
naaptı sana bu öğrenciler böleçok çektin galiba zamanında
yok canım bana bişey yapamazlar..
valla gördüğüm biçok öğrencinin düzeltilmeye ihtiyacı var..Asılda herşeyin değiştirilmeye ihtiyacı var...
fazla idealist oldu galiba..??
evet bende bir öğrenciyim benimde düzelmeye ihtiyacım vardh hayatıma girdi bütün öğrencilik hayatım alt üst oldu
başka neyin deiştirilmeye ihtiyacı vardır
quote:
evet bende bir öğrenciyim benimde düzelmeye ihtiyacım vardh hayatıma girdi bütün öğrencilik hayatım alt üst oldu
başka neyin deiştirilmeye ihtiyacı vardır
ben hayatımı toptan değiştirdiğim için önüme gelen herşeyi değiştirmeye çalışıyom.Hazır başlamışkken o konuyada bi el atayım dedim
hmm at at değiştir bizi neyse ben yatar dh yi bulanık görüyorum ii geceler herkese
quote:
hmm at at değiştir bizi neyse ben yatar dh yi bulanık görüyorum ii geceler herkese
yoktun uzun zamandır..neyse sana iyi geceler..
quote:
quote:
yoktun uzun zamandır..neyse sana iyi geceler..
bilmem ben buralardaydım ya ama pek yazmıyordum takip ediyordum
veya yazdıklarımıda sen görmüyodun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme