Bildirim
vektor halindeki logoya ekleme yapma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
sanırım bunu istiyorsun, bunu kullanarak vectöre ekleme yapabilirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Harris32
sanırım bunu istiyorsun, bunu kullanarak vectöre ekleme yapabilirsin.
teşekkürler, fakat resimin boyutları küçük büyültme yapınca bozuluyor. vektörün altındaki cizimi siz mi yaptınız ? -
hayır, orijinali bana ait değil, ancak bir çok yerini değiştirdim,
senin gönderdiğinine bir yüz ekledim, ağız, burun vs değişti.
zaten elinde vektör'ü olduğunu belirtmiştin, bunun üzerinden çizersen işlem biter.
sana küçültmeden önceki şeklini göndereyim, 1000 pixel civarında işini belki bu da görebilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Harris32
hayır, orijinali bana ait değil, ancak bir çok yerini değiştirdim,
senin gönderdiğinine bir yüz ekledim, ağız, burun vs değişti.
zaten elinde vektör'ü olduğunu belirtmiştin, bunun üzerinden çizersen işlem biter.
sana küçültmeden önceki şeklini göndereyim, 1000 pixel civarında işini belki bu da görebilir.
teşekküler hocam stock siteden ilgili görsel bulup yapmaya başlamıştım siz atmışsınız :)
birşey daha sormak istiyorum
karakterin vücuduna ı (kalp) xxxxxx diye yazmayı düşünüyorum. nasıl yaparım. (kalp fırcası vb mevcut ) ayrıca önerirmisiniz yoksa kanal için saçma mı olur?
-
kalp bence konuyu değiştirebilir, gerçi kanal sizin ama bence biraz uyumsuz kalacaktır.
ancak yine de deneyin, ortaya çıkan sonucu görün, gönderdiğimle, yapacağınızı yanyana getirin.
hangisinde son kararı veriyorsanız uygulamaya alın.
Ama oyun kanalı için ben uyumsuz olacağını düşünüyorum. Son karar ve takdiri size kalıyor.
kolay gelsin... -
-
belki onların aklından geçen logo örnekleri bulup koyabilirsin,
hatta sen bir kaç alternatif kendin tasarlayıp, gönderebilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X