Şimdi Ara

vegan diyetine başlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler , yaklaşık bir yıldır kalp sorunları yaşıyorum. yemek yediğimde hep kalbimi hissediyorum ve gözlede görülüyor göğüs kafesimin inip çıkması. ekmek yediğimde zaten yatağa çakılıyorum ve fark ettim ki hep dışardan sağlıksız şeyler yiyorum . Bir doktoru dinledim az önce ve bu vegan diyet olayına başlamaya karar verdim.

Peşin peşin söyleyim herkes istediğini yer veya yemez ama ben hep et yememenin kendine eziyet ve aptallık olduğunu düşündüm hala da öyle düşünüyorum hele şu küçücük bebeklere eziyet eden vegan annelere kin kustum ama işin sağlık boyutunda etin fazlası gerçekten sorunlara yol açıyor ve bende hergün tavuk veya dana eti içeren şeyler yiyorum yurtta kaldığım için babamda gençliğinde kalp krizi geçirdi arkadaşları diyordu zamanında 1 kilo kebap yerdi falan diye ve bunlar gerçekten övünülecek şeyler değilmiş. bu çarpıntı olayını yaşamadan önce sağlığımı takmıyordum bile . Toparlayamadım ama fikirleriniz bekliyorum

• aynı şekildeyim, son bir aydır sadece atıştırmalık şeylerle geçiştiriyorum. geceleri deli gibi kalbim çarpıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savage Garden

aynı şekildeyim, son bir aydır sadece atıştırmalık şeylerle geçiştiriyorum. geceleri deli gibi kalbim çarpıyor.

hocam gerçekten kötü durum.yurtta bir arkadaş var durumu pek iyi değil sanırım. hep abur cuburla geçiriyor günlerini, özellikle cips falan çocuk eve gitmese kuruyup kalacakmış ha. Allahtan gidip yemek yiyebilmişte az toparlamış. düzgün beslemek bile zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GLUTEN DİYETİ SORUNSALI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.