Şimdi Ara

[VEDA][GÖMÜLDÜK] İSTANBUL EFSANESİNE VEDA ETTİ. YENİ EFSANELER İÇİN BEKLEMEDEYİZ. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.292
Cevap
53
Favori
578.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
163 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

fiyat için mesaj atabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zetharos -- 31 Aralık 2016; 17:53:24 >
  • ÖNLERDEN

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Survival

quote:

Orijinalden alıntı: nallart

quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

başka sitelerden "ç"aldığın tahmin verileri üzerine konuşmaya utanmıyor musun ? meteociel yada accuweather'dan bahsetmiyorum. basbaya havaforum üzerinden tahmincilerin yayınladığı tahminleri onların izni olmadan alıyorsun. her seferinde de sistemler güç kaybedip geliyor veya hiç gelmiyor, aldığın bedduaları ben alsam ağzım yüzüm yamulurdu.

KARDEŞ ÖNCELİKLE SENİ MUHATTAP ALDIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM. AMA SSENİ İLK VE SON MUHAATATP ALICAM. BAHSETMİŞ OLDUĞUN FORUMLAR KİMDİR.NEYİN NESİDİR. KONUDA MODELLERİN NASIL TAKİP EDİLMESİ GEREKTİĞİNİ KISACA ANLATTIM. EĞER AKILLI BİR İNSAN İSEN MODELLERDEKİ SONUCU ANLAMIŞ OLURSUN DEĞERLİ KARDEŞİM. HERHANGİ BİR FORUMA SİSTEYE GEREK YOK. HADİ BAKALIM ŞİMDİ ELİNDEKİ SÜTÜ BİTİR DEĞERLİ KARDEŞİM. SANA BÖYLE KONUŞMAK İSTEMEZDİM AMA HAKETTİN. HADİ CANIM KARDEŞİM

Caplslock açıp yazınca ne oluyor anlamadım ama kafan güzelmiş. Sana hayatında başarılar (ç)alıntıcı kardeş son olarak cidden güldüm yazdıklarınıza. karşınızdakini aşağılayınca kendinizi bir şey Sanıyorsunuz.

DEĞERLİ KARDEŞİM BEN KİMSSEYİ AŞAĞILAMADIM.BANA YALAN DOLAN İTHAMDA BULUNDUN . BENDE CEVABI YAPIŞTIRDIM. İDDİANI BELGELEMEKLE YÜKÜMLÜSÜN. AKSİ TAKDİRDE ANCA BOŞ KONUŞURSUN. UMARIM CEVABINI ALMIŞSINDIR. HAYDİ BAKALIM

• Nallart bu defa haklı çıkabilir. Ocak ayında çok güzel sistemler var.
  • 1 senede tuttur bee
  • KARDEŞLERİM BU SEFER ÇOK DAHA TEMLİNLİ YAKLAŞACAĞIZ SİSTEME. İNŞALLAH YÜZÜMÜZ GÜLECEK. VE ÇOK BETER GÖMÜLÜRÜZ

YARIM SAAT SONRA GDS GNCELLEMESİ VAR. HEP BERABER TAKİ EDELİM.
  • K

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nallart N kullanıcısına yanıt
    REİS İYİ SENELER DİLİYORUM ONCELİKLE SANA. BU SİSTEMDE EN SANSSİZ TRAKYA OLACAK DEMİSTİN AMA BUGUN İTİBARİYLE İSTANBULDAN FAZLA KAR ALMİSLAR. BİR SONRAKİ SİSTEMDE DE BOYLE BİR SEY MUMKUN MUDUR? YARİN TRAKYA TARAFİNA DONECEGİM.

• Yine mi sen??
  • Hoşgeldin güzel nallart :D Nallart reisin askerleriyiz.

Özlemişiz

• Forumda Liselilerin açtığı başlıkları gösteren bir uyarı olsa.Filtreleme yapar foruma girdiğimizde ilk sırada görmeyiz. Bunu defalarca söyledik ama harekete geçen yok.

Şu saçmasapan başlıkları kendi timelineım da görmek istemiyorum. Doluşmuş yine marvel'i, dc 'yi zengin eden veletler oraya buraya godzilla, spiderman diye başlık açıyor. Bu foruma bunlar için gelmiyoruz tedbir alınsın acil. Forum kirletiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akacme

REİS İYİ SENELER DİLİYORUM ONCELİKLE SANA. BU SİSTEMDE EN SANSSİZ TRAKYA OLACAK DEMİSTİN AMA BUGUN İTİBARİYLE İSTANBULDAN FAZLA KAR ALMİSLAR. BİR SONRAKİ SİSTEMDE DE BOYLE BİR SEY MUMKUN MUDUR? YARİN TRAKYA TARAFİNA DONECEGİM.

Değerli kardeşim bu gelcek olan sistem trakya içinde çok gömücü gözüküyor. Takip edelim hep beraber. Her güncelleme çok önemli
  • Hocam Antalyadayım Ra'nın kayığında Poseidonun gözbebeğiyiz,Godzillanın esamesi okunmuyor😊
  • Ya bi git nallart yaa..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nallart N kullanıcısına yanıt
    İnsallah hocam. Senin aciklamalarini bekliyoruz guncellemelerden sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: HaciTTOR

Forumda Liselilerin açtığı başlıkları gösteren bir uyarı olsa.Filtreleme yapar foruma girdiğimizde ilk sırada görmeyiz. Bunu defalarca söyledik ama harekete geçen yok.

Şu saçmasapan başlıkları kendi timelineım da görmek istemiyorum. Doluşmuş yine marvel'i, dc 'yi zengin eden veletler oraya buraya godzilla, spiderman diye başlık açıyor. Bu foruma bunlar için gelmiyoruz tedbir alınsın acil. Forum kirletiliyor.

DEĞERLİ KARDEŞİM BURADA CİDDİ BİR İŞ SÖZ KONUSU. SİZ DEĞERLİ KARDEŞLERİMİ BU GÖMÜLMELERDEN ÖNCE HABERDAR ETMEK BENİM GÖREVİMDİR. BÖYLE KONUŞMAK YERİNE BİRAZ DÜŞÜNEREK HAREKET ETMENİZ DAHA YARARLI OLACAKTIR. BU ÜSLUP KİMSEYE FAYDA GETİRMEZ

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Umarım dusundugun kadar + alamazsın.

Neden hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 ocak hava ii olsun yeter
  • EN AZINDAN METEOROLOJİK ŞEYLERİ ANLATMAN İYİ OLMUŞ ÇOĞU KİŞİ BİLMİYOR
  • Giresunda durum nasıl nallart :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.