Mesaj attım kanka Kararin hayirli olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Veda (2. sayfa)
-
-
kızlarda herkes kendilerinden hoşlansın istiyorlar mesela burada sana istemiyorum demek yerine o kadar şey yazmasına rağmen açık kapı bırakmış belki zamanı değildir vs diye. üzülüyon şimdi boş yere ilgi falan vermiş önceden galiba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bilkenti bu kız için bıraktım deme
-
hadi lan ordan, bir kız için değer mi olm
bilkentte okusam hayatta bırakmazdım okulu, hele bir kız için asla. Hakkında hayırlısı diyeyim, bir süre cooldown'a bırak, birkaç haftaya kendine gelirsin
-
Antidepresan kullanmayı düşünen sınav öğrencisi varsa forumda 2 gün gezdirin vazgeçsin harika bir örneklem oldu forum bu konuda 😃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yolun açık olsun kral hayatında başarılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
doğru diyorsun, 1 sene öncesine kadar antibiyotik bile kullanmıyordum. psikiyatri uzmanına da konsantrasyon eksikliği için gidip dümenden ritalin alacaktım rahat rahat gpa kasayım diye o da antidepresan yazdı hafifle başladı şu an yüksek doz ağır bir şey kullanıyorum, bırakınca da (1 gün içmesem) başım dönüyor, düşme hissi yaşatıyor. şu an bu noktadayım, beynimin kimyasını sevip attı. la ben depresif biri de değildim zaten. şu an bipolarımsı oldum aw.
son tavsiyem antidepresan kullanmayın, tüm psikiyatri ilaçlarından uzak durun. bu ilaçları bırakmak için düzgün bi doktora gideceğim.
-
Zaten önceki entrylerin de böyle değil. Gayet competitive, keko gibi yazsan da testoyla yazıldığı belli olan yaşama dair hedefleri olduğunu belli eden entryler. Şimdi ise yok tıpçılar şöyle böyle yok sevdiğim kız beni reddetti okulu bırakıyorum gibi östro kokulu yazılar. Kız da kesin mid bir şeydir ama beyin kimyası bozulunca böyle saçma sapan şeyler düşünüyo insan işte. Gerçi margot robbie bile olsa seni istemeyen insanı dirrrrekt nextlemen lazım. Bırakabilirsin umarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X