Şimdi Ara

Vectra C tampon altı ve marşpiyel boyanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • resimde görüldüğü yerleri ön-arka tampon ve marşpiyelleri gövde renginde boyatan oldumu? bu konuda çok istek geliyor ancak boyanın atacağını düşündügüm için öneremiyorum aranızda hiç bu kısımları boyatan oldumu olduysa sonuç nedir boya da atma var mı? daha önce focus da boyatma yaptırılmıştı ve boya atmamıştı ama boyacı vectranın bu kısımları için yumuşak esnek plastik oldugunu söylüyor boyanın atma ihtimali oldugunu belirtiyor denemeye değer mi ?

Vectra C tampon altı ve marşpiyel boyanması

• Oraların boyanması pek sağlıklı olmaz olsada çok uzun sürmez kısa sürede atar gibi..Zaten o kısımların asıl amacı taş vurmasına ve ufak sürtmelere karşı esnek ve dayanıklı olması diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeakin -- 9 Ekim 2007; 15:58:09 >
  • iyi yada kötü durdugunu sormuyorum boya tutarmı tutmazmı onu soruyorum ? boya dökülebilirmi?
  • bende tamponu komple boyatmayı sormuştum. fırın boya atacaktı. adam bu dükkan burada açık kaldıgı sürece boyalı olan yerler garantili dedi. tabi sürtme vs hariç. işi bilen biri yaparsa atmaz gibi. yinede iyice araştırmak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.