Şimdi Ara

vebze ilan yazılımı 3.6 hakkında önerileriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ilan.com.tr benzeri ilan sitesi açmak istiyorum.
    script araştırırken vebze.com'un ilan yazılımı 3.6 scriptini gördüm. Bana kullanımı kolay ve sade geldi. birazda sahibinden.com'u andırıyor.

fiyatları şöyle;
    http://ilanscripti.gen.tr/paketler.php

scriptlerde bunlar sitenin demosu ve yönetim paneli;
    http://ilandemo.vebze.com
    http://ilandemo.vebze.com/panel/

acaba bu fiyatlar bu scripte göre iyi mi?
    başlangıç olarak başlangıç paketini alsam işimi görür mü?
    ya da bildiğiniz daha iyi ve güvenilir scriptler var mı?
    ayrıca web siteden hiç anlamayan biri olarak bu siteyi yaptırsam işletebilir miyim?
    bu konuda bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi COMESTAS -- 24 Nisan 2013; 0:51:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gold1973

Bende biraz araştırdım . hocam geliştirme noktasında zarara uğrarsın bilgin olsun. kendi panellerinde tutuyorlar. Elini verip kolunu kaptırmayasın :(

BENİMDE FAVORİMwww.acilensatiyorum.com fakat scripti satılık değil

cevabın için sağol hocam. tek cevap veren sen oldun :)
    araştırmalarım devam ediyor bakalım. para olsa en iyisini satın al ya da yaptır ama bütçe kısıtlı şuan. daha doğrusu işsizim yeni mezun oldum üniden.
  • ben vebze yazılım kullanıyorum 1 senedir onlardan çok memnunum sitemin ismide ucuzaaliyorum.com girip bakabilirsiniz. daha hiç sorun yasamadım ama herhangi bir sorunla karşılaşdıgımda hemen kedileriyle haberleşip sorunumu bildiriyorum sağolsunlar hemen ilgileniyorlar benim fikrimi sorarsan kardeşim vebze yazılım ilan yazılımında cok iyi sana tavsiye ederim. teşekkürler
  • Merhabawww.emlakilan.com.tr olarak sistemi kullanıyorum isterseniz siteyi gezebilir üye olup kullanımını inceleye bilirsiniz ilk başlangıç olarak bu tür sistemi kullanmanızı tavsiye ederim sıfırdan site yaptıracaksanız en az 40-50 bin den fiyatlar başlıyor piyasada sizlerie 3-5 bin tl ye yaparım diyenlere aldanmayın hepsi bo 3 yıldır arayış içindeydim birçok kişi ile pazarlık yaptım ve birçoğu sözü yerine getiremedi üstelik acemi de değiller 300-350 websitesi yapmış firmalar
    bu alanda en iyisi vebze saten sistemi satmıyor kiralık kullanım sunuyor konumuna göre çok ucuz.
  • BENDE arananhersey.com adına yazıyorum. arkadaşım bende sitemi senin gibi başlangıç yapmak için vebze yazılımdan aldım bu işte gerçekten süperler ve anında çözüm üretebiliyorlar ben çok memnunum sanada tavsiye ederim.ben en az ay araştırdım sıfırdan yaptırmaya kalktım fakat vebze yazılımı görünce vazgeçtim sağ olsun mücahit bey bir dediğimizi iki etmiyor gece gündüz ne zaman arasak çözüm telefonun ucunda ben çok memnunum sizede tavsiye ederim isterseniz arananhersey.com u tıklayarak siteyi analiz edebilirsiniz kullanımı çok kolay ve şık tasarım ben şiddetle tavsiye ederim gerisi sizin bileceğiniz konu hakkınızda hayırlısı olsun
  • Ben bir yıl boyunca araştırmalar yaptım araştırırken çok emek verdim ve ne olması gerektiği ile ilgili
    Hatırı sayılır tecrübeler edindim bunları sizinle paylaşıyorum .

1)web sitesi hizmeti veren şirketin Alanında uzman, yeterli tecrübeye sahip olmalıdır.

2)Ücretsiz teknik destek ve bilgi verebilmelidir. Gerek e-posta, gerekse telefon aracılığı ile kolayca ulaşılabilir olmalıdır.

3)Web sitesi kolay düzenlenebilir ve yönetilebilir olmalıdır. Bunun için kolay ve anlaşılır bir yönetim panelinin bulunması gerekir.

4)Siteye istendiği kadar sayfa eklenebilmelidir.

5)web sitesi hizmeti veren şirketin yazılımı sürekli geliştirip değişen teknolejiye ayak uydurması ve biryerden sonra biz bıraktık başının çaresine bak

demeyecek kadar işine sarılan ve devamlılığı sağlayan bir firma olmalıdır.

6) Yazılımın SEO kriterlere uygun olarak yazılması aramalarda otomatik olarak en üstte çıkmasını sağlamaktadır ki bu çok önemlidir.
    (Web sitesi, arama motorlarınca kolay indekslenebilir bir yapıda olmalıdır. )

Bu kriterler olmazsa olmaz kriterleridir ben şu an sahibi olduğum iki site de de avantajkulubu.com sinirlisayi.com belli bir başarıya ulaştım isterseniz inceleyebilirsiniz. Bunu bana sağlayan firma VEBZE dir . inşallah tecrübelerimi doğru aktarabilmişimdir. hakkınızda hayırlısı olması dileği ile .

• quote:

Orijinalden alıntı: sınırlısayıda

Ben bir yıl boyunca araştırmalar yaptım araştırırken çok emek verdim ve ne olması gerektiği ile ilgili
    Hatırı sayılır tecrübeler edindim bunları sizinle paylaşıyorum .

1)web sitesi hizmeti veren şirketin Alanında uzman, yeterli tecrübeye sahip olmalıdır.

2)Ücretsiz teknik destek ve bilgi verebilmelidir. Gerek e-posta, gerekse telefon aracılığı ile kolayca ulaşılabilir olmalıdır.

3)Web sitesi kolay düzenlenebilir ve yönetilebilir olmalıdır. Bunun için kolay ve anlaşılır bir yönetim panelinin bulunması gerekir.

4)Siteye istendiği kadar sayfa eklenebilmelidir.

5)web sitesi hizmeti veren şirketin yazılımı sürekli geliştirip değişen teknolejiye ayak uydurması ve biryerden sonra biz bıraktık başının çaresine bak

demeyecek kadar işine sarılan ve devamlılığı sağlayan bir firma olmalıdır.

6) Yazılımın SEO kriterlere uygun olarak yazılması aramalarda otomatik olarak en üstte çıkmasını sağlamaktadır ki bu çok önemlidir.
    (Web sitesi, arama motorlarınca kolay indekslenebilir bir yapıda olmalıdır. )

Bu kriterler olmazsa olmaz kriterleridir ben şu an sahibi olduğum iki site de de avantajkulubu.com sinirlisayi.com belli bir başarıya ulaştım isterseniz inceleyebilirsiniz. Bunu bana sağlayan firma VEBZE dir . inşallah tecrübelerimi doğru aktarabilmişimdir. hakkınızda hayırlısı olması dileği ile .

Ben de bu işe gönül verdim işe nerden başlamalıyım önemli kıstaslar neler diye düşünürken

Bu yazıyı buldum siteleri inceledim gerçekten sitelerin durumu çok iyi hoşuma gitti

Açıklamanız da çok iyi kısaca özetlemişsiniz üstadım bana iyi bir kaynak oldu soruyu soran arkadaşa ve size ayrıca çok teşekkür ederim.

sizin izlediğiniz yolu takip etmeyi düşünüyorum :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    KONU SİLİNMİŞTİR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba Arkadaşlar
    "ciddiyim" adlı kullanıcınınhttp://prntscr.com/13dt6s belirttiği sadece bir kişinin cevap vermesinden dolayı farklı kesimlerde çalışan müşterilerimizden bizler ile ilgili düşüncelerini belirtmeleri gerektiğini düşündük,buradaki amaç reklam mantığının dışında müşterilerimizin samimi düşünceleri üzerinden bizler hakkında fikir sahibi olmak isteyen kişilere müşteri görüşünü ilk ağızlardan vermektir.

Yazılan yorumların tamamı müşteri görüşleri olup firmamızın "ricamiz dışında bir müdahalemiz yoktur"

Yazılan tüm yorumlar takibe ve incelemeye açıktır.

İyi Forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vebze.Yazılım -- 4 Mayıs 2013; 16:49:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vebze.Yazılım

Merhaba Arkadaşlar
    "ciddiyim" adlı kullanıcınınhttp://prntscr.com/13dt6s belirttiği sadece bir kişinin cevap vermesinden dolayı farklı kesimlerde çalışan müşterilerimizden bizler ile ilgili düşüncelerini belirtmeleri gerektiğini düşündük,buradaki amaç reklam mantığının dışında müşterilerimizin samimi düşünceleri üzerinden bizler hakkında fikir sahibi olmak isteyen kişilere müşteri görüşünü ilk ağızlardan vermektir.

Yazılan yorumların tamamı müşteri görüşleri olup firmamızın "ricamiz dışında bir müdahalemiz yoktur"

Yazılan tüm yorumlar takibe ve incelemeye açıktır.

İyi Forumlar..

ilginize teşekkürler. yorum yazanlara da teşekür ederim. sayenizde bir çok kişi yazılımınızdan haberdar olacak. scriptiniz çok iyi kullanımı da çok iyi, çok beğendim fakat fiyatınız benim şu an da verebileceğim bir miktar değil. Belki ilerde :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.