arkadaşlar öğle saatlerinde ze roberto galatasaray da......... uçağın rotar yapması nedeniyle bugüne ertelendi....... brezilya nın teknik direktörünün ze roberto hakkındaki yorumu:
G.Saray yönetimi, Ze Roberto için Alman kulübü ile görüşmeleri sürdürdüklerini açıklarken, ilginç bir iddia ile karşılaştılar. G.Saray yönetimine bilgi veren Brezilya'nın Eski teknik direktörü Pereira, Ze Roberto için, "Alex'ten çok daha iyi bir oyuncu. Eğer Ze Roberto'yu alırsanız çok büyük bir iş yaparsınız. Alex gelir ondan imza ister" dedi.
Ze Roberto
*Çalımı çok sever. Bir rakibi 2 kere geçmeye bayılır. *Beli çok kıvrak, çalımlarını ayaklarıyla değil, beliyle atar. *Mükemmel sol ayağıyla çok klas ortalar yapar. *Ateşli seyirci önünde tribünlere oynamaya bayılır. *Gol atmaz daha çok gol attırır. *Oyunculuğu Trabzonsporlu Yattara'ya benzer. Ama daha klastır. *Sol kanatta oynar ve ikili mücadeleyi sever.
quote:
Orjinalden alıntı: thug4life
arkadaşlar öğle saatlerinde ze roberto galatasaray da......... uçağın rotar yapması nedeniyle bugüne ertelendi....... brezilya nın teknik direktörünün ze roberto hakkındaki yorumu:
G.Saray yönetimi, Ze Roberto için Alman kulübü ile görüşmeleri sürdürdüklerini açıklarken, ilginç bir iddia ile karşılaştılar. G.Saray yönetimine bilgi veren Brezilya'nın Eski teknik direktörü Pereira, Ze Roberto için, "Alex'ten çok daha iyi bir oyuncu. Eğer Ze Roberto'yu alırsanız çok büyük bir iş yaparsınız. Alex gelir ondan imza ister" dedi.
Ze Roberto
*Çalımı çok sever. Bir rakibi 2 kere geçmeye bayılır. *Beli çok kıvrak, çalımlarını ayaklarıyla değil, beliyle atar. *Mükemmel sol ayağıyla çok klas ortalar yapar. *Ateşli seyirci önünde tribünlere oynamaya bayılır. *Gol atmaz daha çok gol attırır. *Oyunculuğu Trabzonsporlu Yattara'ya benzer. Ama daha klastır. *Sol kanatta oynar ve ikili mücadeleyi sever.
oha Naaptınız be sanki izlemediğim adam traş kesmeyin futbol özürlü adamlar... Alın da görün ...Sol açık adam ama defans özürlü bir adam ... Alın tepe tepe kullanın, gözxe hoş gelen futbol oynuo bak o ii ama Gs nin ilacı olmaz bence...
arkadaşlar gs nin resmi sitesinde yazmadan söylemeyin gazeteye güven olmaz
ya benim bi sorum olcak bu ze roberto gercekten muthis bir oyuncu bende fenerliyim diger fenerli arkadaslarda bu adama camur atmasin cunku gercekten cok iyi ve suratli oyuncu anlamadigim bu adam bayern de yedekmiydiki gs a geliyor hayir bayernde 11 oynuyan adamin turkiyeye gelicegini sanmam ama alinirsa cok iyi bir topcu tebrik ederim gs i ama alex ondan imza ister biraz abartili olmus bence
gunes nerdesin yaw...msneye gelsene konusalım biraz..haklısın ze roberto iii...geleceğini zannetmiyorum
ya hakan burda okul basladi ve okulda msn yasak anca turkiye saatine gore 8 civarlari msn de oluyorum bu aksam 8 d egelirsen konusalim ok?
inşalalh fos çıkmaz iyi form tutar
(fener işalalh anelkayı alamaz)
takıldığım yer de orası 15 maçın 13 ün de ilk 11 oynadı ama bugün istanbul a geleceği söylendi.
quote:
Orjinalden alıntı: playmakers
ya hakan burda okul basladi ve okulda msn yasak anca turkiye saatine gore 8 civarlari msn de oluyorum bu aksam 8 d egelirsen konusalim ok?
ya benim 8 de girmem imkansız insallah sonra görüşürüz..
ok kardes bi gun ascam okulu senin icin
ze robeto sağ bek teki dama çalım atınca sol daki adam yerler düşüyomuş.
ALDILAR aldılar....
yaw dorstum ümit karanı da koymuşlar resme ya,,şunu güncelleyip öyle gönderseydin ya ya da hakan yakın ve ya locatelli'yi koysan daha iyi olurdu.. hiç olmazsa biraz gerçekçi olurdu..
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
Campır alamazsanız bu forumu terk et hocam sen
Buna başkalarının mikiyle gerdeğe girmek derler... Adamlar elalim Ze Robertosuyla gerdeğe giriyorlar Adam Alex le karşılaştıracak ya Bayern in oyuncusuyla karşılaştırıyor Daha 1 milyon dolarlık oyuncuyu alamıyosunuzu bizim beğenmedğimiz, Ortega ya karşılık bize RİVER ın önerdiği 3 futbolcudan biri olam Maxi Lopez i Barça aldı , bizde ALEX i aldık aradaki fark bu... Sizin futboldan anlamadığınız belli ALEX le Ze Robertoyu karşılaştırıonuz... YA beyler bişi sorcam ya Figo mu daha iyi Buffon mu daha iyi Yazık ya GS lilere yazık bizim şu anda yukarıdan bulunduğumuz konumdan sizin acıklı halinizi izlemek güzel oluo
arkadaşım ne alakası var benle senin yazdıklarının hayırlı olsun demişiz . o kadar. ne alexi ne. gerdeği. banane alexten.. gelmezse gelmez. gelio diyince tutuşup bu adam böyle kötü şöle kötü diye yzamasını bilion. şimdi görüşmeler deavm ediyomuş, diyelimki adam kabul etti bu sefer ne diyeceksin, nabza göre şerbet. bide şu camıpr lafını sık kullanmaya başladın. bazı adamlara özeniyosun biliyorum. benle alakası olamayan seyleri yazıp bana karşı ne ispatlamaya çalışıyosun.
Ze roberto Dortmund ta!
sallamayalım arkadaşlar galata da para ner de de alacak
hani nerden ze roberto. para yok para
surda yazılanlar ne kadar hos persembe geliyo yok rotar yapmıs falan felan neyse....