Şimdi Ara

Ve Tek Başına MEDUSA 5.5 Saate Değen Lezzet :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
4.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce 98-99-100 uniqleri 100 shinmoyu tek başına keserek burada paylaşmıştım. Şimdi ise tahminimden erken gelen bir zafer
    5.5 saat içinde tek başına medusa :D
    Not: Bundan sonra yalnız kral fm dinlerim ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbarut -- 29 Mayıs 2009; 19:32:38 >

• Tebrikler. Sınırları Gittikçe Aşıosnz! Baya b Güzel İşler Yapıosnz. Sanırım OYunda Tek Başına Kesen İlk Char.

Eline Sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d0g1c4n -- 10 Mayıs 2009; 8:15:44 >
  • tek basına kesmemiş bu yanındaki bufcu carlarına bak caqqaalll:D genede tebrikler cesaretin içn:))
  • Yanılmıyosam o char onun o sayılmaz, tebrikler
  • bufçı çarların bana ait olduğu zaten açık değil mi üçünün de nicki aynı çakallık neresinde ? üçü de bana ait olunca toplayınca yine ben çıkıyorum :D
    tebrikler için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbarut -- 10 Mayıs 2009; 8:50:07 >
  • öncelikle tebrik ederim..
    fakat birşeyi merak ettim o unique sana kaç vuruyordu sen wizard olarak nasıl dayandın veya öldüğünde senin yanındaki cleric charınmı resledi seni ..
  • teşekkürler.
    Birincisi L100 wizard medusada hafif bir bufla kolay kolay yatmaz
    ikincisi eğer taşlaştırma olmasaydı ben medusayı normal yollardan keserdim ama taşlaştırma stun sleep vs çok vakit alacağı için ve tabi kimse tek başına buna dayanamayacağı için buga soktum öyle öldürdüm. Yani bana vuramadı. Ama bu zaten her uniqte uygulanır malumunuz.
  • Şu buga sokma işini bi anlatır msın? Nası oluyo?
  • ayrıntıları için internete bakın.
    Birincisi kolay değil. İkincisi hiç kolay değil :D. Üçüncüsü 90+ warior tavsiye ederim benimki 80 di çok zorlandım.
    bug için kabaca hareket şu;
    wariorla wizarda protect basın, medusa ya saldırıp kaçın alan vuruşu yapacağı zaman yeterli uzağa kaçarsanız kitlenip kalıyor sonra protect li wizard onu kesiyor
    handikapları: Tek başınasınız ikinci kişi daldığı an uyanır... Bu da sizi bekleyen en az 5-6 saat var demek, hayatta kalmayı başarır, dc yemez vs vs iseniz...
  • Bunuda Gördümya Gerçekten Ayakta Alkışlanacak Bir İş Yapmışsın Bravooo

Başarının Devamını Dilerim ( Char Halen Satılık Değilmi ?? )
  • teşekkürler
    evet satılık
  • Broo Sen Bu Oynu biliyorsun :D:D
  • Dun titanda 96 ya da 97 lvl wizarda medusayi kesti.Arkadaşla aynı şekilde :). 10 da çıkan medusayı 17.30 da kesti.
    Bu arada Tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yes Sir! -- 10 Mayıs 2009; 10:54:10 >
  • güncel
  • 2 sorun olacak.İlk olarak protectin lvli onemlimi bende sadece 1 lvl acık 8li ptde hic bi zaman protectlilere donmuyo.İkinci sorumda eger protecti 2 wizarda verirsem bug yine ise yararmı.Bu arada tebrikler o sistemi kurmak bile buyuk bi beceri ister.
  • 113 Million exp :)

Baştan sona bi pt ile beraber daldığım da 10Million exp veriyor :D
  • teşekkür ederim.
    protectin levelını denemen gerekecek benimki 7 level.
    İki kişi olurmu?
    Ben wizard warlock denedim. Olmadı bidaha da denemedim çünkü buga sokması çok zor ve olmayınca tüm çarlar yatabiliyor.
  • 113 Milion Exp; % kaç arttırdı?
  • 92 lvldeyim yaptıgım hesaba gore ben tek kessem %30 verio :D
  • Tebrik ederim.

Oynadığım server da (SATURN) daha keseni görmedim hiç.30-40 kişi gidiyoruz hiçbişey yapamadan jangana geri.Ben 88 blade le dalıyorum.Adamlar 9+ charla saldırmaya korkuyorlar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.