Şimdi Ara

Ve sonunda Burdayız!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kefeli6761

Server season 9 battle core degil insanları kandırmahttp://muemu.pl/ sitesinden aylık 10 dolara alınmıs season 8 episode 3. mainin üzerinde muemu yazıyo inanmayan orda baksın gerçekci olalım biraz :)

Yakısık olmadi bence
  • Basarilar, server fena degil ama exp biraz dusuk. Kucuk bir tavsiye max stats 32k yapin bu filesta 65k karakter dengesi imkansiz gibi bisey :)
    Saglam server istiyorsaniz kullandiginiz filesin orjinalini tavsiye ederim. Sitesihttp://www.xteamdev.com/
  • HBMUPLAY kullanıcısına yanıt
    Ama ben yanlış bişey soylemedim dogru olanı yazdım himmet kardeşim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan150

Basarilar, server fena degil ama exp biraz dusuk. Kucuk bir tavsiye max stats 32k yapin bu filesta 65k karakter dengesi imkansiz gibi bisey :)
    Saglam server istiyorsaniz kullandiginiz filesin orjinalini tavsiye ederim. Sitesihttp://www.xteamdev.com/

Orjinal webzenmi bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HBMUPLAY

quote:

Basarilar, server fena degil ama exp biraz dusuk. Kucuk bir tavsiye max stats 32k yapin bu filesta 65k karakter dengesi imkansiz gibi bisey :)

Orjinal webzenmi bunlar

Webzen degil ama kullanilan filesin gelistiricileri. Senin bunu biliyor olman gerekmiyormu?

• quote:

quote:

quote:

Orjinal webzenmi bunlar

Webzen degil ama kullanilan filesin gelistiricileri. Senin bunu biliyor olman gerekmiyormu?

Benim bunu bilmem imkansiz hic bir team orjinal deyildir İGCN Titans Tech MuEngine harici ekiplerden baska cok profosyonel is cıkmaz bu ekipler 1 ci kalitedir ama yine webzen gibi orjinal deyildir.

Senin gösterdigin teamlar Portekiz ve birazilya serverlarinin ekipleri simdi bu ekiplerde olay sudur Main Antihack sistem kurar MuServer dosyalarini az bir degisiklik kendi team isimlerini yazarlar gecerler ve bu teamlarin actigi sunuculari incele oyunu girmeyi dene bilgisayarinda en ufak speed gerektiren program oldugunda oyun acilmaz dayarlar maini korumalari hem bilgisayar kasar hem f11 f12 sistemini kulllanirkende yeri gelir facebook ta bile gezdirmez kapanir Main

Yani soylemek istedigim Orjinal dosyasi olan bir ekip yoktur ottomanim aldigi team gayet hos ve ucuz ingilizce destek antiguard 10 dolara gercekten ucuz bence bu adamlar kendilerini tanitmak icin boyle bir olayin icine bu fiyatta girdiler hrneyse adamlarin konusunu saptirmayalim akıl vermeyi bos verelim arkadaslar almis bisiler yapmislar bu kadar bilen arkadaslarimiz varsa onlar alsinlar onlar acsinlar oynayalim ama konu icinde boyle polimiqler yakismaz tekrardan soyluyorum ılımlı olunuz birbirinize.

• Arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ederim, ilginiz için fakat by.rapsody (Mustafa Yorgan) gibi insanlıkdan nasibini almamış emek hırsızı yavşaklar yüzünden 1 aydır gecemi gündüzüme kattığım 100 dolara 1 yıllık aldığım serverim kendi aldığı vds sinde kalmıştır.
    Ve bu insanlıkdan nasibini almamış aşağılık adam okadar emeğimizi çöpe atmıştır sizlere tavsiye, yardımı yavşaklara değil adam gibi adamlara yapın sonra emeğiniz böyle aşağılıklar yüzünden boşa gitmesin!
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinal webzenmi bunlar

Benim bunu bilmem imkansiz hic bir team orjinal deyildir İGCN Titans Tech MuEngine harici ekiplerden baska cok profosyonel is cıkmaz bu ekipler 1 ci kalitedir ama yine webzen gibi orjinal deyildir.

Senin gösterdigin teamlar Portekiz ve birazilya serverlarinin ekipleri simdi bu ekiplerde olay sudur Main Antihack sistem kurar MuServer dosyalarini az bir degisiklik kendi team isimlerini yazarlar gecerler ve bu teamlarin actigi sunuculari incele oyunu girmeyi dene bilgisayarinda en ufak speed gerektiren program oldugunda oyun acilmaz dayarlar maini korumalari hem bilgisayar kasar hem f11 f12 sistemini kulllanirkende yeri gelir facebook ta bile gezdirmez kapanir Main

Yani soylemek istedigim Orjinal dosyasi olan bir ekip yoktur ottomanim aldigi team gayet hos ve ucuz ingilizce destek antiguard 10 dolara gercekten ucuz bence bu adamlar kendilerini tanitmak icin boyle bir olayin icine bu fiyatta girdiler hrneyse adamlarin konusunu saptirmayalim akıl vermeyi bos verelim arkadaslar almis bisiler yapmislar bu kadar bilen arkadaslarimiz varsa onlar alsinlar onlar acsinlar oynayalim ama konu icinde boyle polimiqler yakismaz tekrardan soyluyorum ılımlı olunuz birbirinize.

Bak ben konuyu saptirmiyorum kucuk bisey yazmistim ama sen dokturmussun gerek yok. Sadece benim demek istedigim bu muemu kullandigi dosyalarin s4, s6, s8, antihack tamami birebir x-teamin files. Muemu sadece cracklamis ve ucuz fiyata dagitiyor. Kisacasi x-team, igcn, tt, mueng belki bir webzen degildir ama kendileri gelistirler filesi ve bir bug buldulari update verip duzeltirler ama bu muemu x-teamin cakmasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan150 -- 5 Ocak 2016; 14:26:36 >

• Sonu itibari ile 10 dolar
  • quote:

Sonu itibari ile 10 dolar

Aynen sana katılıyorum altı üstü 10 usd aylığı sırf hack shieldi yeter gel görki baya bi eklentiside var files çok güzeldi herkeze tavsiye ederim ben memnundum
  • Season6 x-trap eklentiye 100 usd bayıldım zamaninda emudan 10 dosya parası 😂

• quote:

Sonu itibari ile 10 dolar

Cok Haklisin bu konuda ucuz ama ise yariyor hem files hemde antihack. Sadece gerekli destegi alamiyorsun muemudan. Bir servere yardim ediyordum ayni bu dosylari ve dmnmucms premium kullaniyor ama gerekli destegi bulamadigindan igcn almaya karar verdi server sahibi. Ayrica MuOnline icin bukadar emek harcaman yeniden oyunu canlandirmak icin bukadar ugrasman saygiyi hak ediyor. Bu hataya dusmus biri olarak kimseye tavsiye etmiyorum muemu
  • Ayhan arkadasim bazi insanlar oyunu oynar ve sıkılınca sunucu acar ama 2 ip yazarak sunucu acilir 2 ip yazarak korunmaz 😂 igcn gs port numaralarina kadar değişiktir yani teamin sucu yok kuranin sucu parayi alanin sucu yok verenin sucu.

Ottomans bile ayni hatayi düştü ben fark etmesem sunucu acik port blockeri yok portlar acik olmasi basit bir sekilde stats hack yapılmasıdır 😁 sen bir sunucuyu yardim ettigine göre adamlar bu konularda iyi deyillermis yani teami suc bulmaya gerek yok titanstech free edition gelistirme var bende 😂 yıllardır kullaniyorum friendsmu zettamu elitemu bunun gibi bir cok sunucu free bir dosyayi premium a cevirdi 😂 sen dediğimi anliyorsun bence ☺

• Aksine bu konudan cogundan iyiler. Hack flan da yapilmadi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.