O gün bazı şeyleri görmüş geçirmiş biri olarak yalnızsanız şöyle o güne kuş başı bakıp değerlendirdiğinizde hayatın n kadar sistematik ve saçma olduğunu görebilirsiniz. Mesela o gün gül ve müzik kutusu satışlarının tavan yapacağını, ortalıkta sevgi ishali olmuş insanların dolaşacağını ve sevgilisi olmayanların o günü züğürt tesellileriyle geçiştireceğini görerek dejavu olabilirsiniz ama benim tavsiyem evinizde oturup sevgililer gününün lanetinden uzak durmanız
Pek tınmıyorum 14 Şubat'ı. 3 - 4 sene önce sevgilimden ayrıldım. Geçen sene de bi kaç olaylar olmuştu. Ama yine de sevgilim olursa hatırlarım. Bi iki güzel söz belki bi çiçek gül falan o kadar. Önceden hediyem geri çevrilmişti de.
Kanka hayırdır pek bi mutlusun. Allah daha da mutlu etsin.
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
Pek tınmıyorum 14 Şubat'ı. 3 - 4 sene önce sevgilimden ayrıldım. Geçen sene de bi kaç olaylar olmuştu. Ama yine de sevgilim olursa hatırlarım. Bi iki güzel söz belki bi çiçek gül falan o kadar. Önceden hediyem geri çevrilmişti de.
kanka sevgilimiz olduğundan değil bee öylesineişte sultanız ya o sebebten
Sanırım senede bir gün romantik olabilirm..Evet evet güzel planlarım var
quote:
Orjinalden alıntı: Tarum
quote:
Bende sultan durumundayım. Ama sultanlık geçmek üzere olabilir.
Olursa eğer bi gün romantik oluruz.
Arkadaşlar 13 şubatta sevgilinizden ayrılın ya da küsün.Mola verelim diyin ne bileyim .15 şubatta barışırsınız
Senede bir gün zaten. Feda olsun bea.
quote:
Senede bir gün zaten. Feda olsun bea.
Hep böyle diye diye oluyor zaten.nasıl 1 gün? doğum yünü yıl dönümü tanışma yıl dönümü sevgililer günü yılbaşı...............
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Tarum
quote:
Bende sultan durumundayım. Ama sultanlık geçmek üzere olabilir.
Olursa eğer bi gün romantik oluruz.
kanka bende sultanım ama ben hep romantiğimdir
bana yorum düşmez
sevgilisi olan konuşsun bize laf düşmez burda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme