Şimdi Ara

VDSL Hat Değerlerim Lütfen Akıl Verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili arkadaşlar hepinize iyi geceler. 2 Gün önce Yalın ADSL / 8Mbps tarife kullanıyordum sonra SuperOnline yetkilileriyle görüştükten sonra santrale uzaklıgımın 281 M olduğunu ve 46 Mbps e kadar VDSL desteklediğini belirttiler.

    Bende 8 de 2 kullannan bir müşteri olarak sevindim ve tarifeye geçiş yaptım. Sanırım hat değerlerine bakmadan geçtiğim için cahillik ettim ama ısrarla müşteri yetkilileri 46 Ya kadar desteklediğini söylüyorlar.

    Geçtim VDSL e fakat Hız testi yaptığım zaman sonucun 5.78 olduğunu gördüm ve hayal kırıklığına uğradım.

    Arkadaşlar Apartmanın altyapı kablolarrını CAT 5 den CAT 6 ya taşısam nasıl bir fark olur bu değerler nedir ne değildir yol gösterebilecek tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.

    Esen Kalın

    HAT DEĞERLERİ : VDSL Hat Değerlerim Lütfen Akıl Verin







  • Ankastreden eve kadar hat çekmeniz gerekiyor gibi gözüküyor. Hattınızda ek falan var mı?
  • atomcu kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten çok anlamadığım için ek vb durumlarını bilmiyorum , kabloları CAT 6 ile değiştirsem fark olur mu bu değerler çok mu kötü.
  • BuyukLob B kullanıcısına yanıt
    Hattınızın kötü gözüküyor. Büyük ihtimalle ev içi tesisattan gibi gözüküyor. Bı elektrikçi çağırıp kontrol ettirin isterseniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankastreden hiç eksiz bir şekilde modeme kablo çekerseniz sorununuz çözülmüş olur büyük ihtimal ile.Kaliteli saf bakır cat 6 veya cat 5 işinizi görecektir.Kablo alırken dikkat edin saf bakır olmasına bazı kablolar demir karışımlı olabiliyor.
  • tezekos kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam dediklerinizi uygulamaya çalışıcam ankastre dediğimiz apartman giriş kapısında bulunan dolabımsı tarzı olan yer demi ? Gerçekten elektrik ve tesisat konusunda özürlü olabilirim kusura bakmayın , bu gune kadar ilgilenme fırsatım olmadı.
  • iç tesisat dediğimiz bina içi kabloları değiştirmeniz yetmez.Siplitter ve modeminde vdsl destekli olması gerekiyor. Bunlara rağmen problem devam ediyorsa modeminizin bağlı olduğu dslam da (TT outdoor dslam) dışardaki kutularda dslam kartında sorun olmaması ve uygun porta bağlanmış olması gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.