Şimdi Ara

Vdsl fiber modem tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

taşındığımdan dolayı yeni evime modem almam gerekiyor

Yeni taşındığım evde port boşluğu yok türk Telekom’a zor bela port açtırıyorum çok yüksek bir fiyata 24 mbit internet satmaları karşılığında internet verebileceklerini söylediler.

turk Telekom premium modem satıyorlar 135 tl sanırım 12 ay

Onların verdiği modeme güvenmiyorum ve ev çok büyük Wi-Fi çekim gücü sağlam bir cihaz lazım

ilerde fiber altyapısı gelirse diye tüm altyapıları kullanabileceğim güncel bir modem arayışım var

Wi-Fi 6 olması önemli en son teknoloji olsun ki bir daha uzun süre modem almayayım diyorum

keenetic hopper dsl gördüm ama fiyatı çok yüksek alabilirim ama değer mi bilmiyorum farklı tavsiyelerinize ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zyxel 3301 modelini de gördüm şimdi tüm altyapıları desteklediği söyleniyor

• Bende de var; çekim gücü güzel, iyi çekiyor.

www.vatanbilgisayar.com
    ZYXEL DX3301-T0 574MBPS-1201MBPS KABLOSUZ-AX Wi-Fi 6 5 PORT VDSL MODEM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-dx3301-574mbps-1201mbps-kablosuz-ax-wi-fi-6-5-port-vdsl-modem.html

Hooper Dsl yazılım desteği daha fazla; yazılımı kullanıcıya kontrol babında daha çok imkan veriyor.

• Bende takip ediyorum konuyu. TürkTelekom veya diğer internet servis sağlayıcıların verdiği modemlerden hangisini önerirsiniz?

• yazılım olarak ne işimiz olur hocam hiç eksikliğini hissettiniz mi sizin modemde

• Hız-snr ayarı olsaydı iyi olurdu. Sorun yok şu an. Snr 8-8.5 arası kopma filan yaşamadım. Havalar sıcak olmasına rağmen, cihazda öyle ısınma da görmedim. Hız testinde kablosuzda 90 üstünü çok rahat alıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.