Şimdi Ara

Vdsl e gecis islemi altyapi oldugu halde yapilmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayir eski kabin yok. Abonelegim ilk basladigi gunden beri yeni kabinden aliyorum interneti hat oraya bagli yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Blacksmith- - kullanıcısına yanıt
    eski kabin dediğin şunlar mı ?
    https://store.donanimhaber.com/66/93/91/669391cff4fcff7dfece5b12956ca1f2.png

300metre aşağımda tip7 kabin var ancak bunlar daha duruyor. Bunlar kaldırılınca mı aktif olacak vdsl ?
  • atomcu kullanıcısına yanıt
    Sizin altyapiniz maksimum ne kadar destekliyormus ogrenebildinizmi.

• Bagwell486 B kullanıcısına yanıt
    Evet ezki kabin onlar tip 7 ye bagli olmasi lazim binaya gelen hattin onlarin kaldirilmasi ile bir alakasi yok.

• Bagwell486 B kullanıcısına yanıt
    Telefon hattı genelde en yakın kabine bağlanır, eğer eski tip kabinlere bağlı iseniz VDSL desteklemeyebilir.
    Bende eski kabine bağlıyım ama alıyorum vdsl2 hizmeti sorun yok.

• serkansezer S kullanıcısına yanıt
    Vodafone 81 diyor. Ayrıca ekiplerle konuştum. 75 alırsın dediler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Komşu'nun sabit telefon numarası ile fix net'ten alt yapı sorguladığım da vdsl2 çıkıyor. Ancak henüz aktif değil dolap.
  • Cumartesi gunu 45 megabit vdsl destegi var dedi mh, yine gecis baslattik hipernete bugun tekrar iptal edildi. Sebep vdsl destegi olmamasiymis. 2 gun once olan sey bugun yokmus ilginc. Mukemmel otesi bir firma ttnet yasadiklari kafayi nasil yasiyorlarsa ben de aynisindan istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkansezer -- 10 Nisan 2017; 12:56:44 >
  • modeme girip hat değerlerini yazarmısın
  • Hat degerleri bu sekilde

Vdsl e gecis islemi altyapi oldugu halde yapilmiyor

Vdsl destekli tip 7 kabinden internet aliyorum. Mesafe ort. 300 metre. Sorun 128 sikayet olusturmama ragmen giderilmedi. Bina yeni.

• Fixneti aradim hattiniz outdoor calisiyor diyor. Saha dolabına bağlı fakat saha dolabıbı es gecip direk santrale yonlendirildigi icin bu sekilde oluyormus tahminen dedigine gore. 46 megabit vdsl destegi gozukuyor fixnet sisteminde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkansezer -- 11 Nisan 2017; 16:52:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkansezer

Hat degerleri bu sekilde

Vdsl e gecis islemi altyapi oldugu halde yapilmiyor

Vdsl destekli tip 7 kabinden internet aliyorum. Mesafe ort. 300 metre. Sorun 128 sikayet olusturmama ragmen giderilmedi. Bina yeni.

hat zayıflaması 42 demek santral ile aranda 3-4 km var demek fakat sen 300 mt dediğine göre hattında fiziksel olarak sorun var

• Benim anlatmak istedigim hattin saha dolabina bagli olmasina ragmen sd yi es gecerek direk santralemi bagli olmasidan kaynaklaniyor bu sorun. Bu mumkunmu. Bu konuda emin olmak istiyorum yalnizca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkansezer -- 12 Nisan 2017; 19:59:33 >
  • serkansezer S kullanıcısına yanıt
    o hat zayıflaması ile 1MBps alırsın turk telekom planmaya gidin sorun derim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.