Bildirim
Vayne Pentakill Tr Elmas Adc

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kardeş bu sensin zaten neden başkasıymış gibi paylaştın -
Ne var bunda? Mekanik yok ki overfed vayne.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ne şimdi bro ? 16-4 vayne var ortada mekanik yok birşey yok sadece teq var neyin videosu şimdi bu ? -
Güzel kite yapmışsın tebrikler. -
tabi la 2v5 fighta tek stunla düsebilcek durundayken sadece farenin sağ tuşa basarak kestim ztn
https://www.youtube.com/watch?v=G44yTuy1ROw sen şu videoyada mekanik yok diye laf edersin neticede pentayla 16 3 olmadan önce 11 3 lik bir vayne ve 5 kişinin içinden 2 kişi ölene kdr kimsenin takmadığı bir vayne ve leesinin tek yediği bi video -
bro kite yavas yapiyosun mausun sağ tuşuyla mı yapiyosun sadece
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
a + left click genelde dotadan kalma bi alışkanlık a ile atak yapmak -
hmm ben a ve sağ tık yapıyorum fakat en yakındakine vuruyor minyonlar felan varsa sadece sağ tıkla yapıyorum biraz karmaşık bu kite
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
el alışkanlığı tamamen a la random bi yere tıklarsan dediğin gibi en yakındaki hedefe atak yapar ama a ile hedefe tıklayıp yaparsan istediğin hedefe vurursun -
hmm
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X