Şimdi Ara

Vayne'in Çok Güçlü Olduğunu Neden Kabul Etmiyorsunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
179
Cevap
0
Favori
3.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    olley be rekkles, tlden atılan fabby falan spamlamaya başlamışlar rekkles heralde regional qualifiers'da spamlayacak main çarda oynuyor herkez görsün wayen kitlicem diye.Jinx son 3 patchdir 5-6 kere oynandı şimdi oynanmazken bi anda her el jinx ne alaka jinx'in oynanmama sebebi ultisinin tek atmaması mı yoksa metadaki diğer adc'lerin daha etkili olmasımıydı.Ayrıca bu sene regular season'da kogmaw latede çok güçlü olmasına rağmen %27 winrate,jinx %10.Şu anki meta %70 early game'e bakıyor ve görüyoruz ki jhin,lucian,tristana gibi herolar oyun başındada hasar olsun,tower almak olsun güçlüler.Kogmaw ise rezil durumda vuramayan bir kogmaw olduktan sonra ne ejder alabilirsin ne kule ayrıca laneswap kalktığı için şuan için kogmaw ve jinx gibi herolar lanede çok zorlanıyor.2 side güçlü fakat ashe,sivir,cait,tristana,lucian varken daha az seçilecektirler.
    Bu arada bu sene 3-4 farklı hesapda toplam 100 kere oynamışımdır baya spamlamışım heralde 800k olmuştur

• Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    İyi de menzil derken bahsettiği şey bu yani insanların. Yani savaşa katılması bazen zor. Ben zaten ADsi düşük veya vurduğunu ölmüyor demiyorum. Zaten ultisinden falan AD kazanmazsa anlamı yok. Vurduğunu oldurebilmeli çünkü hasar vurmak için kesinlikle 550 menzil içine girmesi lazim ve aoe yok. Anlatabildim mi mantığı?

Hasaf vurmak için risk alan bir şampiyon ve tek hedefli hasarı var. O yüzden vurduğunu öldurmeli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    Turnuva oyuncularini ornek verip kompozisyonla vayne'in ne alakasi var yazmak icin ne tur hap atiyorsunuz merak ediyorum

Jinx bu pozisyon sonrasinda r nerfi yemisti ve bu yamayla eski haline getirildi:
    https://m.youtube.com/watch?v=gYNvO7HB9wE

Ashe,cait gibi herolarin metaya girmesinin sebebi luci,tris,jinxin yedigi nerfler sayesinde oldu,sezon basindaki reworklerde gelince bunlar one cikti.Sanirim sen trisin ejderi duvari arkasindan kestigini hatirlamiyorsundur bile.
    Su an jhin ashe nerfleri gelecek ve muhtemelen turnuvalarda jinx tris oynanmaya baslayacaktir.Uzun zamandir turnuvalarda Jhin sivir ashe izliyorduk.
    Muhtemelen bu dunya kupasinda da vayne picklenmeyecek ya da nadir alinacak cunku kompozisyonlara uymuyor ve bu turnuvalarda kompozisyon onemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicksiz1i

Turnuva oyuncularini ornek verip kompozisyonla vayne'in ne alakasi var yazmak icin ne tur hap atiyorsunuz merak ediyorum

Jinx bu pozisyon sonrasinda r nerfi yemisti ve bu yamayla eski haline getirildi:
    https://m.youtube.com/watch?v=gYNvO7HB9wE

Ashe,cait gibi herolarin metaya girmesinin sebebi luci,tris,jinxin yedigi nerfler sayesinde oldu,sezon basindaki reworklerde gelince bunlar one cikti.Sanirim sen trisin ejderi duvari arkasindan kestigini hatirlamiyorsundur bile.
    Su an jhin ashe nerfleri gelecek ve muhtemelen turnuvalarda jinx tris oynanmaya baslayacaktir.Uzun zamandir turnuvalarda Jhin sivir ashe izliyorduk.
    Muhtemelen bu dunya kupasinda da vayne picklenmeyecek ya da nadir alinacak cunku kompozisyonlara uymuyor ve bu turnuvalarda kompozisyon onemli.

Tristana çok güçlü zaten e-r burst çok fazla bencede seçilecek yakında

• Nicksiz1i N kullanıcısına yanıt
    Anlamadan yorum yazmaya örnek.Kompozisyonla ne alakası var derken sen zor durumdaysan her türlü o Vayne seçimini yaparsın geçmişte birçok örneği var ayrıca ki Uzi, Bang, Rekkles, Deft, Sneaky gibi oyuncular varken Vayne seçiminin gelmeyeceğini iddia etmek de ayrı bir saçmalık.Eee tabi Jinxi op yaparsan o Vayne seçimi gelmez.

Ashe, Cait metaya girmesinin sebebini aynısı olarak yazdım niye tekrar ettin anlamadım? O nerf yiyorsa diğeri metaya giriyor diyorsun eee o zaman Jinx buff alınca diğerinin metaya girmesi engelleniyor? Cidden az düşünsen yorumundaki mantık hatasını anlayacaksın ama nerdeee.

Sen şimdi bana burda şampiyonların op olduğu durumdaki kitlerini savunup zaten dengeli haldeyken aldığı buffları mı savunuyorsun? O zaman Kassadine eski rangeini verelim ne dersin?

Sen diğer adcleri nerflemişken Jinxi bufflarsan o Vayne seçimi OLMAZ! Bunu anlamak bu kadar zor değil.Riot neden Lulu buffları getirmeye çalışıyor sanıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 1 Eylül 2016; 13:16:11 >

• Cloudz0m kullanıcısına yanıt
    İyi de o rangein önemi Vayne için early gamei ifade ediyor.Late gamede her şampiyonun yapacağı şeyler farklı ki Vayne o late game ve yetenek seti ile iyi menzile ihtiyaç duymuyor.Bizim menzilden kastımız early gamede koridordaki durumu.Hasar vururken risk alan bir şampiyon mu? Böyle kitelama yeteneği varken risk falan demeyin bari alıyorsa da çok küçük bir risktir o.
  • Doubleimp kullanıcısına yanıt
    Yani sen şimdi bu sitede bütün oyuncuların her hesabının olduğunu mu düşünüyorsun? Rushın Koredeki hesabı yok mesela? ki ben Vaynein spamlandığını biliyorum senin yorumuna dayalı olarak yorumumu değiştirecek değilim.İşte kendin de ifade ediyorsun zaten ama sen kendi main şampiyonunu gömeceksin ki yetenek setinin güçlü olduğu farkedilmesin değil mi? Burda adc metası değil diyen sen değil miydin? Ne oldu döndün. Evet diğer adcler güçlü olduğu için oynandı fakat Jinx asla güçsüz değildi ki aldığı son gereksiz ulti buffıyla beraber daha kolay snowball olabiliyor ve broken duruma geldi.Kog mawın turnuva kazanma oranıyla gücünü kıyaslayamazsın.En büyük hata bu! Güçsüz takımlar seçip güçlü takıma karşı oynuyorsa ve yeniliyorsa bu bir gösterge değildir.Lucian oyun başında iyi olsun aldığı bir çok nerfle beraber etkisi çok düştü.İstediğin kadar iddia et burda Lucian lv 11den sonrasını zor görür.Jhin ağır nerfler yedi hala PBE de nerf alacak.Sivir ağır nerf aldı.Ashe nerf aldı yine.

Bu durumda Jinx buff alırsa ne olur? Zaten dengeli bir şampiyonken metaya girer ve Vayne gibi şampiyonların metaya girmesi önlenir... En azından bunu anlayabileceğini umuyorum.Tristananın early hasarı Vayne gibi nerdeyse ki hatta daha düşük diyebilirim.En azından Vayne de true damage var Trisin earlysinde o bile yok.Early game bakan meta bitti.6.17yle beraber senin dediğin durum geçerli değil.Lulu supportun bufflanmasının sebebi de bu.Artık late game adcleri öne çıkacak.Kog maw şu aralar asla rezil durumda değil.Kogmawın earlysinin çok daha rezil durumda olduğu zamanlar vardı.Kogmaw şu aralar lanede bile sıkıntı çekmiyor ki 2-3 Kogmaw maçı izleseydin anlardın.Sadece doğru şampiyonlar lazım Kogmawın yanına.

Şu sıralar ne Kogmaw ne de Jinx.İkisi de lanede zorlanmıyor.Lucian ve Sivir nerfleriyle bu belli oldu zaten.Riot amacını belli etti.Senin o bahsettiğin adclerin dönemi bitti hala bana Ashe, Sivir, Lucian diyorsun.Trisin de Vayneden bir farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 1 Eylül 2016; 13:28:29 >

• Vayne'e op dersen tabiki gerek mantık hataları,gerek saçma sebepler olsun umursamadan savunacaklar çünkü popüler bir şampiyon.Şu an 19.47% pick rate ile en popüler 5. hero.Vayne hariç hiç bir adc overfed değilse üstüne atlayan tankı/suikastçiyi kesemez.Ki buda onu unique(özel) bir adc yapıyor.Turnuvalarda Jinx daha iyi bir seçim olabilir ama bu Vayne'i dengeli yapmaz o Q'suna gelen bufflardan sonra.Ama sen gel bunu konudaki wayen mainlere anlat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 1 Eylül 2016; 13:30:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

İyi de o rangein önemi Vayne için early gamei ifade ediyor.Late gamede her şampiyonun yapacağı şeyler farklı ki Vayne o late game ve yetenek seti ile iyi menzile ihtiyaç duymuyor.Bizim menzilden kastımız early gamede koridordaki durumu.Hasar vururken risk alan bir şampiyon mu? Böyle kitelama yeteneği varken risk falan demeyin bari alıyorsa da çok küçük bir risktir o.

Ya kardeşim ben Vayne güçsüz falan demiyorum ki. Neden benim dediklerimi bir türlü kavrayamadın anlamadım. Ben artı ve eksi yönlerini söylüyorum. Yetenek seti iyi, karşıda 2 tank olduğu zaman çok güzel kite da atar eder. Tane tane adamları da kesersin kaçarsın da. Ama karambolde sıkıntı işte. Lucian ulti attığında mı daha çok riskte Vayne düz vuruş yaparken mi? Hani anlatmaya çalıştığım şey bu. Düz vuruş yapmak bazen riskli, bu durumdan dolayı da rakibi itebildiği, takla atıp çok mobil olabildiği bir skill setine sahip. Sadece late değil, sadece early de değil. Menzil her zaman sıkıntıdır. Bitti. Ama Vayne'in menzilli skill i olmaması eksiğini kapatacak taklası falan var işte yani bitti bu kadar. Her şampiyonun güçlü olduğu yanlar var, Vayne ekstra olarak TR'de fazladan 27 AD kazanıyormuş XD. Yani bu forum niye böyle bilmiyorum ama konuyu nasıl bu kadar uzatıyorsunuz gerçekten tebrik edilesi :D.

• Vayne hiç oynayamam, bence şuan full buildde adc ler vs atsa olay Ashe in Q açmasına bakar.

• quote:

Yani sen şimdi bu sitede bütün oyuncuların her hesabının olduğunu mu düşünüyorsun? Rushın Koredeki hesabı yok mesela? ki ben Vaynein spamlandığını biliyorum senin yorumuna dayalı olarak yorumumu değiştirecek değilim.İşte kendin de ifade ediyorsun zaten ama sen kendi main şampiyonunu gömeceksin ki yetenek setinin güçlü olduğu farkedilmesin değil mi? Burda adc metası değil diyen sen değil miydin? Ne oldu döndün. Evet diğer adcler güçlü olduğu için oynandı fakat Jinx asla güçsüz değildi ki aldığı son gereksiz ulti buffıyla beraber daha kolay snowball olabiliyor ve broken duruma geldi.Kog mawın turnuva kazanma oranıyla gücünü kıyaslayamazsın.En büyük hata bu! Güçsüz takımlar seçip güçlü takıma karşı oynuyorsa ve yeniliyorsa bu bir gösterge değildir.Lucian oyun başında iyi olsun aldığı bir çok nerfle beraber etkisi çok düştü.İstediğin kadar iddia et burda Lucian lv 11den sonrasını zor görür.Jhin ağır nerfler yedi hala PBE de nerf alacak.Sivir ağır nerf aldı.Ashe nerf aldı yine.

Bu durumda Jinx buff alırsa ne olur? Zaten dengeli bir şampiyonken metaya girer ve Vayne gibi şampiyonların metaya girmesi önlenir... En azından bunu anlayabileceğini umuyorum.Tristananın early hasarı Vayne gibi nerdeyse ki hatta daha düşük diyebilirim.En azından Vayne de true damage var Trisin earlysinde o bile yok.Early game bakan meta bitti.6.17yle beraber senin dediğin durum geçerli değil.Lulu supportun bufflanmasının sebebi de bu.Artık late game adcleri öne çıkacak.Kog maw şu aralar asla rezil durumda değil.Kogmawın earlysinin çok daha rezil durumda olduğu zamanlar vardı.Kogmaw şu aralar lanede bile sıkıntı çekmiyor ki 2-3 Kogmaw maçı izleseydin anlardın.Sadece doğru şampiyonlar lazım Kogmawın yanına.

Şu sıralar ne Kogmaw ne de Jinx.İkisi de lanede zorlanmıyor.Lucian ve Sivir nerfleriyle bu belli oldu zaten.Riot amacını belli etti.Senin o bahsettiğin adclerin dönemi bitti hala bana Ashe, Sivir, Lucian diyorsun.Trisin de Vayneden bir farkı yok.

+ ben vayne çöp diyince güçlü olduğu farkedilmeyecek ha
    + ben adc metası demedim zaten ne saçmalıyon
    muteliyorum aga 0 oyun bilgisi boşuna cevap veremem sana bb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doubleimp -- 1 Eylül 2016; 14:00:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FNC Jax

quote:

Orijinalden alıntı: kek2

Menzili kisa muhahaha

menzili 550 ve oyundaki adclerin %90 nın menzili 550. cait 650 ashe -varus 600 .kog 700.tris600küsür 18lvlde. hatta sivirin bile 525 range olması lazım

Nasil %90 sonucunu buldun yazarmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Cloudz0m

quote:

Ya kardeşim ben Vayne güçsüz falan demiyorum ki. Neden benim dediklerimi bir türlü kavrayamadın anlamadım. Ben artı ve eksi yönlerini söylüyorum. Yetenek seti iyi, karşıda 2 tank olduğu zaman çok güzel kite da atar eder. Tane tane adamları da kesersin kaçarsın da. Ama karambolde sıkıntı işte. Lucian ulti attığında mı daha çok riskte Vayne düz vuruş yaparken mi? Hani anlatmaya çalıştığım şey bu. Düz vuruş yapmak bazen riskli, bu durumdan dolayı da rakibi itebildiği, takla atıp çok mobil olabildiği bir skill setine sahip. Sadece late değil, sadece early de değil. Menzil her zaman sıkıntıdır. Bitti. Ama Vayne'in menzilli skill i olmaması eksiğini kapatacak taklası falan var işte yani bitti bu kadar. Her şampiyonun güçlü olduğu yanlar var, Vayne ekstra olarak TR'de fazladan 27 AD kazanıyormuş XD. Yani bu forum niye böyle bilmiyorum ama konuyu nasıl bu kadar uzatıyorsunuz gerçekten tebrik edilesi :D.

Ben de Vayne güçsüz dediğimi hatırlamıyorum ya da senin Vayne güçsüz dediğini söylediğimi hatırlamıyorum.Artı ve eksi yönlerini söyleyebilirsin de ben Vaynein menzili konusunda konuşuyorum ve düşük değil bunu herkes biliyor.Menzilinin normal olması kısa olduğu anlamına gelmiyor.Vayne görünmez bir şekilde ulti atarken riskte olduğunu mu söylüyorsun? Üstelik full buildde yanında maalesef pembe taşıyamıyorsun Riotun görüş konusunda yaptığı en büyük yanlış bu sadece kırmızı arayıcı mercekle nerede olduğuna dair fikrin olabilir.İşte senin dediğin mobil olma durumu Vaynein riskini çok aza indiriyor.Kogmaw bu yüzden oto atak yaparken daha fazla riskte diyebiliriz.Yani Vaynei hep mobil olan adclerle karşılaştırmışsın da niye Ashe ile Jhin ile karşılaştırmadın onu anlamadım? Bir şeyi doğru şekilde anlatmak istiyorsun istisna şeylerle karşılaştırmayacaksın yanlış tarafı bu.Genel olarak yorum yapılamaz burdan yola çıkılarak.

• Doubleimp kullanıcısına yanıt
    Hadi tamam mutele hadi senin olmayan oyun bilgine kalmadık.Görüş bulamayınca ya da biri aksini iddia edince kaçacak kadar oyundan haberin yok.Benle tartışmak için kendi şampiyonun hakkında bile gerekli bilgiye ulaş.Meta konusunda söylüyorum bunu eğer bilgin yoksa zaten anca muteleyip uzaklaşabilirsin.

Ben adc metası demedim diyip nerdeyse bütün adclerin iyi olduğunu söyleyen benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 1 Eylül 2016; 14:01:35 >
  • İkiyüzlülüğe bak sen yeri gelince burda Vayne Jax ile 1v1 yapabilen tek şampiyon derler yeri gelince de Vaynein yetenek seti normal bu yüzden seçilmeyecek adc.Koçlar bile diyor Vayne iyi durumda değil.Vaynein iyi durumda olmamasıyla yetenek setinin alakası yok.

Demekki yetenek seti fazla yüklüymüş değil mi?
    anlamazlar aga bunlar tabularını yıkamıyorlar.Tek bildikleri ağlamak klasik tr d5leri
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cloudz0m

quote:

Ben de Vayne güçsüz dediğimi hatırlamıyorum ya da senin Vayne güçsüz dediğini söylediğimi hatırlamıyorum.Artı ve eksi yönlerini söyleyebilirsin de ben Vaynein menzili konusunda konuşuyorum ve düşük değil bunu herkes biliyor.Menzilinin normal olması kısa olduğu anlamına gelmiyor.Vayne görünmez bir şekilde ulti atarken riskte olduğunu mu söylüyorsun? Üstelik full buildde yanında maalesef pembe taşıyamıyorsun Riotun görüş konusunda yaptığı en büyük yanlış bu sadece kırmızı arayıcı mercekle nerede olduğuna dair fikrin olabilir.İşte senin dediğin mobil olma durumu Vaynein riskini çok aza indiriyor.Kogmaw bu yüzden oto atak yaparken daha fazla riskte diyebiliriz.Yani Vaynei hep mobil olan adclerle karşılaştırmışsın da niye Ashe ile Jhin ile karşılaştırmadın onu anlamadım? Bir şeyi doğru şekilde anlatmak istiyorsun istisna şeylerle karşılaştırmayacaksın yanlış tarafı bu.Genel olarak yorum yapılamaz burdan yola çıkılarak.

Aga şaka mısın sen nasıl mobil ADC'ler ile karşılaştırdım? Oyunda toplasan 3 tane mobil ADC var zaten kardeşim? Sana attığım ilk mesajımda MF var, Ashe var. Jhin zaten yan ekrandan vuruyor o kat kat daha avantajlı adamın savaş girmesine bile gerek yok hasar vermek için. Ne kadar uzaktan hasar verirsen o kadar avantajlısındır bu kadar basit. Kog'Maw 710 range ile tararken tabii ki de daha güvende.

Vayne'in menzili de düşük abi işte anlayın yeter. Burada düz vuruş menzilinden bahsetmiyorum. Menzil deyince aklınıza sadece bu gelmesin. KogMaw 710 ile belki öndeki tankı atlayıp arkadaki squishy targetı indirebilir, ama Vayne erite erite gitmek zorunda. O yüzden de sağlam vuruyor zaten. Şu menzil denince düz vuruşu düşünmeyin sadece azcık kurnazlık olsun aklınızda. Oyundaki ADC'lerin 90%'ı 550. Sivir Lucian'ınki düşük, Trist-Cait-Ashe'inki de fazla 550'den. Kimse burada Lol'e yeni başlamış değil. Yani Vayne'in menzili düşük denildiğinde o adam sadece düz vuruş menzilini kastediyorsa eziktir, lowdur. Vayne'in menzili düşük denildiğinde dinleyen kişi sadece düz vuruş menzilini anlıyorsa eziktir, lowdur. İnsanları çileden çıkartıyorsunuz.

Vayne'in menzili düşük düşük. Düz vuruşunun menzilini arttırmak için bir steroidi olmadığı gibi, düz vuruş yapmaktan başka hasar kaynağı da yok. Bu kadar. Ben AFK bu konudan.

Lucian? Mobil değil mi? Lucian ile karşılaştırdın işte.Üstüne Lucian ultisi ile Vaynein oto atağını karşılaştırdın.Bu en büyük hata.Yani bir şampiyonun ultisi ile diğer şampiyonun oto atağını karşılaştırıp şu şundan fazla risk içeriyor demek...
    İlk mesajı bırak ben sana son mesaj üzerinden cevap veriyorum.İlk mesajının cevabını zaten ondan sonraki mesajda verdim.Şimdi tekrar oraya dönme.Jhinin o kadar nerf aldığını bilmiyor musun yoksa şaka mısın? Jhinin kiti overloaded dı zaten ve üst üste nerfler aldı ki AS'i olmayan bir adcnin yüksek hasar vermesi normaldir.Ne kadar uzaktan verirsen avantajlı falan değilsin.Uzaktan vuran adclerinde mobil olma gibi bir şansı yok göz ardı ettiğin çok nokta var.Kog maw 710 range ile tararken yanına Lulu, Karma gibi supportlar almak zorunda yani güvende olduğu bir durum yok.Yanındaki şampiyonlarla alakalı bu.Vayne için de yanına aynı şampiyonlar verirsen aynı durum olur.Lucian-Lulu 2lisini çabuk unutuyorsunuz galiba.Lucian da menzil olarak çok düşük ama Lulu ile gayet güvende acaba niçin?

Vaynein menzili düşük falan değil anlayın falan deme.Her şey ortada istatistikler ortada menzili ortada.2-3 yüksek menzilli adcyi örnek verip düşük deme.Vaynein menzili normal de, diğer çoğu adc ile aynı de anlarım da düşük deme.Bak yine tek adc Kogmawı örnek veriyorsun ama Kogmawın rangeini örnek verirken mobil olma durumunu örnek vermiyorsun yine istisnai durum ortaya çıkıyor.Her şey o kadar basit değil Kogmawı yakaladığın an işi biter.Avantajlarını konuşurken dezavantajlarını da konuşacaksın yok öyle Vaynein menzili düşük onunki büyük şu öyle bu böyle.Menzil denince lanedeki durumunu ve çoğu adcye göre olan durumunu düşününce Vaynein menzili düşük değil.Anlayın bunu zor değil.

Varusun, Sivirin, Lucianın, Ezrealin, Dravenın, Corkinin, Mfnin rangelerini bana bi yazsana.Tristananın bile base rangei 550 ki gittikçe artıyor.Bak demek ki Vayne bunlarla (Varustan 25 range az) aynı menzile sahipmiş ki menzili düşük falan değilmiş.Normalmiş anladın mı?

Vaynein menzili düşük değil.Aşırı menzile sahip şampiyonlarla karşılaştırıp düşük deme komik oluyorsun.Ki ben buraya daha Gravesi, Urgotu, Quinni eklemiyorum sana haksızlık yapmak için onların da menzili Vayneden düşük.

Bırak da Caitin, Kogmawın (wsu ile), Trisin (pasifi ile), Twitchin daha yüksek menzili olsun.Utanmıyorlar da 4 adc Vayneden fazla menzile sahip diye Vaynein menzili kısa oluyor.

Edit;Unutmuşum Kalistayı da ekleyim.Kalistanın da rangei 550 yani Vayne ile aynı.Burdan yola çıkarak Vaynein menzili bir çok adc ile aynı ve düşük değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 1 Eylül 2016; 15:05:49 >

• Klasik D5 diyen adam da D2den yükseğini görememiş biri ki D5 değilim.Aynen haydi koçlarına Vaynei soracağına Sezon 6 ne metasıymış git onu sor.
  • quote:

Lucian? Mobil değil mi? Lucian ile karşılaştırdın işte.Üstüne Lucian ultisi ile Vaynein oto atağını karşılaştırdın.Bu en büyük hata.Yani bir şampiyonun ultisi ile diğer şampiyonun oto atağını karşılaştırıp şu şundan fazla risk içeriyor demek...
    İlk mesajı bırak ben sana son mesaj üzerinden cevap veriyorum.İlk mesajının cevabını zaten ondan sonraki mesajda verdim.Şimdi tekrar oraya dönme.Jhinin o kadar nerf aldığını bilmiyor musun yoksa şaka mısın? Jhinin kiti overloaded dı zaten ve üst üste nerfler aldı ki AS'i olmayan bir adcnin yüksek hasar vermesi normaldir.Ne kadar uzaktan verirsen avantajlı falan değilsin.Uzaktan vuran adclerinde mobil olma gibi bir şansı yok göz ardı ettiğin çok nokta var.Kog maw 710 range ile tararken yanına Lulu, Karma gibi supportlar almak zorunda yani güvende olduğu bir durum yok.Yanındaki şampiyonlarla alakalı bu.Vayne için de yanına aynı şampiyonlar verirsen aynı durum olur.Lucian-Lulu 2lisini çabuk unutuyorsunuz galiba.Lucian da menzil olarak çok düşük ama Lulu ile gayet güvende acaba niçin?

Vaynein menzili düşük falan değil anlayın falan deme.Her şey ortada istatistikler ortada menzili ortada.2-3 yüksek menzilli adcyi örnek verip düşük deme.Vaynein menzili normal de, diğer çoğu adc ile aynı de anlarım da düşük deme.Bak yine tek adc Kogmawı örnek veriyorsun ama Kogmawın rangeini örnek verirken mobil olma durumunu örnek vermiyorsun yine istisnai durum ortaya çıkıyor.Her şey o kadar basit değil Kogmawı yakaladığın an işi biter.Avantajlarını konuşurken dezavantajlarını da konuşacaksın yok öyle Vaynein menzili düşük onunki büyük şu öyle bu böyle.Menzil denince lanedeki durumunu ve çoğu adcye göre olan durumunu düşününce Vaynein menzili düşük değil.Anlayın bunu zor değil.

Varusun, Sivirin, Lucianın, Ezrealin, Dravenın, Corkinin, Mfnin rangelerini bana bi yazsana.Tristananın bile base rangei 550 ki gittikçe artıyor.Bak demek ki Vayne bunlarla (Varustan 25 range az) aynı menzile sahipmiş ki menzili düşük falan değilmiş.Normalmiş anladın mı?

Vaynein menzili düşük değil.Aşırı menzile sahip şampiyonlarla karşılaştırıp düşük deme komik oluyorsun.Ki ben buraya daha Gravesi, Urgotu, Quinni eklemiyorum sana haksızlık yapmak için onların da menzili Vayneden düşük.

Bırak da Caitin, Kogmawın (wsu ile), Trisin (pasifi ile), Twitchin daha yüksek menzili olsun.Utanmıyorlar da 4 adc Vayneden fazla menzile sahip diye Vaynein menzili kısa oluyor.

Hocam özelden Skype atarsan iyi olur çünkü sen beni yanlış anlıyorsun ve sana bir anda cevap verip seni düzeltmem lazım. Lucian'ın ultisi ile Vayne'in düz vuruşunu karşılaştırmıyorum. Lucian 500 menzilli ama ultisi var uzun menzilli, Vayne'in her zaman düz vuruş yapması gerekiyor diyorum.

4 tane ADC vermiyorum, zaten kendim diyorum 90%'ının rangei 550 diye. İstisnai ADC vermiyorum. KogMaw'ın base range i 500 zaten. Ama 710 olabiliyor. Corki'nin 550 range, ama ultisi var q su var düz vuruşundan daha uzağa giden. Graves, Quinn ve Urgot ADC değildir, ama buna rağmen Graves'in ultisi, Quinn'in q su, Urgot'un da E+Q kombosu var. Bak kardeşim 4 ADC daha yüksek falan değil. Olay sadece düz vuruş da değil anladın? Skilleri de katıyorum. BAk Allah rızası için, at bana Skype'ı özelden, seninle anlaşalım. Zaten aynı şeyleri söylüyoruz ama benim dediklerimi umursamıyorsun, dediklerin eksik kalıyor. Bana cevap vermiyorsun bile. Her ADC için tek tek konuşacağız bak yemin ettim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.