Eski hesabım da dahil olmak üzere 6 sene bu forumda takıldım çok kişiye yardımcı oldum çok kişiden yardım gördüm çok troll gördüm içlerinden yaratıcı olup kahkaha attıran da vardı mimik oynatmayan da forumun efsaneleri vardı şu an çoğunun ismini hatırlamıyorum ama çoğunu sizler bilmezsiniz uruk hai ve Hep lys kasan adam vardı belki onları bilirsiniz uruk geçen sene 5.kez tıp için hazırlanmıştı da yine kıl payı kaçırmışı umarım bu sene yerleşmiştir çok iyi bir insandı En son geçen sene girdim bu foruma forumdaşlarla sabahlara kadar sonuçların açıklanmasını bekledik sonra tercihler yerleştime falan derken koca bir 6 yıl noktaladı benim için 9.sınfıta başlamıştım 2 kere de mezuna kaldım ve geçen sene bir gün son kez girdim foruma Neyse geçen sene tıp fakültesine yerleştim bu sene 2 olduk bu sıralar aklıma esti acaba forum ne alemde diye bugün girip baktım da pek bir şey değişmemiş yine eski heyecan yine bitmek bilmeyen bekleyiş ve yine troller bütün bunlarla bu forumu ne kadar özlediğimi fark ettim Yurtlar başvuruları hakkında yardım almak için biraz daha buralardayım ben de sizin gibi sonuçları bekliyorum çünkü aynı gün yurt başvuruları başlayacak çıkar mı çıkmaz mı nolur diye.sizin de sormak istediğiniz bir şey olursa süreçlerle ilgili elinden geldiğince yardımcı olurum Not:bu geceden itibaren nöbete başlayın:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |