Şimdi Ara

VATANSIZ ŞEREFSİZLER!!!!!!!!!!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
0
Favori
2.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kürtler genelleme yapmayın diyoda bitanesi cikipta bu bayrak yakma olayını kınadımı.ciksin bitane kurt apo serefsizine kufur etsinde goreyim.hadi ne kadar samimisiniz gorelim kurt vatandaslarımız.

BAYRAGA UZANAN ELLER KIRILSIN
  • valla ii sölemişsin bikaç sert kelimede ben eklemek isterdim ama ben kürtü böle tanımadım bunlar o insanlar diil bunlar serefsiz köpek yok edilmesi gereken asalaklar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

KÖY YAKMAMIIIII?????

AL işte...

ASKER YAKTI DİMİ KÖYLERİ....

KENDİLERİ ETTİLER KENDİLER BULDULAR....

Ulan TRAKYADA ÖYLE KÖYLER VARKİ, kış vurdumu adamların buğdaylar telef, herşey telef, adamlar AÇ AÇ!!!
    Bu adamlar niye ayaklanmıyor...

TERÖRÜ BABAM MI GETİRDİ ORAYA...
    BİZ BUNLARA ÖĞRETMEN GETİRİYORUZ ÇOK BİLE:...
    ZATEN ELEKTRİĞİ KAÇAK KULLANIRLAR VERGİ VERMEZLER ,HİZMET ALIRLAR...
    BİRDE HAK TA ÖZGÜRLÜK TE...
    ÖLDÜRDÜKLERİ TÜRKLERİN HAKKINI VERSİNLER ÖNCE....
    Bu iş eğitimle falan olmaz, adam ünivrsite okuyor memleket parasıyla daha bir BÖLÜCÜ oluyor...
    Aha İstanbuldakilere bakın, ESENYURT, terör hırsızlık kapkaç pislik yatağı....
    Yok hocam, dialog mialog, kardeşlik mardeşlik bunlar traş...
    Herkes HADDİNİ BİLECEK!!!!

ŞİMDİ, O KÖYLERİ DEVLET YAKMADIYSA NEDEN AİHM DE BİR ÇOĞUNDA DOSTANE ÇÖZÜM YOLUNA GİRDİ(YANİ OLAYI KABUL EDİP TAZMİNAT ÖDEDİ).ŞİMDİ BU KONUDA TARTIŞMAYA BİLE GİRMİYORUM.ÇÜNKÜ MANTIKLI DÜŞÜNÜRESEK KÖYÜNÜ YAKAN BİR ÖRGÜTÜN BAYRAĞINI BU DENLİ SAVUMNAZ DEĞİL Mİ BİR İNSAN?
    BANA "ULAN" DİYE NİTELENDİRME YAPMA.BİRAZ SAYGILI OL.BEN BÖYLE Mİ YAZDIM.
    AYRICA TRAKYA ÖRNEĞİNİ NEDEN VERİYORSUN Kİ? SENCE BUGÜN KÜRT SORUNU EKONOMİDEN DOLAYI MI ÇIKIYOR? SENCE BU EYLEMLERE GİDEN KÜRTLER AÇ OLDUĞUNDAN DLAYI MI GİDİYOR? DEMOGOJİ YAPMAYALIM.BEN BURADA OBJEKTİF BAKMAYA ÇALIŞIYORUM AMA SEN TUTUP "ULAN ...." TARZINDA YAZIP OLAYI ÇARPITIYORSUN.SEN BENİM ÖNCEKİ YAZIMA HAK VERİP VERMEDİĞİNİ SÖYLE.NESİ KÖTÜ O YAZININ?
    ABİ SEN DE ZATEN BİR KÜRT DÜŞMANLIĞI VARMIŞ VE ANLADIĞIM KADARIYLA BU OLAY DA BUNLARI KUSMANA VESİLE OLMUŞ.
    ŞİMDİ ŞU LAF VARDIR "SUÇU TOPLUM HAZIRLAR,BİREY İŞLER".BURADAN ŞUNU ÇIKARMALIYIZ EĞER KAPKAÇ VS OLAYLAR OLUYORSA VE YA DİĞERLERİ BUNUN NEDEN BU DURUMA GELDİĞİNİ VE BUNU YAPAN İNSANLARIN NEYİ BUNLARA ZORLADIĞINA BAKMAK LAZIM.
    AYRICA KAPKAÇ,KAÇAK ELEKTRİK VE MAFYA GİBİ ŞEYLERİ SADECE KÜRTLERE YÜKLEMEK HİTLER MANTIĞIDIR VE ÇOK AMA ÇOK TEHLİKELİDİR.BU MANTIKTA OLAYLARI SAĞDUYUYLA VE YA ÇÖZÜM YOLUYLA ÇÖZMEK YOKTUR.ASALIM KESELİM EDEBİYATI YAYGINDIR.
    BU OLAYIN AYRICA PROVOKASYON OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.HATIRLARSANIZ HADEP İN BİR KURULTAYINDA DA BAYRAK İNDİRİLMİŞTİ.AMA DAHA SONRA YAPILAN ARAŞTIRAM VE SORUŞTURMALAR SONUCUNDA YAPAN KİŞİNİN HADEP LE BİR İLGİSİ OLMADIĞI GÖRÜLMÜŞTÜ.YANİ OLAY ÜLKEYİ KARANLIK BİR DÖNEME SOKMAK VE BU KAOSATAN PAY KAPMAK İSTEYEN RANT(JİTEMİDERİN DEVLET VS. ÇÜNKÜ DAHA SONRA GÖRÜLDÜ Kİ BU KURUMLAR ÇATIŞMALI DÖNEMDE EROİN GİBİ BİR SÜRÜ PİS İŞLERE BULAŞIP SINIRDAN BUNLARI GEÇİRMİŞTİR) ÇEVRELERİNİN İŞYİDİ.BU DA ÖYLE BİR ŞEY OLABİLİR.BUNDAN ÇOK DEĞİL 3 HAFTA ÖNCESİNDE DE MERSİN'DE ÜMİT GÖNÜLTAŞ İSİMLİ BİR KÜRT POLİS TARAFINDAN KURŞUNLANARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ VE KENTTE GERGİNLİK ÇIKMIŞTI( HA UNUTMADAN BU ÇOCUK BELKİ DE ONUN KARDEŞİ,AKRABASI VS DE OLABİLİR.YA DA BU OLAYDAN HINCINI ÇIKARMAK İSTEYEN BİR KÜRT.AMA YİNE DE OLAY YANLIŞTIR).ŞİMDİ DE BU OLAY.
    AYRICA FOTOGRAFLARA BAKALIM.ORADA GRUBUN DEĞİL SADECE BİR KAÇ ÇOCUĞUN BU OLAYI YAPMAYA ÇALIŞTIĞINI GÖRÜYORUZ.YANİ GENELLEME SON DERECE YERSİZDİR.
    AYRICA BEN DİYALOG,KARDEŞLİK GİBİ İNSANIN ORTAYA ÇIKARDIĞI BU MÜKEMMEL OLGULAR İÇİN "YOK HOCAM BUNLAR TRAŞ" DEMEYİ NASIL NİTELENDİRECEĞİMİ ŞAIRIYORUM.
    ÇÖZÜM KANDA,SİLAHTA DEĞİL;KERDEŞLİK VE DİYALOGDADIR.HERKESİ TEKRAR SAĞDUYULU OLMAYA ÇAĞIRIYORUM

• quote:

Orjinalden alıntı: Mediterraneanman

böyle vatanla bayrakla ilgili şeyler açmayın modlar siliyorlar........

Kardeş Böyle Yazıyı Silecek Mod beni sistemden atsın gam yemem.

Korkup Sesimizi Çıkarmayacakmıyız Yani...

Helal Sana Jesus.....

O Şerefsizleri Eski usullerle öldürmek lazım. Recm Etmeli Adi Vatan Hainlerini...
  • TELEVİZYONDA NEVRUZ "KUTLAMALARINDA" TONCA İNSANIN APO'NUN RESMİNİN BULUNDUĞU BEZ PARÇASINI SLOGANLAR EŞLİĞİNDE SALLADIKLARINDA İÇİMDEN SADECE ŞU GEÇTİ....
    BANA Bİ BAZUKA VERSİNLER VE DİREK ORTAYA NİŞAN ALIP ATEŞLEYEYİM.
    BİRDE ÜSTÜNE ÜSTLÜK O BAYRAĞA YAPILANLAR YOK MU..... KUDURTTU RESMEN BENİ....
    YA APONUN NEYİNİNİ SAVUNUYORSUNUZ...

BİR NEDENLE ANLARIM NİYE YAPTIKLARINI BU GÖSTERİLERİ O DA ŞU:
    BUNLAR TÜRK DÜŞMANIDIR, ATATÜRK DÜŞMANIDIR, MEHMET AKİF DÜŞMANIDIR, ŞEHİTLERİMİZİN DÜŞMANIDIR.... SİZİN DÜŞMANINIZDIR... BENİM DÜŞMANIMDIR...
    ASKERE Bİ GİDEYİM... SIRF BU NEDENLE ÖZELLİKLE DOĞUYA GİTMEYİ İSTİCEM........

SIRF NÜFUSLARINI ARTIRMAK İÇİN KADINLARI 10AR 15ER YUMURTLUYORLAR, VE BU NEDENLERLE NEREYE KAFANIZI ÇEVİRSENİZ VASIFSIZ EĞİTİMSİZ KIROLARLA KARŞILAŞIYORSUNUZ KİMİ CD SATIYOR YOLDA KİMİ TOMBALA ÇEKTİRİYOR KİMİ KAPKAÇ YAPIYOR.... YÜZ İFADELERİ ELE VERİYOR ZATEN NURSUZ NURSUZ....

OKADAR TOPA TUTTUKLARI ATATÜRK NELER YAPMIŞ ACABA BİRTANESİ DÜŞÜNDÜMÜ....
    ÖZ AMCAM ATATÜRKE OLUR OLMAZ ŞEYLER SÖYLEDİĞİ İÇİN ONU SİLDİM DEFTERDEN....

Gençliğinde kot pantolon giyememiş.
    Sevgilisinin elinden tutup hasılat rekorları kıran bir sinema filmine gidememiş... Padişah ona Trablusgarp Cephesi'nde görev verdiğinde, lüks uçak şirketinin, first class koltuğunda viskisini yudumlayarak görev yerine gidememiş...

Halkına bağımsızlık fikrini anlatabilmek için kortej eşliğinde Mercedes'lerle gezememiş Anadolu'yu... Kurtuluş hareketini başlatmak için 19 Mayıs'ta Samsun'a ayak basan ayağında spor ayakkabısı ya da kovboy çizmesi yokmuş... Kazandığı her savaştan sonra savaş sahasına fırlayıp moral veren mini etekli ponpon kızlar da yokmuş... Tarih kitaplarına bakılırsa, Yunanlıları ızmir'den denize döktükten sonra timsah yürüyüşü de yapmamışlar... Ülkesinde yapacağı devrimleri, unutmamak için not alacağı bir cep bilgisayarı olmadığı gibi, kendisine suikast girişiminde bulunacakları da cep telefonundan öğrenememiş! Atatürk için üzülüyorum. Dağ gibi adam, bir radyo programına faks çekemeden, İsmet Pasa için Safiye Ayla'dan bir istek parçası isteyemeden gitti ..

Lozan Zaferi'nden sonra veya Cumhuriyet'in ilanından sonra arabaya atlayıp sabahlara kadar korna çalıp, elinde bayraklarla sokaklarda tur atamadı.

Evinin balkonuna çıkıp, bir şarjör mermiyi havaya sıkamadı.

Sen kalk, dört kadınla evlenebileceğin bir dönemde dünyaya gel, sonra değerini bilmeyip tek kadınla evlilik sistemini getir. Aaaah ah... Çılgın diskolara gitmek, sabahlara kadar içip, içip rock yapmak, babasının mersedesini alıp söyle bir Emirgan turu çekmek dururken...

Bunları yapmadı Atatürk... Keyif çatmadı... Tüm hayatini ülkesinin kurtuluşuna ve uygarlaşmasına harcadı...

İŞTE ONUN İÇİN BÜYÜK ADAMDI ATATÜRK...HER FIRSAT ELINDE VARDI.
    O ISE SADECE BU MILLETIN BAGIMSIZLIGINI ISTEDI.

BÜTÜN SUÇU
    2 KADEH RAKI IÇMEKTI
    O KADAR.....

• tutturmuslar bir baris kardeslik diyalog laflari agizlarindan baska birsey cikmiyor o zaman ispatlayin kardesim bizde bilelim hangi taraftan oldugunuzu niye bir tane kurt vatandasi cikipta elinde Turk Bayragiyla bu alcakliktir bu hainliktir bunu yapan bizden degildir protesto ediyorum demiyor!!!!! baris kardeslik nutuklarindan once bunu bana bir acikla!!! SIYA provakosyan lafida hadeplilerin kullandigi bir laf bu provakasyon falan degildir bu acikca meydan okumaya kalkmaktir.Gelelim o hadep kongresinde bayragi indirenin kim olduguna hadeple alakasi yokmus!!!! kimden dinledin bu masali ayrica onlar sadece bir kisi degil gruptu ve hepside cezasini buldu kayseri karayolunda!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Siya

quote:

KÖY YAKMAMIIIII?????

AL işte...

Ulan TRAKYADA ÖYLE KÖYLER VARKİ, kış vurdumu adamların buğdaylar telef, herşey telef, adamlar AÇ AÇ!!!

Bu iş eğitimle falan olmaz, adam ünivrsite okuyor memleket parasıyla daha bir BÖLÜCÜ oluyor...

ŞİMDİ, O KÖYLERİ DEVLET YAKMADIYSA NEDEN AİHM DE BİR ÇOĞUNDA DOSTANE ÇÖZÜM YOLUNA GİRDİ(YANİ OLAYI KABUL EDİP TAZMİNAT ÖDEDİ).ŞİMDİ BU KONUDA TARTIŞMAYA BİLE GİRMİYORUM.ÇÜNKÜ MANTIKLI DÜŞÜNÜRESEK KÖYÜNÜ YAKAN BİR ÖRGÜTÜN BAYRAĞINI BU DENLİ SAVUMNAZ DEĞİL Mİ BİR İNSAN?
    AYRICA TRAKYA ÖRNEĞİNİ NEDEN VERİYORSUN Kİ? SENCE BUGÜN KÜRT SORUNU EKONOMİDEN DOLAYI MI ÇIKIYOR? SENCE BU EYLEMLERE GİDEN KÜRTLER AÇ OLDUĞUNDAN DLAYI MI GİDİYOR? DEMOGOJİ YAPMAYALIM.BEN BURADA OBJEKTİF BAKMAYA ÇALIŞIYORUM AMA SEN TUTUP "ULAN ...." TARZINDA YAZIP OLAYI ÇARPITIYORSUN.SEN BENİM ÖNCEKİ YAZIMA HAK VERİP VERMEDİĞİNİ SÖYLE.NESİ KÖTÜ O YAZININ?
    ABİ SEN DE ZATEN BİR KÜRT DÜŞMANLIĞI VARMIŞ VE ANLADIĞIM KADARIYLA BU OLAY DA BUNLARI KUSMANA VESİLE OLMUŞ.
    ŞİMDİ ŞU LAF VARDIR "SUÇU TOPLUM HAZIRLAR,BİREY İŞLER".BURADAN ŞUNU ÇIKARMALIYIZ EĞER KAPKAÇ VS OLAYLAR OLUYORSA VE YA DİĞERLERİ BUNUN NEDEN BU DURUMA GELDİĞİNİ VE BUNU YAPAN İNSANLARIN NEYİ BUNLARA ZORLADIĞINA BAKMAK LAZIM.
    AYRICA KAPKAÇ,KAÇAK ELEKTRİK VE MAFYA GİBİ ŞEYLERİ SADECE KÜRTLERE YÜKLEMEK HİTLER MANTIĞIDIR VE ÇOK AMA ÇOK TEHLİKELİDİR.BU MANTIKTA OLAYLARI SAĞDUYUYLA VE YA ÇÖZÜM YOLUYLA ÇÖZMEK YOKTUR.ASALIM KESELİM EDEBİYATI YAYGINDIR.
    BU OLAYIN AYRICA PROVOKASYON OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.HATIRLARSANIZ HADEP İN BİR KURULTAYINDA DA BAYRAK İNDİRİLMİŞTİ.AMA DAHA SONRA YAPILAN ARAŞTIRAM VE SORUŞTURMALAR SONUCUNDA YAPAN KİŞİNİN HADEP LE BİR İLGİSİ OLMADIĞI GÖRÜLMÜŞTÜ.YANİ OLAY ÜLKEYİ KARANLIK BİR DÖNEME SOKMAK VE BU KAOSATAN PAY KAPMAK İSTEYEN RANT(JİTEMİDERİN DEVLET VS. ÇÜNKÜ DAHA SONRA GÖRÜLDÜ Kİ BU KURUMLAR ÇATIŞMALI DÖNEMDE EROİN GİBİ BİR SÜRÜ PİS İŞLERE BULAŞIP SINIRDAN BUNLARI GEÇİRMİŞTİR) ÇEVRELERİNİN İŞYİDİ.BU DA ÖYLE BİR ŞEY OLABİLİR.BUNDAN ÇOK DEĞİL 3 HAFTA ÖNCESİNDE DE MERSİN'DE ÜMİT GÖNÜLTAŞ İSİMLİ BİR KÜRT POLİS TARAFINDAN KURŞUNLANARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ VE KENTTE GERGİNLİK ÇIKMIŞTI( HA UNUTMADAN BU ÇOCUK BELKİ DE ONUN KARDEŞİ,AKRABASI VS DE OLABİLİR.YA DA BU OLAYDAN HINCINI ÇIKARMAK İSTEYEN BİR KÜRT.AMA YİNE DE OLAY YANLIŞTIR).ŞİMDİ DE BU OLAY.
    AYRICA FOTOGRAFLARA BAKALIM.ORADA GRUBUN DEĞİL SADECE BİR KAÇ ÇOCUĞUN BU OLAYI YAPMAYA ÇALIŞTIĞINI GÖRÜYORUZ.YANİ GENELLEME SON DERECE YERSİZDİR.
    AYRICA BEN DİYALOG,KARDEŞLİK GİBİ İNSANIN ORTAYA ÇIKARDIĞI BU MÜKEMMEL OLGULAR İÇİN "YOK HOCAM BUNLAR TRAŞ" DEMEYİ NASIL NİTELENDİRECEĞİMİ ŞAIRIYORUM.
    ÇÖZÜM KANDA,SİLAHTA DEĞİL;KERDEŞLİK VE DİYALOGDADIR.HERKESİ TEKRAR SAĞDUYULU OLMAYA ÇAĞIRIYORUM

Sen çok komiksin....
    Bir de böyle işte saygılı mantıklı falan konuştuğunu sanıyorsun...
    2-3 çocukğun yaptığı olay dersen ben sana diye gülerim...
    Yani orada binlerce adam var biji apo , kürdistan diye bağıran , olayı iki çocuk yapmış haaa...
    O köylerde binlerce insan öldü, kurşunlanmış bebek fotoğrafları vs., hatta geçenlerde bir köy PKK ya lanet olsun teröre hayır diye yürüyüş yapmıştı...
    Mantık şu, PKK ya destek vermeyen bir sürü köy basıldı ve yıkıldı...
    Evet güneydoğuda ve doğuda elelktirğin yüzde 90 ı kaçak kullanılıyor, ve ben bunu bir zümreye mal ediyorum, bunu anlayamamak için ya GERİZEKALI olmak veya olayı görmemezlikten gelmek gerek...
    Hitler le alakası yok...
    Araştırın bakalım 10 kürtten kaçı suça karışmış...
    Yani bu ortada gün gibi aşikar...
    Vallahi ben sana Esenyurta bir git diyorum...
    Ben biliyorum yani neyin ne olduğunu bana anlatmayın...
    Eskiden İstanbul böylemiydi ya, evimizi kilitlemezdik biz...
    Bunlar geldi, böyle oldu...
    Kardeşlik dialog TRAŞ , gene söylüyorum...
    Artık ok yaydan çıktı, o fikirleri o beyinlerden lay lay lom la silemeyeceğimize göre, Kazıyacağız...
    Biz gene millet olarak çok sağ duyuluyuz...
    Dua edin ki Hitler Türk değildi vallahi...
    Yahudiler Kürtlerin yaptığının milyonda birini Almanlara yapmamıştır...

• @siya haklısın ama diyalogdan anlayacaklar mı sence? Bunlara diyalog yoluyla diyarbakır ve çevresini mi vereceğiz BAŞKENT yapmaları için? Bunu hangimiz kabullenebiliriz? Msak-ı Milli aklıma şu an bazı maddeleriyle... Ve biliyor musun, misak-ı millinin tam gerçekleşmemiş olması beni üzüyor... Ve daha fazla toprak kaybına tahammülümüz var mı? Her karışını şehit kanıyla suladığımız yeri nasıl verebiliriz ki onlara?
  • KUNDAKTAKİ ÖLÜ BEBEĞİ HATIRLIYO MUSUN???? HANGİ MANTIKLA YAPILDI BU SİYA???
    quote:

quote:

KÖY YAKMAMIIIII?????

AL işte...

• http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~1@w~1@nvid~553769,00.asp
    BU LİNKE BAKIN YURDUMUZUN DÖRT BİR YANINDA BAYRAĞIMIZ ASILIYOR.. BAKIN DİYARBAKIRA....SADECE ASKERİYE!!!!!!!!!!!! SOKAKLARDA YOK BAYRAĞIMIZ.......
    SONRA KARDEŞLİK... KEŞKE SAMİMİ OLSALAR...
  • Hepinizi imzanıza Türk bayrağı resmi koymaya davet ediyorum. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır. Dünyanın en şerefli bayrağı için binlerce genç, yaşlı, kadın, erkek ölmüştür. iki tane kendini bilmez vatan haini tarafından indirilemez bu bayrak. daima göklerde dalgalanacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heretic -- 24 Mart 2005, 9:00:47 >
  • bu topraklarda yaşıyorlar, bu topraklardan besleniyorlar. ama hala bayrağımıza el uzatıyorlar. sonra da azınlık hakları diye çıkıyorlar. banlansem de söylemeden duramayacağım : bu kürt bölücüleri haddlerini aşıyorlar. ben bunlara verilecek en iyi cezayı biliyoırum da neyse...
  • imzamdan silmişler
  • ARkadaşlar Herkesi İmzasına bayrak yerleştirmeye davet ediyorum
  • Şerefsizler her yerde hatta forumda bile var. Mersine, Diyarbakıra, Mardine bakmaya gerek yok. Onlar her yerde. Fakat asla bir mikroptan olmanın ötesine geçemeyecekler. Mikropta her yerde var fakat bi ülke kurduğu görülmemiştir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fLaVa

Şerefsizler her yerde hatta forumda bile var. Mersine, Diyarbakıra, Mardine bakmaya gerek yok. Onlar her yerde. Fakat asla bir mikroptan olmanın ötesine geçemeyecekler. Mikropta her yerde var fakat bi ülke kurduğu görülmemiştir...

• İbrahim Tatlıses: “Newroz piroz be”

Diyarbakır’daki nevruz etkinliklerine katılan İbrahim Tatlıses de Kürtçe mesajlar vererek “zafer işareti” yaptı
    iboda az degil beyler..

VATANSIZ ŞEREFSİZLER!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candid -- 24 Mart 2005, 11:02:15 >
  • savaşa hayır falan diil eğer benim memleketimin bağımsızlığı sözkonusu ise kimsenin yüreğinin yanması umrumda olmaz haybeye barış nutukları atmayalım. sen gel bizi dürtükle dürtükle biz tepki vermeye başlayınca aaa olmuyo ama biz kardeşiz de yemezler canım...
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AdReNaLiNe

Adi şerefsizler. Yavaş yavaş ülkenin her yerine yerleşmeye başladılar. Adamların her biri 2-3 karı, 10-15 çocuk yaparsa olacağı bu. Bu olaylar da ilk kıvılcımlar. 13-14 yaşındaki çocuk bunu yaparsa ötesini düşünmek bile istemiyorum. Cami duvarına siğen köpekten farksızlar.

ABİ ŞİMDİ SENİN BURADA TÜM KÜRTLERE BU TARZ BİR YAKLAŞIMDA BULUNMAN SON DERECE YANLIŞ.BİR HALK NEDENİ HER NE OLURSA OLSUN BAŞKA BİR HALK İÇİN ŞEREFSİZLER DEMEMELİ.
    ÜLKENİN HER YERİNE SENCE NEDEN YERLEŞİYORLAR? NEDEN MERSİN DE BU KADAR KÜRT VAR? SAKIN KÖY YAKMA VE BOŞALTMALARININ SONUCU OLMASIN?
    ÖTEKİNİ DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM DEYİP SANKİ DAHA FAZLA ŞEYŞER OLMUŞ GİBİ DAVRANMAK YANLIŞ.SENCE KÜRTLER İN BÖYLE BİR ALIŞKANLIĞI YA DA BAYRAĞA ALERJİSİ OLSA BUNLARI HER ZAMAN YAPMAZLAR MIYDI?
    BAYRAKLAR TABİ Kİ KUTSAL OLARAK KABUL EDİLEN SİMGELERDİR.BUNDAN DOLAYI YAKILMASI SON DERECE YANLIŞTIR.HANGİ BAYRAK OLURSA OLSUN.AMA BİR ÇOCUĞUN YAPTIĞI BİR OLAYDAN SEN VE BİR ÇOK İNSAN BÖYLE ADETA ÜLKEYİ İÇ SAVAŞA GÖTÜRECEK SONUÇLAR ÇIKARMASI VE BU YÖNDE AÇIKLAMALAR YAPMASI KİMİN FAYDASINA? ALLAHAŞKINA SÖYLEYİN; YETMEDİ Mİ BU ÜLKEDE ÖLEN İNSANLRIN SAYISI? YETMEDİ Mİ BAĞRI YANAN ANALARIN SAYISI? SİZ ŞİMDİ BU LAFLARI BÖYLECE CÖMERT BİR ŞEKİLDE SÖYLÜYORSUNUZ AMA YARIN ÖBÜR GÜN ÇIKACAK SAVAŞTA BELKİ SİZİN ANNENİZİN DEĞİL AMA BAŞKA BAŞKA İNSANLARIN ANNESİNİN YÜREĞİ YANACAK? O ZAMAN "BEN BUNU ÖNLEMEK İÇİN NE YAPTIM" DİYE HAYIFLANMAYACAK MISINIZ? OLAYLARI ÇÖZÜM VE DİYALOG YOLUYLA ÇÖZMEYE ÇALIŞMALIYIZ.BU BAĞLAMDA BÖYLE ŞİDDETLİ VE KIŞKIRTICI YORUMLARA DEĞİL SAĞDUYULU YARUMLARA İTİBAR ETMEMİZ LAZIM.
    SAVAŞA HAYIR!!!!

• türkün türkten başka dostu yok...
     VATANSIZ ŞEREFSİZLER!!!!!!!!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.