Şimdi Ara

Vatandan arızalı gelen asus r9 270x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kartın çeltiklerinde hasar var ve bilgisayarcı toksitlenme olduğunu söyledi.

internetten ilk alışverişim olduğu için napacağımı bilmiyorum vatanı arıyorum çizgiye yönlendirdiler.

kartı aynı bir kartla değiştirmek istiyorum bunu vatan mı yapacak çizgi mi ?

• vatana verirsen onlarda çizgiye yollar

çizgiyi ara direk anlat durumu yolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hannibal222

Kartın çeltiklerinde hasar var ve bilgisayarcı toksitlenme olduğunu söyledi.

internetten ilk alışverişim olduğu için napacağımı bilmiyorum vatanı arıyorum çizgiye yönlendirdiler.

İnternetten aldın, direk gidip iade et. Beklemeden paranı ödemek zorundalar, yeni al.. Çizgiyi falan bekleme boşuna ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

quote:

İnternetten aldın, direk gidip iade et. Beklemeden paranı ödemek zorundalar, yeni al.. Çizgiyi falan bekleme boşuna ..

hocam vatan buraya 200 km yarın gideiblirim.

ürünün yarın 9. günü olacak cumartesi günü verebilirim kartı yarın 5 ten sonra açıksa yarında verebilirim.

kabül edeceklerinden emin misin ? gidiş geliş toplamda 400 km

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

quote:

hocam vatan buraya 200 km yarın gideiblirim.

ürünün yarın 9. günü olacak cumartesi günü verebilirim kartı yarın 5 ten sonra açıksa yarında verebilirim.

kabül edeceklerinden emin misin ? gidiş geliş toplamda 400 km

Gitme o zaman interneti ara, karti bozuk olduğunu ve iade etmek istediğini ve hakkın oldğunu söyle.. Güzelce kutusna koy kargola

• Bilgisayardı açtıysa garanti gidiyor ama işlem yapmadıysa çok sıkıntı olmaz.
  • İnternetten alımlarda 15gün gerekçe göstermeksizin hertürlü iade hakkın var. Hiç uğraşma geri yolla kartı zaman geçmeden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

İnternetten alımlarda 15gün gerekçe göstermeksizin hertürlü iade hakkın var. Hiç uğraşma geri yolla kartı zaman geçmeden.

hocam aradım internet alımlarında 7 gün içinde alım var dediler.

ayrıca geçen hafta çarşamba günü almıştım ürünü pazartesi ürün elime geçti yani 9.günü mü oluyor yoksa kargoyu teslim aldığımdan itibaren 5. günü mü ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.