Şimdi Ara

Vatandaaş kooş! Beleşe Newblufx plug-in!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet bana da yolladılar 2 gün önceama konu açıp paylaşmak aklıma gelmedi
    tebrikler abi

new blue fx ekibi gerçekten harika..
  • nasıl alıyoruz bunları :)
  • Kendimi ve çekeceğim videoyu şurdaki gibi yapmayı hayal etmişim hep

http://www.izlesene.com/video/sinema-akbank-kirmiziya-kos/2144983
  • bu videodaki gibi bu pluginle yapabilir miyiz? ya da neyle yapabiliriz bayagı hoşmuş
  • bence yapılır diyeceğim ama bu olayın bencesi yok kesin öyledir..tabi ince rötuşları vardır kuvvetle ihtimal..

adamlar geçen ayda bedava efekt vermıştı indirememiştimne beceriksizmişim ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 4 Haziran 2010; 1:14:22 >
  • Buna benzer bir programla yapmışlar + herşeyi siyah beyaz yapıp sadece kırmızıyı bırakmışlar!
    Vegas'la çocuk oyuncağı!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • plugini kurdum bir render aldım kurguda göstermesine ragmen render sonucunda effectsiz video cıktı, sonra kesip denedim oldu ondan sonraki denemelerde hep compling video error verdi renderda.

not: premier pro cs3 kullanıyorum.

artı bir soru: ben bu programda ne yaparsam yapayım render sonucları istedigim kadar kaliteli olmuyor, import ettiğim video kaliteli olmasına ragmen sonuc iyi olmuyor.

daha önceden iyiydi, acaba nerede hata yapıyorum, codec pack olarak k-lite codec var.

microsoft dv avi denedim, adobe media encoder denedim hep aynı.
  • Merhabalar böyle bir plug in arıyorum,
    benzeri de olabilir. Plug in diye aratınca yalnızca renk değiştirme vs gibi şeyler çıkıyo, bulamıyorum:( yardım ederseniz çok sevinirim

Vatandaaş kooş! Beleşe Newblufx plug-in!
  • deilephila D kullanıcısına yanıt
    wondershare filmora programını öneririm hem boyutu ufak hem kullanması çok kolay hem içinde onlarca yazı tarzı mevcut
  • çok teşekkürler hemen bakııyorum
  • evet tam olarak aradığım bu tekrardan çok çok teşekkürlerhttps://forum.donanimhaber.com/images/micons/m16.gif
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.