ihtiyacı olanlar kaçırmasın derim geçen aylarda yapmıştı yine indirim kapmıştım gayet güzel update ettiğinizde canavar gibi herşeyi okuyor sadece dts ses kodunu çözemiyor onuda bi anfiyle hallediyorsunuz:)
normalde de fiyatı çok farklı değil bence iyi bi indirim değil zaten wd2 çıktı fiyat 150 civarına inerse işte bence ozaman alınır, yazılımlada olsa dts ve 1080 filmelerdeki yetersizliği de unutulmamalı
bence almayi dusunenler wdtv2 yi beklesin.
aynen bu saatten sonra wd almak için coook iyi bir inidirim yapmaları gerekli, zaten yakın bi zamanda yapmazlarsa bu wdlerin hepsi ellerinde patlar wd 2 varken kimse buna bakmaz bile
quote:
Orijinalden alıntı: serta2
bence almayi dusunenler wdtv2 yi beklesin.
aynı fikirdeyim
Bu cihazın yanında ayrıyetten bir harci disk gerekiyor mu?
Yoksa müziği veya filmi cihaza kopyalayıp tvde dinleyebilir veya izleyebilr miyz ?
Harici disk gelmez varsa usb yada haricin takabilursin. Fiyat 250den aşağı yok
Yanında harici bir disk gerekiyor, kendisinin depolama alanı yok.
WD 2'nin bu cihazdan daha pahalı olmayacağından emin misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: jiletci
WD 2'nin bu cihazdan daha pahalı olmayacağından emin misiniz?
Bence tabiki pahalı olacak.
Bence bekleyin WD 234235645642 çıkacak
165 e ew den almıştım gecen ay bu pahalı
Tam da fırsat olarak haber verecektim ki konu başlığı açılmış.. WD Player 2 diyen arkadaşlar belki haklı olabilirler. En çok eleştirilen yönlerini tamamlamışlar yeni sürümde..
quote:
Western Digital really hit a sweet spot last year with its $130 WD TV HD Media Player. The thing pumped out 1080p over HDMI at an attractive price, and that's all most people really needed. The newly leaked WD TV-2 revisits the formula, but adds in network playback over the new Ethernet jack, DTS audio decoding, and a component video plug for folks caught in the technological no man's land between composite and HDMI.
Network üzerinden oynatma; DTS Ses çözücü;
Muhtemelen 1080 çözünürlükteki filmlerde takılma problemini de gidermişlerdir. Stoklar tükenince ve 200 TL civarına düşünce yeni çıkacak player alınabilir. Tabii bu ne zaman olur, bunun için ne kadar bekleriz bilemiyorum..
hoşçakalın..
1080p 'de takılıyorsa beş para etmez ya iyi ki yazdınız alacaktım divx mi izleyeceğiz yani geç o zaman.
İncelemelerde takılmıyor denmişti. alsam mı almasam mı karar veremedim geçen 179 liraya satmıştı vatan bunu.
Arkadaşlar bu ürünün hafızası kaç gb
sıfır :)
quote:
Orijinalden alıntı: Ugur851
yazılım güncellemesi ile 1080p takılmalarının düzeltildiğinden bahsediyorlardı sanırım ilk çıkan sürümlerde var o sorun.
quote:
Orijinalden alıntı: fkay
sıfır :)
quote:
Orijinalden alıntı: Ugur851
hmm harici hdd falan bağlayabiliyormuyuz
ya ne takılması, 1080 lerde filan takılma yok sallamayın