Şimdi Ara

Vatanda dolar 2,46 kdv dahil Butcesini düsünen kuru takip etsin. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hükümete bişey yaptıramıyorsak hiç değilse vereceklerimizi kesebiliriz, kendi koyunları ödesin vergiyi, ben bundan sonra her elektronik eşyayı amazondan almayı planlıyorum, gitmesin bu devlete vergim, benim paramla ekmek yemesin, bedava kömür kullanmasın çakma dindarlar, yüksel meblası olmasa elektriğimi bile kendim üretecem o derece, pahalı elektrik ama hizmet sıfır. Öyle bi adam gelecekki başa bunlardan sonra, bu memleketin bu halinden memnun olanları sürecek suriyeye yaşayın orda bol bol şükür ede ede diyecek, nerde öle babayiğit adam, oy için yapmadıkları yok siyasetçilerin...
  • Dogru kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpikalpi kullanıcısına yanıt
    keske sadece elektronik olsa dostum yediğin içtiğin bindiğin sürdüğün hava onların da bu devirde
  • Ben de ne yapacağımı bilmiyorum, 4690K'yı kovaladıkça o kaçıyor. Çok değil 3-4 ay önce 600 TL'ye alınabilecek işlemci şimdi 700 oldu. Şimdi 600'e anca 4590 ediyor. Hayır, parayı yatırım yapsam bu sefer şanssızlığımdan değeri düşecek. Çıldırmak üzereyim. Umarım dolar düşer ama tahminlere göre bu yıl 2,55 gibi bir rakamla sonlanabilirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 1 Şubat 2015; 1:49:03 >
  • Infinitum kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam biz alsak kur düşer busefer içime oturur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem toplamak onemli degil. Cogumuz oyun icin toplayacaktik zaten, 1 yil erteleriz olur biter. Ama dolarla borclanip, cocugunu okutan, ev, araba alanlar yandi.

• bizim halk hakediyor inşallah 4 lira 5 lira olur ilerleyen günlerde ...
  • P4P800 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten öyle bu nasıl memleket anlamadım kimse birşeyi umursamıyor, susuyor. En az kazanıp en çok ödüyebilen milletiz gurur duyuyorum.

• Turkiye=Koyun sürüsü

• Dikkatimi çeken şu sadece 10 sene önce dolar 1 Dolar = 1.20 tl şuanda 1 Dolar = 2.43 tl paramız değer kaybettikçe bizde kaybettik aslında.
  • türkiyede elektronik artık lüks tüketim oldu.
  • Millet hemen siyasete sarmis ama baska sitelerde ayni parca 100~150 daha ucuz vatandan baska yer bilmeyenler...

• Vatandan almayın olsun bitsin.Dolar düşse de hiç bir zaman eskisi gibi olmaz.2013 yazında filan fx8350 360 liraydı vatanda sıfır olarak.

Tekrar söylüyorum vatandan almayın.Artık o eski haftasonları %30 indirim yapan vatan değil.Fiyat olarak bir zamanlar en ucuzdu şimdi hiç bir esprisi yok.

Sinerji, teknolojiankara, nova, teknobiyotik gibi sitelere bakın ucuz fiyat için.
  • Kardeşim o dedıgın yerlerde fiyatlar dolar düşükkende pahalıydı vatana kıyasla

• Sistem-Kasa düzebileceğimiz en ucuz en güvenilir site hangisidir?

• Yeni (Belki eskidir) Bir Site girdi Piyasaya Mormani Diye Parçaları En ucuza Satan site güvenilir mi bilmiyorum Alışveriş yapan yazsın buraya öğrenelim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.