Şimdi Ara

VATANBILGISAYAR TELEVIZYON DEGISIM REZALETI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Öncelikle şunu söyleyelim ben yandım siz yanmayın tamamen bilgilendirmek için açıyorum. Kendim televizyon'da sorun yaşadığım için TV bölümüne açıyorum ama şikayetvar.com'a baktığımda sanırım her tarz üründe aynı problemler yaşanıyor. Zaten firmanın sikayetvar puanları bakarsanız konuyu anlarsınız.

    10 mart 2020'de vatan bilgisayar'dan LG marka bir televizyon aldık. Televizyon eve geldi. Teknik servisle kurulumunu yaptık. Tv'de sorun olduğu için LG teknik servis fotoğraflarını çekti ve değişim talebimizi 23 mart'da onaylayıp aynı gün tv'yi alıp götürdüler. Bize de değişim belgesi verdiler ve bu belgeyi aldığınız bayiye verin, size yeni tv versin dediler. Tamam dedik ve bütün sıkıntı bu andan sonra başladı. Abartmadan söylüyorum 23 mart tarihinden bu güne haftasonları hariç her gün vatan bilgisayar'a e-mail atıyorum ve arıyorum. Bunun karşılığında hiç bir geri dönüş alamadık. yaklaşık 1 aydır tv'siz vatanbilgisayar'ın insafında bekliyoruz. En son değişim yerine ücret iadesi talep ettim onada bir dönüş yapmadılar artık ne yapacağımı gerçekten bilemiyorum. İlk hafta bizleri mağazadan değişim yapın diye oyaladılar. İnternet üzerinden aldığım bir ürünü neden mağazadan değişim yapıyorum, hem mağazalar da kapalı dalga mı geçiyorsunuz gibi ısrarlarımın ardından 1 hafta sonra belgeyi kendilerine kargolamamı istediler. Kargolayalı 2 haftayı geçiyor. Dün mail attım bilgi verir misiniz dedim verilen cevap "evraklarınız inceleme aşamasındadır."

    Yani demek istediğim yakın zamanda vatanbilgisayar üzerinden televizyon alan var ise bozuk çıkmaması için dua etsin yada çok rahatsız etmeyen bir durum varsa değişim talebi başlatmayı ertelesin çünkü ilk 6 ay değişim talebiniz oluyor bildiğim kadarıyla. En azndan mağazalar açılana kadar bekleyin. Şu an değişim yapmak tv'siz kalmanız anlamına gelecek. Satış sonrasının bu kadar kötü olduğu başka bir firma ben ne gördüm ne duydum. Faturasız satış yapan, havale ile ücret alan e-ticaret sitelerinde bile muhattap bulabiliyorsunuz. Vatanı aradığınızda 50 kişi sırada oluyor. Sıranız gelincede temsilci sizi meşgule atıyor.

    Şuradaki maillerin sadece 4-5 tanesine cevap gelmiştir. Bu mailler yanında sitedeki bize ulaş kısmından da defalarca yazdım. Gelen en tatmin edici mesaj ise "evraklarınız inceleme aşamasındadır." Yani bu kadar maile boğma sebebim ise en azından sürec ile ilgili bilgi vermemleri ne zaman sonuçlanacağını ama onu bile vermiyorlarki ortada bir süreç olduğuna da pek inanmıyorum.
    VATANBILGISAYAR TELEVIZYON DEGISIM REZALETI

    Vatan, vatanbilgisayar, vatan bilgisayar, vatan computer, vatancomputer, vatancomputer.com, vatanbilgisayar.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 18 Nisan 2020; 18:44:23 >







  • LG tv'nin bozuk çıkması ayrı rezalet,vatan bilgisayar'ın yaptığı ayrı rezalet,bu arada vatan bilgisayar depoları hariç çalışanlarının %90'ı çalışmıyor sanırım,kötü bir zamana denk gelmişsiniz,geçmiş olsun..
  • Arkadaslar simdede televizyon stogu bitmis gozukuyor internette buyuk ihtimal para iade yapmaya calisacaklar. Bu 1 aylik surecte kac defa indirimli fiyattan tv'yi sattilar belli degil. Allah bir daha vatanin kapisinin onunden gecirmesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 25 Nisan 2020; 16:34:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.