Şimdi Ara

Vatan Kullanılmış Ürünmü Sattı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Amd Fx 8320 , Gigabyte 990XA UD3 , Sapphire R9 280 Dual X , Gskill 8 Gb (2X4Gb) RipjawsX 1600 MHz Cl9 , Seagate Barracuda 1 TB HDD , Sandisk 128GB Standart Sata 3.0 SSD Corsair Carbide 200R 550 W , Zalman CNPS12X , Aoc E2262Vw , Logitech G103 , Logitech G300s , Logitech X530 , Logitech Driving Force GT
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

Yurt dışında dolar 20 kuruş yukarı çıkınca ekran kartına 40 lira koyan bir zihniyet yok. Yurt dışında çalışanların ekran kartlarını ve diğer ürünleri kafasına göre açık deneyip tekrar bantlaması diye bir şey yok (bunu gözümle gördüm!) ayrıca bu arkadaş o ürünü sıfır diye almış BU şirket ne yapar ne eder müşteriyi ilgilendirmez. 0 parasına ikinci el ürün satamaz. Gerekirse iflas etsin kusurlu bir mal yada kusurlu bile olmasa başkasının elini değidi,kullandığı bir ürünü hiç açılmamış gibi satması hiçbir ülkede yok Türkiye dışında. Siz ekran kartının kutusunu açtığınızda satmak isteseniz 2. el fiyatına satarsınız (hiç elinizi bile sürmeseniz.) 0 ve 2. el arasındaki fiyatlar çok büyük fark yaratır bütçede. 0 parası verip bozuk mal yada kutusuna ellenmiş mal satmak iş ahlakının dışında müşteriyi yanıltmaktır. 2 bin lira verip aldığınız ekran kartı ikinci el çıksa ve ikinci el fiyatları 1000 lira olsa en hafif tabiriyle ''kazık'' atmış olur.

* Ekran karti dolar bazinda gelis fiyati 200 USD ve ustu ise, Dolar 20 Kurus artinca, saticinin urunun fiyatini 40TL artirmasi kadar normal bir olay olamaz.

"kusurlu bile olmasa başkasının elini değidi"
    Nasil bir ruh halidir bu? Satin aldiginiz urunu robotlar uretip, her asamasina kadar robotlar isliyor? Bir cok uretici, uretim bandindan cikan urunlerde her partiden belli sayida urunu alip saatlerce kendi test duzeneklerinde test eder ve sonrasinda paketlemeye gonderir.

Bakin kartlarimiza kimler elliyor:

Vatan Kullanılmış Ürünmü Sattı

Yurtdisinda bu tarz olaylarin olmadigini sanan arkadaslar, Newegg yorumlarini okusun biraz. Tabi Newegg bu piyasanin en iyi saticilarindan biri, onlarda bile benzeri durumlar goruluyor.

Vatanin yaptigi tabiki hos degil, acilmis geri gelmis urunleri Open Box sifati ile duzgun bir incleme ve indirimle satmasi cok daha iyi olur ama bunu duzgunce yapan firma var mi Turkiyede?

• Kullanılmış ürünün satımını destekleyenler var beyin bedava

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi firma olursa olsun bu rezilligi yapıyor. 2 Ay önce samsung 4k monitör aldım teknobiyotikten cuma ürün geldi üst paketi açık gibiydi oralı olmadım.Kabarcıklı paket hafiften yırtıktı neyse açtım gece kullandım beğenmedim iade edeceğimi söyledim.Geldigi gibi de paketledim ve cumartesi sigortali olarak aras kargo ile parasini ödedim ve gönderdim.Ellerine geçtikten sonra aradım tamam aldık bir sorun yok dendi.

Aradan 1 hafta gecti mesaj geldi iade süreci başlıyor diye ben beklerken 10.gün bir mesaj daha geldi % 20 kesinti yapıp iade alırız diye.Aradim bu neyin Saçmalığı dedim paşet yırtık bu şekilde satamayız işleyiş böyle dedi hakkınızı araya bilirsiniz diye pişkin pişkin söyledi. Bende 1 günlük ürünü böyle size verecegime geri gönderin dedim gelen ürünün hali perişan dı 10 gün içinde açıp biçmisler kutusunu gelişi güzel almışlar.Konu açıp resimlerini koymuştum kapanmış nedense konu.Ben iyi niyetimin kurbanı oldum siz olmayın açılmış ürünü almayin kullanmayin kullandirmayin.O ürünün nasıl ve ya neden iade edildigi meçhul belki bozulacak.

EKLEME
    mobil ile yazdım bazı daha sonra düzenlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 23 Ağustos 2014; 14:29:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD7800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / ASUS TUF 4080 OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown

• quote:

Orijinalden alıntı: Elky

quote:

Yurt dışında dolar 20 kuruş yukarı çıkınca ekran kartına 40 lira koyan bir zihniyet yok. Yurt dışında çalışanların ekran kartlarını ve diğer ürünleri kafasına göre açık deneyip tekrar bantlaması diye bir şey yok (bunu gözümle gördüm!) ayrıca bu arkadaş o ürünü sıfır diye almış BU şirket ne yapar ne eder müşteriyi ilgilendirmez. 0 parasına ikinci el ürün satamaz. Gerekirse iflas etsin kusurlu bir mal yada kusurlu bile olmasa başkasının elini değidi,kullandığı bir ürünü hiç açılmamış gibi satması hiçbir ülkede yok Türkiye dışında. Siz ekran kartının kutusunu açtığınızda satmak isteseniz 2. el fiyatına satarsınız (hiç elinizi bile sürmeseniz.) 0 ve 2. el arasındaki fiyatlar çok büyük fark yaratır bütçede. 0 parası verip bozuk mal yada kutusuna ellenmiş mal satmak iş ahlakının dışında müşteriyi yanıltmaktır. 2 bin lira verip aldığınız ekran kartı ikinci el çıksa ve ikinci el fiyatları 1000 lira olsa en hafif tabiriyle ''kazık'' atmış olur.

* Ekran karti dolar bazinda gelis fiyati 200 USD ve ustu ise, Dolar 20 Kurus artinca, saticinin urunun fiyatini 40TL artirmasi kadar normal bir olay olamaz.

Nasil bir ruh halidir bu? Satin aldiginiz urunu robotlar uretip, her asamasina kadar robotlar isliyor? Bir cok uretici, uretim bandindan cikan urunlerde her partiden belli sayida urunu alip saatlerce kendi test duzeneklerinde test eder ve sonrasinda paketlemeye gonderir.

Bakin kartlarimiza kimler elliyor:

Vatan Kullanılmış Ürünmü Sattı

Yurtdisinda bu tarz olaylarin olmadigini sanan arkadaslar, Newegg yorumlarini okusun biraz. Tabi Newegg bu piyasanin en iyi saticilarindan biri, onlarda bile benzeri durumlar goruluyor.

Vatanin yaptigi tabiki hos degil, acilmis geri gelmis urunleri Open Box sifati ile duzgun bir incleme ve indirimle satmasi cok daha iyi olur ama bunu duzgunce yapan firma var mi Turkiyede?

Yarın o firmada iş görüşmenzi var sanırım başarılar kolay gelsin :).
    Ben pc alırken kutuları bile kontrol etmeme izin verilmedi olay çıkarttım öyle tek tek bakabildim. 3500 lira gibi bir ücret ödedim sırf kasaya ekranı falan saymıyorum. Ayrıca ben pc ürününü alırken elemanın birinin ekran kartı bozulmuş hdmi ile olan bağlatıyı göremiyormuş . Aynı model 290x çıkardılar (bak kutudan) kullandılar falan geri içeriye koyup bir aletle tekrar bantladılar. Bana bütün ürünler 0 demese ben burada bu kadar sinirlenmeyeceğim. Kullanılmış bir ürünü sıfır diye kakalıyor vatandaşa. Dediğin gibi ''önceden açılmış'' ''tekrar geri alınmış'' gibi ibare kullansalar kabul ederim ama bana ürünleri satın almadan kontrol edemezsiniz demeleri bile bu işi profesyonelce yaptıklarının delili olarak görüyorum. Ayrıca merak etmeyin ben usd'de alıp birikim yapıyorum. Elimde yüklü bir miktarda (söylemek ayıp olur) usd var şuanda kendilerinin ekran kartından aldığı kar ''40-50 lira'' benim dolarla anca oluyor sanırım kendileri borsa istanbula göre hareket ediyor. 200 dolar değerindeki üründe maksimum 10-15 lira gibi artma oluyor sabahleyin kendileri 40-50 lira koyuyor. Nereden biliyorsun dersen 6:00'da kalkıp dolar fiyatına bakıp sonra internet sitesine sonrada 10'da mağazalarındaki fiyattan biliyorum.
    Eğer ürünün geçmişiyle ilgili bilgi vermeden hiç açılmadı diyorlarsa ve siz bunu savunuyorsanız siz sorunlusunuz ben değil. 2000 lira verip ekran kartı alıyorsunuz 2. el çıkıyor. Ayrıca bu geri verme konusunda adam belki satın aldı gitti montajı yaparken ekran kartının ağzına etti sonrada 1 gün sonra geri verdi. Bu elemanlar bunu satarken bilgi vermiyorsa senin gibi benim gibi müşteri sıkıntı çeker.Bu arada 800 lirayı az bulmuşsun senin savunduğun şirketteki insanlar aylık o parayı alıp orada çalışıyor emeğe az saygı! El değme konusunda montajı kast etmedim 10-15 yaşındaki hiçbir şey bilmeyen bir velet bile bu kartı alıp montaj yapmaya çalışıp içine edebilir. Bu ürünüde size kakalayabilirler. Bu arada mesajım size yöneik değil yada o firmadaki çalışanlara değil onlarında günahı yok patronları sat dedikten sonra oradaki çalışan ne yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumong88 -- 23 Ağustos 2014; 14:35:47 >

• quote:

orada arkadaşın kasıt ettiği durumun "kusurlu bile olmasa başkasının elini değdi" durumu değilde
    sıfır parasına kutusu açık (bir başkası tarafından ne yapılmış kaç saat kullanılmış zorlanmış mı vb bilinmeyen) bir ekran kartı almış
    olmayı anlattığının anlaşılmasının bu kadar güç olmadığını düşünüyorum.
    neticede bir kart satılmış ve kutusu açıldıktan sonra iade alınmışssa o aradaki süreçte karta ne olduğunu alan kişini anlaması
    (hele ki uzman da değilse) çok zordur.
    diyelim ki önceki sahibi kartı alırken takarken tornavida kaçırdı pcb de ilk bakışta farkedilemeyecek bir yeri çizdi.
    sonraki kişi bu kartı aldı alırken de farketmedi; kullanırken garantilik bir durum oldu ve kart garanti dışı kaldı
    bu durumda alıp kullanan kişinin günahı ne ?
    firmalar batarmış !
    doğru olabilir gibi ancak iade garantisini kanunlar vermiyor mu ? veriyor bu durumda
    bunun son kullanıcıyı ilgilendiren bir yanı yok ya kanun değişir veya aradaki satıclar veya üreticiler bu durumdan
    doğacak sıkıntıyı aralarında paylaşırlar.
    Basitçe bir kişiye sıfır fiyatından kutusu açılmış ;kimin açtığı neden açtığı belirsiz bir elektronik malzemenin satılmasında
    hiç bir doğru veya savunulacak yön göremedim.
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3

• quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

orada arkadaşın kasıt ettiği durumun "kusurlu bile olmasa başkasının elini değdi" durumu değilde
    sıfır parasına kutusu açık (bir başkası tarafından ne yapılmış kaç saat kullanılmış zorlanmış mı vb bilinmeyen) bir ekran kartı almış
    olmayı anlattığının anlaşılmasının bu kadar güç olmadığını düşünüyorum.
    neticede bir kart satılmış ve kutusu açıldıktan sonra iade alınmışssa o aradaki süreçte karta ne olduğunu alan kişini anlaması
    (hele ki uzman da değilse) çok zordur.
    diyelim ki önceki sahibi kartı alırken takarken tornavida kaçırdı pcb de ilk bakışta farkedilemeyecek bir yeri çizdi.
    sonraki kişi bu kartı aldı alırken de farketmedi; kullanırken garantilik bir durum oldu ve kart garanti dışı kaldı
    bu durumda alıp kullanan kişinin günahı ne ?
    firmalar batarmış !
    doğru olabilir gibi ancak iade garantisini kanunlar vermiyor mu ? veriyor bu durumda
    bunun son kullanıcıyı ilgilendiren bir yanı yok ya kanun değişir veya aradaki satıclar veya üreticiler bu durumdan
    doğacak sıkıntıyı aralarında paylaşırlar.
    Basitçe bir kişiye sıfır fiyatından kutusu açılmış ;kimin açtığı neden açtığı belirsiz bir elektronik malzemenin satılmasında
    hiç bir doğru veya savunulacak yön göremedim.

Bu arada hocam kutuları bile kontrol etmeye izin vermiyorlar bazı mağazalarında o yüzden ben gidip farklımağazadan aldım. yani ürünü almadan ürünün kusurlu olup olmadığını inceleyemiyorsun. kusurlu olursada garanti dışı deyip verdiğinzi parayla kalırsınız. Ayrıca Elky anlam sıkıntınız var galiba. ben orada kusurlu olmasada eli değdi kullanmam demedim. Elektronik üründe kutusu açılmadan bile riskleri olan bir alan. Helede başkasının kullandığı üründe dezefarmasyon oranı çok yüksek olacaktır. Hiçbir elektronik ürün sağlamsa geri iade edilmez vardır bir iki yerinde çizik bozukluk ondan geri vermişlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumong88 -- 23 Ağustos 2014; 14:45:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Eğer kullanmaya devam ederseniz Vatan sizin gibi bir çok kişiye böyle daha önce kullanılmış kart satmaya devam edecektir. Sakın kullanmayın buradan dava dahi açılabilir bu firmaya. Siz sıfır mal için para ödüyorsunuz 2. El bi mal icin değil.

Kullanın diyenlere de yaziklar olsun be! Bu gibi serefsizlik yapan firmalara resmen destek oluyorsunuz.

Bu adamlara destek deil köstek olmak lazım. Canlarını sıkmak, yakmak lazım. Bu gibi durumlarda ki bidaha yapamasinlar. Siz iyide foruma uyesiniz soruyorsunuz vs. Bu daha buzdaginin görünen kısmı. Nasıl ürün aldığını bilmeyen birçok kisiye cok satmistir boyle mallari bunlar. Böyle firmadan alışveriş falan da yapmayin bi daha.

+1

Tam 5 gündür vatandan mail bekliyorum,kampanya bitti,bitecek..

• Yakın bir zamanda pc toplayacağım, kendi başıma kuramayacağım için vatandan toplatmayı düşünüyordum. Yorumlardan sonra içime kurt düştü açıkçası. Toplatabileceğim başka biryerde gelmiyor aklıma, mediamarkt dan falan mı toplatsam

Hiçbir elektronik ürün sağlamsa geri iade edilmez vardır bir iki yerinde çizik bozukluk ondan geri vermişlerdir.

Maalesef dusundugunuz gibi degil, son 3 yilda 20 Bin TL uzerinde VatanBilgisayar alisverisim olmustur, hic bir personeli ne arkadasim nede babimin oglu. Eskiden olan OEM fiyat avantaji ve urunu gorup alma sansi gibi sebeplerden cok kez bu firmadan alisveris yaptim. Eski InternetCafeci, bir donem PC Satis/Bakim onarim dukkani sahibi olarak yaptim bu alisverisleri. Vatan cok iyidir demiyorum, hatta subeden subeye personelinin dahi cok farkli davrandigini gordugum icin duzgun ve standart bir kalifikasyona sahip degil personeli diyebiliyorum. Iade prosedurunde, kavga dovus iade ettigim urunumde oldu, dert yanarken abi begenmediysen getir hemen degistirelim diyende oldu. Ama bu `ürün sağlamsa geri iade edilmez ` iddaniz da yaniliyorsunuz. Ben bile on arastirma yaparak urun secen ve bir seviyede teknik bilgisi olan bir alici olarak dahi sorunsuz, tertemiz urunu KEYFI iade ettigim olmustur.

Burada Vatan dan ziyade Tuketici Kanunu elestirilmeli, kutusu acilmis, iade edilmis yada serviste islem gormus urun gibi cesitli siniflandirmalar getirlimeli ve bu siniflandirmalar dogrultusunda, Open Box yada Refurbished terimleri/karsiligi bu Tuketici Kanunun da olmasi lazim.

Urunun kutusunu actiysaniz %25 fiyatdan keserim, oyle iade alirimci firmlara burada deginmek bile istemiyorum!

• quote:

quote:

Hiçbir elektronik ürün sağlamsa geri iade edilmez vardır bir iki yerinde çizik bozukluk ondan geri vermişlerdir.

Burada Vatan dan ziyade Tuketici Kanunu elestirilmeli, kutusu acilmis, iade edilmis yada serviste islem gormus urun gibi cesitli siniflandirmalar getirlimeli ve bu siniflandirmalar dogrultusunda, Open Box yada Refurbished terimleri/karsiligi bu Tuketici Kanunun da olmasi lazim.

Urunun kutusunu actiysaniz %25 fiyatdan keserim, oyle iade alirimci firmlara burada deginmek bile istemiyorum!

İşte keşke böyle olsa ama türkiyede hiçbir şey son kullanıcı için tasarlanmıyor insanlar telefonlarına gelen mesajlar yüzünden dolandırılıyor milyonlarca insan bu durumdaymış ama yinede bir şey yapılmıyor..

• Vatan'dan, ekran kartı, anakart, psu, harddisk gibi önemli bileşenleri almamaya çalışmak lazım.
    || Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/45@1.2v || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279Q1R || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullDH

Bugün Vatan Bilgisayar İzmir/Gaziemir şubesinden Sapphire R9 280x Toxic kart aldım,kutu biraz açılmış ve deforme olmuş gibiydi ama pek önemsemedim başka kutuların altında kalmıştır diye fakat eve geldim kutuyu açarken parmakla çekilen yerin kıvrık olduğunu gördüm daha önceden açılmış gibiydi neyse bunuda çok önemsemedim fakat az önce kartın incelmesini okurken içinden sticker çıktığını gördüm ama benim karttan sticker çıkmadı bu şüphelenmemin en büyük sebebi,diğer bir sebep ise az önce Sapphire'in sitesinden ürün kaydı yaptığımda bana kayıt tarihini 8/22/2014 5:29:00 AM şeklinde gösterdi fakat kaydı yaparken saat 00:15 falandı,şüphelerim iyice artmaya başladı sizce böyle birşey yapmış olabilirlermi ?

Ürün kaydi yurt disi saatine gore olabilir. Ama sticker cikmamasi supheli.

Anakart: GIGABYTE 970A-UD3P // İşlemci: AMD FX X8 8320 3.5GHz // Ekran Kartı: Asus Nvidia Geforce GTX 1050 Ti Cerberus 4GB DDR5(DX12) // RAM: KINGSTON 8GB (2x4GB) HyperX Genesis DDR3 1600MHz CL9 XMP CPU Cooler:ZALMAN CNPS11X PERFORMA Kasa: CORSAIR 230T Graphite Series Pencereli, Kırmızı ışıklı, Siyah Kasa // PSU: CORSAIR VS550 550W (12v / 504W) // SSD: KINGSTON 120GB V300 Serisi Sata 3.0 Cache (Okuma Hızı 450MB / Yazma Hızı 450MB) // HDD: WD Cavair Green 500GB //

Steam & Origin: candance99

• quote:

Orijinalden alıntı: Candance

quote:

Bugün Vatan Bilgisayar İzmir/Gaziemir şubesinden Sapphire R9 280x Toxic kart aldım,kutu biraz açılmış ve deforme olmuş gibiydi ama pek önemsemedim başka kutuların altında kalmıştır diye fakat eve geldim kutuyu açarken parmakla çekilen yerin kıvrık olduğunu gördüm daha önceden açılmış gibiydi neyse bunuda çok önemsemedim fakat az önce kartın incelmesini okurken içinden sticker çıktığını gördüm ama benim karttan sticker çıkmadı bu şüphelenmemin en büyük sebebi,diğer bir sebep ise az önce Sapphire'in sitesinden ürün kaydı yaptığımda bana kayıt tarihini 8/22/2014 5:29:00 AM şeklinde gösterdi fakat kaydı yaparken saat 00:15 falandı,şüphelerim iyice artmaya başladı sizce böyle birşey yapmış olabilirlermi ?

Ürün kaydi yurt disi saatine gore olabilir. Ama sticker cikmamasi supheli.

Orada çalışanların stickerları alma ihtimalide olabilir.

• jumong88 kullanıcısına yanıt
    Ben calisanlardan birinin aldigini dusunmuyorum inceleme videolarinda kartin ustunde jelatinde var benimkinde yoktu ve kartin bi tarafinda yapiskanimsi beyaz beyaz seyler var ve silmekle çıkmıyolar muhtemelen kullanilmis kart bence ama ugrasmak istemiyorum sistemi kurunca acarim furmarki zorlarim karti bakalim bisey olacakmi olursa direk gotururum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullDH -- 23 Ağustos 2014; 16:57:22 >
  • Sistemi kurdum Cod ghosts full ayar oynadım biraz sıcaklık 70-75 lerde geziniyo ama Msi Kombustordan GPU Burner açtım 82 oldu 83 oldu durdurdum en fazla ne kadar ısıda olmalı sizce bana biraz fazla geldi bıraksam daha giderdi herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullDH -- 24 Ağustos 2014; 0:46:03 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sistemi kurdum Cod ghosts full ayar oynadım biraz sıcaklık 70-75 lerde geziniyo ama Msi Kombustordan GPU Burner açtım 82 oldu 83 oldu durdurdum en fazla ne kadar ısıda olmalı sizce bana biraz fazla geldi bıraksam daha giderdi herhalde.

Benim 280x toxic ne yaptıysam 72 dereceyi geçmemişti. Yalnız ben ürünü 21 Aralık'ta stoklara girdikten birkaç gün sonra Vatan internet şubeden aldım, kutu, kutu içeriği, ürünün jelatini falan her şeyiyle tamdı, ancak artifact problemleri nedeniyle geçen ayın 25'inde Vatan'ın bizim burdaki mağazası vasıtasıyla servise yolladım, ilk Datagate servisine gitmiş onlar, Servispointe yollamışlar, geçen hafta cuma günü telefonla edindiğim bilgiye göre değişim kararı çıkmış tam bir hafta oldu ses seda yok, değişimle gelen ekran kartını almamayı düşünüyorum ya paramı verin diyeceğim ya da başka kart çünkü bir defa neşem kaçtı, tamam güzel piyasada o fiyata alınacak güzel kartlardan, benimki problemli çıktı diye hepsi öyle olacak değil ama ne bileyim. Hep derler ya elektroik işi şans diye.

• Vatan in kullanmış mali sattığını Topkapı daki oem bölümünde bi eleman söylemişti yaklaşık 1 sene önce.

Kart veren iphone, onu veren lcd tv alıyormuş bu cayma hakkini kullanarak.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.